Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 24 august 2021

ParaProtex - elimina giardia , paraziti intestinali, virusi

 


Produsul naturist ParaProtex elimina parazitii cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani. In zilele noastre, inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, provocand dureri abdominale, indigestie, malnutritie etc., mai ales la copii.

Produsul ParaProtex asigura distrugerea si eliminarea parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism, garantand prin aceastea o stare generala buna, o calitate superioara a vietii si longevitate.

Un flacon de ParaProtex contine 100 de tablete.

Tratamentul de deparazitare se face prin administrarea 15 zile de ParaProtex dupa care se administreaza 15 zile AcidofilusSe continua tratamentul timp de 3 luni, deoarece unii parazitii sau oule de paraziti au o perioada de incubatie si rezistenta mai mare. Este indicat sa se faca tratamentul de deparazitare cu ParaProtex de catre toata familia.

COMANDA PRODUSUL

Afectiuni si simptome unde este indicat
ParaProtex

Mod administrare ParaProtex

Dimineata-Pranz-Seara

Adolescent 14-18 ani - prev.

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afte

Amigdalita

Antibacterian

Antibiotic (efect)

Antiparazitar

Antiseptic intestinal
Aparat digestiv

Apetit (crestere)

Detoxifiere

Diuretic renal

Enurezis

Furunculoza

Giardia
 

Imunitate scazuta

Infectii urinare

Infectii pielea capului

Nicturie

Parazitoza intestinala

Prostatita

Ulcer gastroduodenal

0-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-1-1

1-1-1 continuu 15 zile din 30

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./

30 pana la term. flac.)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./

30 pana la term. flac.)

1-1-1

1-1-1

In societatea moderna inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, chiar si in tarile dezvoltate unde se acorda o importanta mare igienei. Prezenta parazitilor provoaca dureri abdominale, indigestie, malnutritie, etc., mai ales la copii. Rezolvarea problemelor determinate de paraziti, ciuperci si microbi se poate realiza cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani. Conform estimarilor, 30% din populatia lumii sufera de boli parazitare. O caracteristica a bolilor parazitare este natura lor cronica.

Comanda produsul   

Cele mai frecvente boli si suferinte cauzate de paraziti

- deficienta de substante minerale;

- dureri de cap;

- insomnie;

- scrasnit din dinti;

- senzatia de satietate;

- greata, varsaturi;

- probleme digestive;

- epuizare;

- dureri de spate, de gat;

- alergii;

- artrite;

- colite;

- hipoglicemie;

- diabet zaharat;

- lupus eritematos;

- tulburari tiroidiene;

- cancer.

Produsul naturist al companiei CaliVita International, ParaProtex contine aceste substante active eficiente in combaterea parazitilor, ciupercilor, fungilor si microbilor.

Extractul din fructul Quisqualis Indica, originar din India, asigura o motilitate intestinala fiziologica ce previne stagnarea alimentelor in tractul digestiv. Se recomanda si in cazul indigestiilor infantile sau in prevenirea malnutritiei cauzate de diferiti viermi intestinali. Din frunzele acesteia se prepara un unguent impotriva infectiilor pielii cauzate de paraziti. Semintele coapte sunt folosite pentru combaterea rahitismului, diareei si febrei.

Extractul din Berberis Vulgaris (Dracila) creste pofta de mancare, reduce starea de oboseala, are rol preventiv in formarea calculilor biliari si renali prin imbunatatirea functiilor hepatice si renale; produce o relaxare musculara. Distruge agentii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infecteaza plagile, precum si alte microorganisme care provoaca infectii vaginale si ale aparatului urinar. Este eficient in artrite si conjunctivite.

Commiphora Myrrha (iarba de smirna) este un stimulent care creste pofta de mancare; actioneaza benefic asupra proceselor digestive; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice. Poate fi utilizat si pentru efectele sale antihelmintice. Prin continutul bogat in potasiu, sodiu, silicon, zinc si clor participa la eliminarea substantelor toxice din organism.

Eugenolul, un component principal din Eugenia Caryophyllata (cuisoare), este un antioxidant puternic si tonic general. Distruge parazitii intestinali, microbii si ciupercile.

Juglans Nigra actioneaza ca un tonic general, mentinand starea de sanatate si vitalitate. Substanta sa activa - juglona - este eficienta in lupta impotriva parazitilor. Continutul de iod natural, cu efect antiseptic, distruge parazitii si viermii intestinali. In plus, si-a dovedit eficienta si in afectiuni ale pielii cum ar fi herpesul, furunculozele, eczemele.

Tabebuia Impetiginosa este cunoscuta pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative, s.a. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2, s.a.), fibre, precum si substante biologic-active. Poate fi de ajutor in tratarea artritelor si herpesului. Se bucura de o mare popularitate datorita actiunii sale anti-fungice.

