Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

sâmbătă, 23 mai 2015

Topul alimentelor care provoaca cancer


Organisme modificate genetic
Aproximativ 80% dintre produsele alimentare ambalate conţin organisme modificate genetic. Multă vreme oamenii de ştiinţă s-au străduit să „reproducă“, plante şi semințe, care sunt rezistente în fața insectelor și pesticidelor. Așa au apărut porumbul, soia sau rapița modificată genetic. Ca și consumator, ai posibilitatea să eviți aceste alimente și să achiziționezi numai produse naturale.
Produsele procesate
Cufarul Naturii 

Cele mai multe produse din carne procesate, inclusiv baconul, cârnații și hot-dogurile, conțin conservanți chimici care le fac să pară proaspete și atrăgătoare, dar care pot favoriza apariția cancerului. Atât nitritul de sodiu și nitratul de sodiu, care se găsesc în acestea, au o legătură strânsă cu creșterea semnificativă a apariției cancerului de colon și a altor forme de cancer. Prin urmare, asigură-te că alegi produse care nu au nitriți sau nitrați.
Popcornul făcut la microunde
Pungile cu popcorn care se fac la cuptorul cu microunde conțin substanțe chimice, care provoacă nu numai infertilitate, ci și cancer de ficat, testicular și pancreatic. Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite ale Americii (EPA) spune că acidul perfluorooctanoic (PFOA), care se găsește în pungile cu florice de porumb, este „probabil“ cancerigen.
SURSA : http://incomemagazine.ro/
Cufarul Naturii

Marul si cancerul




Cancerul este o boala teribila si insidioasa, care loveste viata si sanatatea a milioane de oameni, insa din fericire, merele sunt de mare ajutor in lupta impotriva acestei boli.
In prezent, exista unele lucruri care pot fi facute preventiv impotriva cancerului. Unul dintre ele este consumul de mere.
Aceste fructe detin cel mai inalt rang, atunci cand vine vorba de beneficiile pentru sanatate, printre alte fructe. Acestea sunt disponibile pe tot parcursul anului și sunt esentiale pentru organism.
De ce sunt merele, arme puternice impotriva cancerului?

Nichiduta

Merele sunt o sursa buna de fibre, vitaminele A și C si, si magneziu. Acestea sunt considerate un indulcitor natural pe care il puteti folosi chiar si in prepararea diferitelor deserturi. Pectina din mere are un efect de ingrosare care poate fi utilizat in loc de gelatina.
Mere și cancer
Antioxidantii numiti procianidine, care se afla in mere, ajuta foarte mult in lupta impotriva cancerului. Procianidinele activeaza celulele din organism care distrug cresterea tumorii si se raspandesc in tesuturile vecine.
In prezent, exista unele lucruri care pot fi facute preventiv impotriva cancerului. Unul dintre ele este consumul de mere.
Aceste fructe detine cel mai inalt rang, atunci cand vine vorba de beneficiile pentru sanatate, printre alte fructe. Acestea sunt disponibile pe tot parcursul anului și sunt esentiale pentru organism.
                          Nichiduta

Beneficiile consumului de mere:

Pastreaza gura si dintii curati
Controlul tensiunii arteriale
Reduce riscul de a dezvolta diabet de tip 2
Imbunatateste apararea imuna
Induce pierderea in greutate
In general, orice organism uman are un numar de celule tumorale, care sunt neutralizate de antioxidanti – adica, rolul lor principal. Merele sunt unul dintre cei mai buni furnizori de astfel de substante!
Acestea sunt considerate a fi eficiente in prevenirea cancerului colorectal. Pentru cel mai bun efect, nu inlaturati coaja merelor. Mancati merele intregi. Coaja lor contine mai multe substante concentrate puternice impotriva cancerului. Mai mult decat atat, contine, de asemenea, substante nutritive esentiale si vitamine care sunt necesare pentru organism.

citeste : 5 motive pentru care spirulina este urmatorul mare superaliment

SURSA : http://bewoman.ro/
            http://incomemagazine.ro/
                                                    Nichiduta