Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 15 iunie 2015

Scapa de oboseala si mareste-ti vitalitatea

 VITAL PROTECT

Resimți adesea stări de epuizare energeticălipsa odihnei pe timpul nopții, nivel scăzut de concentrare pe timpul zilei și migrene? Este posibil ca aceste probleme să se datoreze acțiunii perturbatoare a păienjenișului de radiații electromagnetice.
În 1951, un cercetător german făcea o descoperire care urma să schimbe totul. Numele lui este Winfried Otto Schumann, profesor de fizică la Universitatea Tehnică din München. În ziua respectivă, el preda studenților fizica electricității, cum o sferă aflată în interiorul altei sfere poate crea tensiune electrică și implicit frecvență. Studenții întâmpinau dificultăți în a înțelege acest fenomen. Ca să îi ajute, profesorul le-a spus să-și imagineze Pământul ca fiind o sferă în interiorul altei sfere (ionosfera). Le-a făcut acest desen pe tablă și i-a rugat să calculeze tensiunea care există între ele. Nici Schumann nu cunoștea răspunsul. El însuși a început să calculeze. În cele din urmă a ajuns la frecvența de aproximativ 10 Hz. Nu îi venea să creadă că Pământul are un puls, o frecvență care se poate măsura. Deși genialul profesor era mândru de descoperirea lui, nu și-a dat seama cât de importantă era cu adevărat aceasta. Rezultatele la care a ajuns Schumann în urma calculelor sale au fost publicate pe ultimele pagini ale unui ziar științific nu prea popular sub denumirea „Rezonanța Schumann”. Au fost necesari câțiva ani și o cotitură incredibilă de destin pentru ca profesorul să realizeze adevărata valoare a propriei descoperiri. 

Undele ALPHA identice cu rezonanța Schumann?
Acea turnură de destin avusese loc deja cu 30 de ani înainte prin intermediul altui om de știință german – Hans Berger. Folosind un electroencefalograf pe care el însuși îl construise, Berger a realizat prima înregistrare a frecvențelor electrice transmise de creierul uman. Inițial s-a dorit ca această descoperire să fie cunoscută cu numele celui care a făcut-o, dar Berger, fiind un om modest, a numit-o „undele Alpha”.

La scurt timp după descoperirea pe care Schumann a făcut-o, un coleg de-al lui Hans Berger, medic de profesie, a dat peste o revistă științifică, aceeași în care fusese publicat cu câțiva ani înainte articolul despre rezonanța Schumann. L-a citit de câteva ori şi a înţeles magnitudinea acelei descoperiri. Frecvența undelor Alpha înregistrate și măsurate de Hans Berger era aproape identică cu rezonanța Schumann, frecvența Pământului. Acest medic a luat imediat legătura cu Schumann şi l-a convins să continue cercetările. Alături de unul dintre studenții săi, profesorul de la Universitatea Tehnică din München a început să studieze în detaliu cum tensiunea este descărcată prin fulgere în cavitatea dintre Pământ și ionosferă. În urma calculelor făcute a ajuns la un rezultat concret. Mai exact, rezonanța Schumann era 7,83 Hz. Această descoperire a fost remarcabilă. Rezonanța Schumann avea aceeași valoare ca și undele Alpha măsurate de Hans Berger. Undele cerebrale care ne influențează creativitatea, performanțele, nivelul de stres și anxietate şi sistemul imunitar s-au dovedit a avea aceeași frecvență ca cea a Planetei noastre. Pulsul Pământului devenise însuși pulsul vieții. O coincidență?

Rezultatele suprinzătoare ale experimentului din buncăr
Un cercetător renumit de la Institutul Max Planck din Germania, Rütger Wever, a aprofundat rezultatele la care au ajuns Schumann și Hans Berger. La începutul anilor 1960, acest cercetător a condus un experiment la care au participat în mod voluntar studenți de la Institutul Max Planck care aveau o stare de sănătate foarte bună. Mai întâi a construit un buncăr subteran complet izolat și rupt de rezonanța naturală a Pământului. Acolo, participanții au stat câteva săptămâni. Rezultatele experimentului au fost cutremurătoare. Studenții au început să sufere de diverse afecțiuni fizice și psihice – dureri de cap, tulburări emoționale și stări de stres. Interesant este că atunci când în buncăr a fost introdus un generator de frecvență Schumann (în secret) tulburările studenților au dispărut complet ori s-au ameliorat foarte mult și starea lor de bine a revenit. Cercetările lui Wever au scos la iveală o conexiune uimitoare între sănătatea ființei umane și frecvența naturală a Pământului. Ulterior s-a ajuns la concluzia că rezonanța Schumann poate fi însăși condiția vieții.

Frecvența pe care sistemul nervos tinde în mod natural să funcționeze
În România, echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră ‒ AIM Group ‒ condusă de inginerul Eugen Bîrgăoanu produce singurul generator de frecvență Schumann din țară – VITAL PROTECT. Un studiu recent din 2012, realizat de cercetători de la Universitatea Politehnică din Odessa, Ucraina, relevă conexiunea indestructibilă care există între această frecvență de 7,83 Hz și sănătatea ființei umane. Măsurătorile efectuate de noi au scos în evidență că toate semnalele electromagnetice existente peste tot în jurul nostru produc distorsiuni majore ale formelor de undă cerebrală, cel mai evident efect (perturbarea cea mai gravă) fiind cel produs de rețeaua electrică națională (50 Hz). Cu cât o persoană este mai aproape de sursa de radiații și cu cât sursa este mai puternică, cu atât perturbarea este mai severă. Cea mai eficientă metodă de protecție s-a dovedit a fi un generator de frecvență constantă, 7,83 Hz, cu o formă de undă specifică, la care sistemul nostru nervos răspunde foarte repede. S-a demonstrat că frecvența de 7,83 Hz este cea mai potrivită, deoarece la această frecvenţă sistemul nervos uman reacționează pozitiv. Practic, pe această frecvență sistemul nervos poate ignora semnalele perturbatoare.