Extractul din fructul Citrus Paradisi contine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic si, prin aceasta compozitie complexa, contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului, actionand eficient impotriva a peste 800 de tipuri de virusi si bacterii, aproape 100 de ciuperci si numerosi alti germeni patogeni. Intervine in buna functionare a aparatului digestiv. Este si un antiseptic cu puteri extraordinare si nu distruge bacteriile utile din intestine.

Usturoiul are o serie de efecte benefice pentru organismul uman: asigura in buna functionare a sistemului cardiovascular, poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Absenta parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism asigura o stare generala buna, o calitate superioara a existentei si longevitate.

Observatie privind utilizarea Para Protex

In cazul unei parazitoze intestinale se recomanda utilizarea impreuna cu Acidophilus, luat la 15 zile de la administrarea Para Protex. Tratamentul de deparazitare se face prin administrarea 15 zile de ParaProtex dupa care se administreaza 15 zile Acidofilus. Se continua tratamentul timp de 3 luni, deoarece unii parazitii sau oule de paraziti au o perioada de incubatie si rezistenta mai mare.
Este indicat sa se faca tratamentul de deparazitare cu ParaProtex de toata familia.

Comanda produsul    

Un flacon de ParaProtex contine 100 de tablete.

O tableta de ParaProtex contine:

Extract de Quisqualis Indica............................... 150.00 mg

Pulbere de Pelin (Chenopodium)......................... 100.00 mg

Extract de Dracila (Berberis Vulgaris).................. 50.00 mg

Iarba de Smirna (Commiphora Myrrha)............... 50.00 mg

Ulei de Cuisoare (Eugenia Caryophyllata)............ 50.00 mg

Pulbere de Tabebuia Impetiginosa....................... 50.00 mg

Pulbere de Nuca Neagra (Juglans Nigra)............... 37.50 mg

Ulei de Nuca Neagra (Juglans Nigra)..................... 37.50 mg

Extract de Citrus Paradisi.................................... 25.00 mg

Pulbere de Usturoi.............................................. 12.50 mg

Solutii Eficiente De A Evita Raceala Si Gripa

 

Toamna, anotimpul ce ne aduce raceala si gripa si-a intrat deja in drepturi. Cel mai la indemana lucru pe care il putem face este sa avem un comportament preventiv prin care sa ne ferim de a contacta raceala si gripa. Insa, daca deja ne-am imbolnavit, e bine de stiut ca natura ne pune la dispozitie o serie de comori pe care le putem folosi cu rezultate deosebite. Pana relativ recent, vitamina C era considerata singura “antivitamina” pentru raceala si gripa, dar astazi lucrurile nu mai stau chiar la fel.

Hai sa vedem pe ce ne bazam cand afirmam acest lucru!

 

Vitamina D – modalitate eficienta de a lupta impotriva racelii si gripei

 

Un nivel corespunzator de vitamina D in organism poate ajuta la prevenirea racelii, care de cele mai multe ori este acompaniata de simptome foarte neplacute (stranut, tuse, durere in gat). In cadrul unui experiment desfasurat de cercetatorii americani, administrarea unei doze zilnice de 2000 UI de vitamina D a scazut riscul de aparitie a racelii si gripei cu pana la 90%. Un studiu al oamenilor de stiinta japonezi a ajuns la rezultate similare: copii de varsta scolara ce au consumat 1200 UI de vitamina D3 zilnic au avut un numar semnificativ mai redus de cazuri de gripa prezente in randul acestora.

Explicatia ar putea fi ca, pentru a junge la maturitate si pentru a functiona optim globulele albe, care sunt responsabile cu identificarea si eliminarea bacteriilor si virusilor in organism, au nevoie de vitamina D, asa cum au aratat oamenii de stiinta ai Universitatii din Copenhaga. Deci concluzia este ca, e benefic sa consumam zilnic vitamina D in aceasta perioada pe langa vitamina C!

 

Zincul – element esential in a evita raceala si gripa


Ingredientul Secret Pentru Tratamentul Bolilor de Ficat Si Fiere

                                 

In tratamentul afectiunilor ficatului si fierii, armurariul este recunoscut si utilizat de mii de ani. In zilele noastre, chiar si medicina occidentala il foloseste cu succes ca si remediu pentru bolile hepatice.

 

Sa facem cunostinta cu “salvatorul ficatului” – Armurariul

 

Armurariul se prezinta sub forma unei  plante spinoase, cu inaltimea de pana intr-un metru, cu flori rosiatice si seminte cu gust amarui si  este una din cele mai utilizate plante medicinale din lume.

