Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 13 septembrie 2015

Mierea şi nucile au efecte uluitoare asupra corpului


Mierea şi nucile au efecte uluitoare asupra corpului, dacă sunt consumate împreună, şi nu separat, aşa cum poate obişnuiai să o faci. Află ce afecţiuni poţi trata cu acest remediu natural.

Împotriva anemiei

Ai nevoie de o jumătate de kilogram de miere, o jumătate de kilogram de nuci pisate sau jumatati şi de sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine, după care se depozitează într-un borcan care se închide ermetic. Pentru tratarea anemiei se ia câte o linguriţă din acest amestec de trei ori pe zi, cel puţin o lună.

Contra tensiunii arteriale crescute

Pentru combaterea hipertensiunii, consumă câte 100 de grame de nuci în combinaţie cu 100 de grame de miere, în fiecare zi.

Tratează durerile de cap

Pe lângă faptul că această combinaţie este delicioasă, studiile arată că este benefică şi în tratarea durerilor de cap şi chiar a insomniilor. Dacă te doare capul, consumă câteva nuci în combinaţie cu puţină miere, iar în cazul în care nu poţi să dormi, consumă seara un amestec preparat din 5-10 nuci pisate şi 2-3 linguriţe de miere.

Remediu eficient împotriva ulcerului gastric

În cazul în care suferi de ulcer gastric, amestecul pe bază de miere şi nuci poate face minuni. Ai nevoie de 20 de grame de nuci care se fierb în apă, după care se filtrează şi se pisează, apoi se amestecă cu 2 linguri de miere într-un pahar cu lapte. Din băutura preparată, se iau câte 2-3 linguri înainte de mesele principale ale zilei.

Contra impotenţei

Mierea în combinaţie cu nuci funcţionează şi în caz de impotenţă. Se consumă câte 2-3 linguri dintr-un amestec preparat din 20 de grame de nuci pisate şi 2-3 linguri de miere. Pentru efecte maxime, remediul trebuie să se administreze cel puţin 20-30 de zile.
SURSA : http://www.frunza-verde.ro/