Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 20 februarie 2018

Lentile de contact,picaturi, solutii


                                
De ce se cumpără de la noi: • avem una dintre cele mai largi game de lentile de contact dintre toți retailerii on-line • prețuri imbatabile • 7 ani de experiență în vanzarea lentilelor de contact, și operăm în 13 țări europene • zeci de mii de lentile în stoc, în depozitul nostru propriu • livrare rapidă, care este și gratuită pentru comenzile de peste 200 RON • cadouri de loialitate • reduceri și oferte speciale • oameni prietenoși, profesioniști și eficienți în echipa serviciului clienți • 99% rating de satisfacție a clienților
CATEGORIE PRODUS



  • Lentile de contact
  • Solutii
  • Picaturi pentru ochi
  • Produs bonus


  •                                            

                 

    De ce sunt lentilele de contact mai utile decat ochelarii de vedere in sezonul rece?


    Cum vremea rece isi intra incet in drepturi, ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa vorbim despre avantajele pe care lentilele de contact le ofera, odata cu scaderea temperaturilor. Foarte multe persoane poarta lentile de contact in sezonul rece, chiar si la temperaturi de sub 0 grade. Trebuie sa stii ca temperatura corpului va influenta temperatura lentilelor de contact, de aceea nu trebuie sa iti faci griji ca acestea vor fi afectate in zilele in care va fi extrem de frig.
    Daca este sa comparam lentilele de contact vs ochelarii de vedere, pe intreaga perioada a sezonului rece, ti-am pregatit o lista cu cele mai vizibile 3 avantaje ale acestora:

    Lentilele nu se aburesc

    In sezonul rece, din cauza fluctuatiilor de temperatura, lentilele ochelarilor de vedere tind sa se abureasca foarte usor. Nu acelasi lucru se intampla si cu lentilele de contact din oferta noastra. Precipitatiile ( ploaie sau ninsoare ) nu influenteaza intr-un mod negativ calitatea oferita de acestea. Nu se vor aburi, precum lentilele ochelarilor de vedere, iar tu te vei bucura in permanenta de o imagine clara, pentru intreaga zi. Nu uita ca te bucuri totodata de un camp vizual mult mai larg, datorita lipsei ramelor de ochelari, deci iata un prim motiv pentru care lentile de contact sunt mult mai convenabil de purtat in sezonul rece.

    Permit practicarea sporturilor de iarnă

    Spre deosebire de ochelarii de vedere, lentilele de contact pot fi purtate extrem de simplu si de comod pe sub ochelarii de snowboard. Esti un impatimit al skiurilor, dar ai o problema oculara minora, precum miopia sau astigmatismul? Perechea potrivita de lentile de contact, purtata pe sub ochelarii tai de ski, iti ofera un camp vizual excelent si un confort sporit, spre deosebire de clasicii ochelari de vedere. Tu vei putea astfel sa te bucuri de practicarea oricarui sport de iarna, avand totodata cea mai buna perspectiva asupra partiei.

    Sunt mult mai confortabile

    Atunci cand porti lentile de contact, iar afara este frig, iti poti potrivi mai bine gluga sau caciula pe cap, fara sa te deranjeze acest lucru. Pentru ca ai lentilele de contact in locul ochelarilor de vedere, te poti infofoli mult mai bine pentru ca aerul rece sa nu iti faca rau. Dispare astfel disconfortul cauzat de prezenta ramelor ochelarilor de vedere. Pe toata durata sezonului rece, recomandarea noastra este sa porti lentile de unica folosintă pe care se la aplici dimineata si care nu necesita o ingrijire foarte mare.
    OK, acum sa recapitulam motivele pentru care lentilele de contact sunt mult mai potrivite decat ochelarii de vedere, pentru sezonul rece. Daca esti un practicant al sporturilor de iarna, ai mare noroc daca alegi lentilele de contact, deoarece acestea se pot purta cu usurinta pe sub ochelarii de ski. La fel de bine se pot purta si cand aerul rece de afara te determina sa te infofolesti mai bine.
    Totusi, cel mai important aspect legat de lentilele de contact este ca acestea nu se aburesc, de aceea te vei bucura de un camp vizual mult mai bun, pe intreaga durata a sezonului rece.