Primele mentiuni despre utilizarea lui in scopuri medicinale, dateaza de pe vremea medicului grec Dioscoride, care administra armurariu in cazurile muscaturilor de sarpe. De-a lungul timpului, el a mai fost mentionat de celebrul botanist Nicholas Culpeper in anul 1650, care a confirmat eficienta administrarii acestuia in diverse afectiuni ale ficatului.

Efectul sau benefic asupra problemelor hepatice, a fost demonstrat in anul 1970 in urma unei serii de studii stiintifice desfasurate in Germania, SUA, Italia si Austria. Pe langa protectia oferita ficatului, cercetarile au evidentiat eficienta armurariului si in cazul problemelor cardiace determinate de acumularea de toxine in organism si de asemeni in cazurile de cancer de prostata, colon si plamani, precum si in complicatiile diabetului si astmului.

Aceste efecte benefice ale armurariului se datoreaza compozitiei sale chimice, bazate in principal pe substanta numita silimarina si a amestecului de bioflavonoide ce protejeaza si regenereaza celulele ficatului actionand ca un antioxidant puternic. Pentru a ne putea da seama de forta detinuta de armurariu, merita mentionat faptul ca, in cazuri de otravire cu ciuperci, el poate fi administrat si se comporta ca un antidot.


De ce este atat de nociv electrosmogul?

                                




Electrosmogul, datorita efectelor sale secundare adverse a caror intensitate creste pe zi ce trece, este astazi un subiect de maxim interes. Ce spui sa trecem in revista cele mai frecvente intrebari referitoare la electrosmog si sa incercam sa raspundem succint la ele?

 

1. Cum se defineste electrosmogul?

Prin electrosmog intelegem toate fenomenele electromagnetice prezente intr-un anumit spatiu.In mod continuu, fiecare dintre noi suntem expusi acestor influente electromagnetice, pentru ca fiecare molecula sau particula atomica prezinta un camp electromagnetic. Soarele si Pamantul au de asemeni propriul camp electromagnetic.

Acum patru sute de ani de exemplu,, intensitatea campurilor electromagnetice era inofensiva pentru om fiind prea slaba, sau chiar era benefica, in cazul luminii solare. Simultan cu descoperirea curentului electric si a utilizarilor sale moderne, mediul nostru natural a suferit o transformare radicala intr-o retea radiala multipla de campuri electromagnetice strans intretesute.

 

2. Putem percepe electrosmogul?

Destul de putine persoane pot simti electrosmogul. Acesta este invizibil si efectele sale sunt subtile. Cu certitudine astazi din ce in ce mai multi oameni sufera insa de pe urma lui, cea mai intalnita reactie fiind chiar durerea fizica. In majoritatea cazurilor, sensibilitatea la electrosmog debuteaza cu perceperea de tensiune in cutia craniana, ameteli si imposibilitatea de concentrare.

 

3. De ce este atat de nociv electrosmogul?

Orice persoana prezinta un camp electromagnetic de aproximativ 100 milivolti. In prezenta unui camp cu o valoare mult mai mare, organismul devine iritat, deoarece trebuie sa contrabalanseze efectul campului mai puternic. Acest fenomen nu se poate intampla decat cu aport de energie din partea noastra.

 

4. In ce moment electrosmogul atinge pragul critic?


Stop Infectiilor Virale, 6 Produse Naturiste Pentru Intarirea Sistemului Imunitar

                               

 Trecerea catre anotimpurile mai reci aduce cu sine intotdeauna modificari de temperatura si umiditate si variatii ale presiunii atmosferice, factori ce contribuie la slabirea sistemului imunitar, facilitand aparitia racelilor si gripelor si activand unele afectiuni cum ar fi ulcerul gastroduodenal, insuficienta cardiaca sau afectiunile reumatice.

Pornind de la principiul ca ” prevenit inseamna pe jumatate pregatit “, 6 produse Calivita sunt esential sa se regaseasca in farmacia noastra de acasa pentru a ne intari sistemul imunitar si pentru a da o replica cat mai viguroasa din start  impotriva infectiilor virale de sezon.

Haideti sa vedem care sunt cele 6 produse naturiste Calivita ce ne pot intari sistemul imunitar in fata virusilor activati de trecerea la temperaturi mai scazute si de ce sunt ele atat de speciale:


  1.  Immunaid – este o solutie naturista extraordinar de eficienta in intarirea imunitatii, acest lucru datorandu-se combinatiei de zinc cu extract de Gheara Matei. Gheara Matei este o planta originara din

    padurile tropicale din Peru si care contine o serie de substante active antimicrobiene, antivirale, antiinflamatoare, antialergice, antitumorale si antioxidante. Zincul potenteaza efectul imunostimulator al extractului de Gheara Matei, obtinandu-se astfel un produs deosebit de eficace.

