Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 27 martie 2018

Styling si ingrijire personala-Paris

                               
                                                              

BaByliss Paris aduce în România o gamă inedită de produse de styling și îngrijire personală destinate atât femeilor, cât și bărbaților.  În plus,  colaborează de peste 50 de ani cu experți în domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top. Brandul se adrează atât femeilor, cât și bărbaților și oferă produse precum: uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere, epilatoare, aparate de ras și trimmere. 

Performanță profesională și rezultate spectaculoase

Produsele BaByliss Paris garantează rezultate rapide și profesionale chiar la tine acasă. Varietatea de accesorii și funcții îți conferă un stil original, mereu în tendințe.

Categorie produs


  • Pentru ea
  • Pentru el



  • USCĂTOARE DE PĂR

    Gama de uscătoare de păr pentru uz personal răspunde dorințelor celor mai pretențioși și meticuloși clienți. Cu un nivel de porformanță ridicat, uscătoarele de păr BaByliss se diferențiază de restul produselor din același segment prin puterea motorului profesional AC ce oferă o durată de viață mai mare și un jet de aer cu o viteză de până la 100 de km/h.

    ONDULATOARE

    BaByliss Paris oferă o soluție inovatoare intitulată Curl Secret. Curl Secret este primul ondulator complet automat din lume ce folosește tehnologia brevetată, Auto-Curl. Particularitatea acestei tehnologii este că aparatul transformă automat suviţele de păr în bucle, asigurând astfel o ondulare uniformă şi rapidă.

    PERII ROTATIVE

    Uşor de utilizat şi cu rezultate spectaculoase, periile rotative BaByliss Paris îţi vor fi de folos de fiecare dată când vrei o coafură lejeră, strălucitoare şi mai ales rapidă. Un exemplu este Intuitive Rotating Brush, o perie revoluţionară ce intuieşte automat direcţia de rotire, la dreapta sau la stânga.

    PLĂCI DE ÎNTINS PĂRUL

    Plăcile de întins părul BaByliss Paris sunt aparate profesionale de styling de cea mai înaltă calitate, eficiente și prietenoase cu părul tău. Plăcile îndreaptă părul perfect cu doar o mișcare de la rădăcini până la vârfuri. Rezultatul, un păr mai moale, mai stralucitor și perfect intens.

    APARATE DE ÎNGRIJIRE A BĂRBII

    BaByliss For Men este o gamă specială de produse ce vine în întâmpinarea bărbaților care își doresc un stil aparte. BaByliss For Men oferă trimmere, mașini de tuns părul sau barba și kit-uri multi-purpose. BaByliss oferă o gamă completă, de înaltă performanță, cu o varietate de funcționalități. Tehnologia de ultimă generație, motoarele de înaltă performanță și reglare precisă a lungimii de tăiere, garantează rezultate profesionale și confort optim.                      

    APARATE DE TUNS PĂRUL

    Aparatele de tuns părul BaByliss sunt recunoscute pentru performanță superioară de tăiere și lamele ultra rezistente. Unele aparate dispun și de tehnologia inovatoare W-Tech, această tehnologie poziționează lamele sub formă de W astfel încât acestea nu necesită ulei și se ascut constant.

    TRIMMERE

    Bărbații ce doresc mereu un look îngrijit au acum la dispoziție trimmerele BaByliss Paris. De la sprâncene ciufulite la părul nedorit din nas sau urechi poți controla totul cu blândețe utilizând produsele BaByliss.

    KIT-URI MULTI-PURPOSE

    Kit-urile multi-purpose fac viața de zi cu zi a bărbaților mai ușoară prin varietatea de funcționalități adaptate nevoilor și preocupărilor lor pentru un stil perfect. Cu multiple accesorii interschimbabile pentru tundere și îngrijire personală, kit-urile BaByliss For Men au o soluție pentru fiecare bărbat.