Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

vineri, 6 aprilie 2018

Echipamente fitness de top


                             johnsonfitness.ro/

Cu sediul central in Taiwan, suntem cel mai mare producator de echipamente de fitness in Asia, primele trei din lume, cu cea mai rapida rata de crestere in industrie.


Din 1975, Johnson Health Tech (JHT) este specializata in proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente fitness, de calitate. In cei peste 40 de ani de afaceri, JHT a crescut exponential in piata de fitness si este in continua evolutie. Brandurile noastre sunt vandute in peste 60 de tari si se comercializeaza in industria profesionala dar si pentru uz casnic. Devotamentul nostru pentru inovare de produs, de inalta calitate si un serviciu pentru clienti de neegalat, au facut JHT cel mai important furnizor de echipamente de fitness din lume.


Canalele de vinzari sunt pentru :
*Cluburi de fitness
*Industria hospitaliera
*Performanta atletica
*Imbatrinire activa

Categorie produs


  • Banda de alergat
  • Eliptica
  • Biciclete
  • Home gym
  • Bunastare 
  • Rower 
  • Accesorii
  • Outlet
  • Diverse

  •                                    Te asteptam sa descoperi si sa testezi echipamentele brand-urilor noastre: Horizon, Matrix, Tempo, Treo si Vision.  
          

    ALEGE OBIECTIVUL

                                                                                
                                                     Pierdere in greutate

    Pentru a pierde in greutate

    Pierderea in greutate este visul multora, si ajuta sistemul cardiovascular, articulatiile, sistemul psihologic, dar si vizual. Produsele Johnson te pot ajuta sa iti atingi tinta.
                                               

     O viata activa

    Pentru o viata activa

    Antreneaza-te in mod regulat pentru ca activitatea fizica este importanta pentru mintea si corpul  tau. Stai activ, lupta cu un stil de viata sedentar, care te ajuta sa mentii un nivel de bunastare echilibrat. Invata cum sa ii dai vietii un ajutor cu produsele Johnson Fitness.

     Intarire si tonus

    Pentru Intarire si Tonus


    Vrei sa iti cresti masa musculara sau sa intaresti diferite zone din corp? Cu accesoriile Johnson Fitness o poti face! Echipamentul TRX, bila kettle, halterele sau ganterele te vor ajuta sa iti implinesti obiectivele.

                                             
     Pentru frumusete


    Pentru Frumusete

    Produsele specifice Johnson Fitness cum ar fi fotoliile sau pernele de masaj, dar si saunele, te vor ajuta sa combati stresul, sa iti relaxezi muschii sau sa scapi de toxine prin acumularea unei stari de bine.

                                               
     Cere consultanta

                                               

    Johnson Pentru Tine

    Un trainer pregatit si calificat este la dispozitia ta pentru a iti indeplini nevoile si obiectivele. Completeaza formularul  si cere un sfat sau un program de training personalizat. Suntem aici pentru tine.