  2.  VirAgo – este un produs naturist conceput pe baza de plante, aminoacizi si minerale, al carui scop principal este sa protejeze organismul nostru contra diverselor tipuri  de virusi, bacterii sau microbi. El actioneaza cu predilectie in zona aparatului respirator dar si in sfera aparatului reproducator si a bolilor infecto-contagioase cum ar fi herpesul, furunculoza, mononucleoza etc. In compozitia sa se regasesc minerale cum ar fi zincul si seleniul, vitaminele B1 si B2, aminoacizi ca lizina si foarte important extractele speciale din plante – frunza de maslin, radacina de Echinaceea si Gheara Matei.
  3.  Familia produselor pe baza de vitamina C de la Calivita, este rezultatul celor mai noi tehnologii stiintifice in domeniu si are la baza materii prime certificate organic. Tabletele se elibereaza treptat in organism asigurandu-i acestuia cantitatile necesare de vitamina C pe toata durata zilei. Vitamina C, dupa cum bine stim, are o contributie decisiva in mentinerea randamentului fizic, stimuland sistemul imunitar si ridicand rezistenta organismului in fata afectiunilor infecto-contagioase. De asemeni, accelerarea vindecarii ranilor, regenerarea tesuturilor, sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor, a oaselor sau a hormonilor cortico-suprarenali nu s-ar putea produce fara participarea vitaminei C.
  4. Continuare click aici 

Consumul De Vitamine Si Suplimente Alimentare

                                   

 


In categoria vitamine si suplimente alimentare pot fi incluse toate produsele ce contin vitamine, minerale sau alte substante ce au efecte nutritionale si fiziologice ( fibre, aminoacizi, acizi grasi, extracte vegetale sau animale) si care se pot administra, atunci cand din diferite motive, acestea lipsesc sau nu sunt in cantitate suficienta in dieta zilnica. Conform Codex Alimentarius ( colectia de standarde si ghiduri internationale privind fabricarea, comercializarea si siguranta alimentelor), suplimentele alimentare sunt incluse in categoria “alimente”. Un numar din ce in ce mai mare de persoane din intreaga lume administreaza suplimente alimentare zilnic, in scopul conservarii vitalitatii organismului, al prevenirii instalarii anumitor afectiuni si pentru prelungirea duratei de viata.

In acest articol dorim sa discutam pe scurt, cateva din cele mai des intalnite intrebari, cu care poate fiecare dintre noi s-a confruntat, referitoare la consumul de vitamine si suplimente alimentare:

1. “Noi mancam multe fructe si legume, cum sa cheltui banii pe vitamine?”

 

Este adevarat ca unele anotimpuri, cum ar fi primavara, vara si toamna ne aduc o diversitate de fructe si legume pe masa, dar aportul lor de vitamine nu ne acopera necesarul. Un studiu recent al oamenilor de stiinta elvetieni a relevat urmatorul fapt: continutul de vitamina C al capsunilor s-a diminuat cu pana la 87% doar in ultimii 20 de ani, datorita saracirii solului si procesului de coacere fortata artificial. Iata de ce noi toti trebuie sa dam o atentie deosebita satisfacerii necesarului de vitamine pe parcursul intregului an calendaristic.


Pure Inulin – Fibre Pentru Digestie

 



Pentru a face referire la totalitatea bacteriilor si microorganismelor din intestine, in cele mai multe limbi se foloseste o combinatie de cuvinte – FLORA. In botanica termenul de flora face referire la vegetatia unei anumite regiuni sau perioade. Ca si etimologie, cuvantul in sine deriva de la numele zeitei romane Flora, protectoarea florilor si a primaverii.

Comanda produsul online click aici

Analog si sistemul nostru intestinal reprezinta tot o regiune bine determinata. La un organism adult tractul digestiv are o suprafata de 400 de metri patrati, aproximativ suprafata a patru apartamente, iar lungimea sa poate atinge 8 pana la 9 metri. Flora intestinala contine intre 400 si 500 de specii cu o greutate totala de 1 kg si jumatate. O parte din acestea sunt prezente in organism tot timpul, in timp ce altele sunt doar in tranzit.
Flora intestinala incepe sa se dezvolte inca din copilarie, simultan cu nasterea si alaptarea. Intr-un organism ce functioneaza la modul ideal, probioticele (ciupercile si bacteriile benefice cum ar fi Lactobacillus acidophilus de exemplu) impiedica colonizarea si dezvoltarea bacteriilor nocive cum ar fi Salmonella, Clostridium sau anumite specii de E. coli. De asemeni ele ajuta in functionarea sistemului imunitar prin prevenirea inmultirii ciupercilor si virusilor si sprijina absorbtia mineralelor si procesele metabolice.