Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 19 martie 2023

Tratament naturist prolaps uterin - pachet

 


PROLAPS UTERIN – deplasare anormală în jos a unui organ ana­tomic sau a unei părţi de organ, provocată de slăbirea mijloa­celor de susţinere; ptoză

 Pachetul contine

Comanda click👉Extract din muguri de Arin alb ‑ Alnus incana MG=D1



Comanda click👉Extract din muguri de Frasin ‑ Fraxinus excelsior MG=D1 

si 



Comanda click👉Extract din muguri de Stejar ‑ Quercus pedunculata MG=D1.


Produs in Romania

Produs in Romania

Produs GMP

Produs GMP

100% natural

100% natural

Exclusiv

Exclusiv


Există mai multe tipuri de macerate glicerinice care pot acţio­na la diferite nivele pentru reglarea tendinţei la prolaps.

👉💥 Prolapsul anal, se indică frecvent o combinaţie din Extract din muguri de Castan sălbatic ‑ Aesculus hippocastanum MG=D1, 35‑40 pic în apă, dimineaţa, zilnic, cu Extract din muguri de Frasin ‑ Fraxinus excelsior MG=D1, 35‑40 pic în apă la prânz şi Extract din muguri de Stejar ‑ Quercus pedunculata MG=D1, 35‑40 pic în apă, seara, timp de 3‑4 luni de zile.

👉💥 Pentru prolapsul uterin se indică o combinaţie asemănătoare, Extract din muguri de Arin alb ‑ Alnus incana MG=D135‑40 pic în apă, dimineaţa, zilnic, cu Extract din muguri de Frasin ‑ Fraxinus excelsior MG=D1, 35‑40 pic în apă la prânz şi Extract din muguri de Stejar‑ Quercus pedunculata MG=D1, 35‑40 pic în apă, seara, 3‑4 luni de zile.

👉💥 In ptoza viscerală se indică combinaţia Extract din muguri de Arin alb ‑ Alnus incana MG=D1, 35‑40 pic în apă, dimineaţa cu Extract din muguri de Frasin ‑ Fraxinus excelsior MG=D1, 35‑40 pic în apă, seara.

Detalii

Caracteristici / Certificari
Natural, Produs romanesc