Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 1 ianuarie 2017

Uleiul de canepa-beneficii



Uleiul de canepa, obtinut din semintele de canepa prin presare la rece, este o sursa vegetala de acizi grasi Omega 3, Omega 6 intr-un raport optim echilibrat de 1:3, net superior uleiului de peste, contribuie la imbunatatirea si normalizarea functiilor organismului uman.

Aliment natural valoros, bogat in fitonutrienti, care sustine sanatatea creierului, buna functionare a sistemului nervos, restabilirea echilibrului emotional.

Ajuta la dezvoltarea creierului la copii, stimuleaza activitatea functionala a sistemului nervos central.

Favorizeaza imbunatatirea capacitatii de concentrare si memorare, contribuie la intretinerea memoriei la toate varstele.

Intervine favorabil in normalizarea valorilor colesterolului si ale trigliceridelor din sange, ajuta la reechilibrarea raportului de colesterol rau LDL si colesterol bun HDL, normalizeaza tensiunea arteriala.

Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange prin reducerea riscului de formare a cheagurilor de sange la nivelul arterelor coronare, descreste tendinta de coagulare a sangelui si ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Optimizeaza functiile sistemului imunitar.

Are efect benefic  in dieta complexa a persoanelor cu hiperglicemie, ajuta la ameliorarea unor tulburari functionale care depind de dezechilibrele metabolice.

Protejeaza sanatatea organismului in conditii de stres, stari de oboseala si depresie, in activitati intelectuale intense si favorizeaza redobandirea bunei dispozitii si a starilor de bine.

Ajuta la regenerarea tesuturilor si reepitelizarea mucoaselor.

Hraneste si regenereaza stratul subdermic, obtinandu-se o piele sanatoasa si catifelata.
Produse din cinepa: 

Ulei De Canepa 1000mg 40cps Moi

Ulei de canepa BIO 500ml CANAH

Pulbere Proteica De Canepa Ecologica/Bio 300g NATURYA

Lotiune cu ulei de canepa - Omega 3 & 6 - 200ml CANAH