Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 25 octombrie 2021

Produse inteligente pentru intreaga familie



XKids - este un magazin online specializat in comercializarea de smartwatch-uri pentru copii, ceasuri inteligente pentru adulti, bratari fitness, baby monitors, trackere GPS, echipamente de gaming, casti bluetooth, drone, boxe portabile, suporturi pentru telefoane, coolere si multe ale dispozitive smart. Ceasurile cu GPS - pentru copii reprezinta cea mai smart metoda prin care parintii isi pot tine copilul in siguranta. Cu functii precum: Buton SOS, pozitionare GPS, perimetru de siguranta, comunicare bidirectionala si functia Spion; parintele isi poate monitoriza copilul de pe aplicatia mobila de oriunde, oricand.
Sistemele de supraveghere de tipul Baby Monitor - reprezinta alta solutie inteligenta pe care am gasit-o pentru proaspetii parinti. Astfel, cu ajutorul acestui dispozitiv ce poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii mobile, poti sa fii cu ochii pe bebelusul tau chiar daca nu esti in aceeasi camera cu el. Bratarile fitness - impreuna cu smartwatch-urile pentru adulti sunt instrumentul ideal pentru persoanele active sau care aspira la un astfel de stil de viata. Functiile inteligente integrate in sistemul de ultima generatie te vor ajuta sa-ti monitorizezi activitatea, starea de sanatate, somnul dar si notificarile, in cazul in care ti-ai uitat telefonul in alta camera si astepti un apel/mesaj important. Astfel, pentru ca noi preferam sa ne eficientizam timpul, iar ceasurile smart au reusit sa ne ajute sa realizam acest lucru, am inceput sa integram atat pe site cat si in mentalitatea consumatorului acest obicei de a monitoriza. Scopul nostru cel mai important fiind progresul. Bratarile inteligente sunt orientate pentru fitness, iar pe langa functiile menite sa te ajute sa te mentii in forma, au si functia de monitorizare a nivelului de oxigen. Zgarzile cu GPS - sunt perfecte pentru iubitorii de animale. Imprevizibilitatea patrupedelor te poate pune in situatii destul de neplacute si costisitoare. Prin intermediul acestor dispozitive de urmarire poti monitoriza cainele sau pisica direct de pe smartphone.
Trackerele GPS - sunt dedicate persoanelor care prefera o alternativa compacta a smartwatch-urilor pentru adulti sau copii. Cu ajutorul functiilor inteligente de urmarire, monitorizezi direct din aplicatia mobila pozitia persoanei care il poarta.
Dupa cum am spus mai sus, iubim sa gasim solutii inteligente pentru clientii nostri. Asa ca am personalizat platforma astfel incat sa putem adauga categorii speciale care se adreseaza unui public concret. Aceasta categorie in care am creat subcategorii pentru a filtra nevoile si dorintele utilizatorilor pasionati de tehnologie, poarta denumirea de “Gadgets” . In cadrul acestei categorii avem dispozitive inteligente dedicate iubitorilor de jocuri pe calculator: casti speciale pentru gaming, mouse-uri ce iti ofera flexibilitate in timpul jocului, mousepad-uri, chiar si gamepad-uri in cazul in care nu iti doresti un set-up atat de complex. Petrecem mult timp gandindu-ne la clientii nostri si la situatiile in care acestia se afla zilnic, la micile probleme care pot fi evitate cu ajutorul unui dispozitiv anume, iar de aici ne-a venit ideea de a adauga pe site castile bluetooth. Instrumente vitale pentru cei care lucreaza intr-un birou sau pentru cei care practica diverse activitati sportive, castile de tip airpods au devenit indispensabile. Fie ca sunt in-ear sau out-ear, castile bluetooth facilteaza o activitate indispensabila vietii clientilor nostri. Iar pentru ca ne dorim ca acestia sa aiba o experienta cat mai placuta, le-am pus la dispozitie huse special create pentru castile de tipul airpods. Tot in cadrul acestei categorii, am completat cu accesorii precum: huse si folii de protectie pentru telefon, drone, incarcatoare, suporturi pentru smartphone-uri (ideale pentru excursii sau vlogging), boxe portabile si coolere pentru laptopuri. Bineinteles, lista de produse inteligente evolueaza constant, exact ca nevoile clientilor nostri. XKids - a fost creat cu scopul de a-i ajuta pe parintii din Romania sa gaseasca alternative inteligente de supraveghere. In timp l-am imbunatatit, adaugand si alte categorii de device-uri, pentru a comunica mai eficient misiunea noastra si altor categorii de consumatori. Astfel, am devenit prima optiune a parintilor DAR si a pasionatilor de dispozitive inteligente.