Dispozitivul VITAL PROTECT stimulează dezvoltarea normală și naturală a semnalelor electrice interne. Conține un generator stabil pe frecvența 7,83 Hz (controlat de un microprocesor), pe o formă de undă specifică și cu o anumită amplitudine astfel încât efectul asupra sistemului nervos să fie optim. Acest oscilator emite pe un sistem radionic de antene spiralate și cristale ce produc un vortex scalar, vortex la care sistemul nervos reacționează instantaneu. Am testat în laborator şi efectele altor metode de protecție împotriva radiațiilor nocive și dacă ar fi să redăm eficiența lor pe o scală de la 1 la 10 niciunul nu ar depăși 4,5. VITAL PROTECT s-a situat între 9,5 și 10. Vorbim aici despre evaluări și măsurători strict științifice care pot fi repetate și obiectivate.

 

VITAL PROTECT creşte imunitatea creierului la radiaţii 

VITAL PROTECT este construit pe baza a două principii care cresc imunitatea organismelor vii la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. 

               COMANDA AICI DISPOZITIVUL


Primul principiu se referă la existenţa unei frecvenţe de rezonanţă care ne branşează la energiile vitalizante şi binefăcătoare ale Pământului. Faptul că trăim pe o planetă care are o anumită dimensiune a cavităţii Pământ-ionosferă face să existe o frecvenţă de rezonanţă prin care preluăm energiile vitale telurice. Această frecvenţă este denumită rezonanţa Schumann, așa cum am spus mai devreme după numele inginerului care a intuit-o pentru prima dată (Otto Weber Schumann). Oamenii de ştiinţă afirmă că frecvenţa de rezonanţă Schumann este ritmul oscilator al câmpului magnetic al Pământului. Experimentele pe care noi le-am efectuat au evidenţiat că dacă în apropierea unei fiinţe umane există un generator pe frecvenţa Schumann (cum este şi VITAL PROTECT) creierul devine imun la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. 

Această frecvenţă de rezonanţă este atât de importantă pentru organismele vii încât lipsa ei duce în scurt timp la boală. Astfel, când primii astronauţi au revenit pe Pământ au avut probleme de sănătate serioase iar cercetătorii de la NASA au hotărât instalarea de generatoare Schumann în toate navele spaţiale, pentru a crea un mediu electromagnetic sănătos şi natural. 
Al doilea principiu este o structură radiantă care generează o stare de armonie şi echilibru la nivelul întregii fiinţe. Această structură generează un vortex energetic care echilibrează energiile de-a lungul coloanei şi asigură o purificare continuă a câmpului subtil a fiinţei. Simpla prezenţă lângă un subiect al acestei structuri radiante produce o echilibrare a energiilor vitale şi astfel, organismul devine imun la influenţe radiante nocive. Structura radiantă este alcătuită prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile şi a unei reţele de cristale, şi este utilizată ca antenă pentru a amplifica şi transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann.

Avantajele ultimei generații de VITAL PROTECT

  1. Oferă PROTECȚIE ACTIVĂ întrucât emite pe frecvența Schumann de 7,83 Hz care stimulează organismul să ignore semnalele perturbatoare din mediul înconjurător.
  2. PROTECȚIE PASIVĂ. Noul VITAL PROTECT este realizat pe baza unor structuri radionice spiralate care servesc drept antene de emisie a semnalului. 
  3. Frecvența de lucru este foarte precisă, fapt care asigură o protecție autentică împotriva radiațiilor electromagnetice. Acest aspect este posibil deoarece dispozitivul este prevăzut cu un oscilator cu cuarț.
  4. Este omnidirecțional, adică sistemul de antene interne generează o sferă de protecție cu raza de 2,5 ‒ 3 metri.
  5. Durata de viață a bateriei este mai mare de 9 luni de zile. 
  6. Fiabilitate deosebită. Aparatul a fost proiectat pentru a putea fi folosit o viață întreagă doar schimbând bateria atunci când aceasta se termină. 
  7. Noul VITAL PROTECT are acum o formă mult mai ergonomică și mai atractivă.  
  8. Semnalul emis este cu 30% mai puternic.

Cine are nevoie de VITAL PROTECT? 
  • în mod special copiii pentru că ei sunt cei mai expuşi pericolelor de îmbolnăvire; 
  • cei care locuiesc în oraş; 
  • femeile însărcinate (există, din nefericire, prea multe cazuri în care nou-născuţii au fost diagnosticaţi cu tumori cerebrale sau alte maladii pe care medicii nu şi le pot explica şi, mai trist, nu le pot vindeca); 
  • persoanele vârstnice şi cele cu imunitate scăzută care sunt ţinta virusurilor, bacteriilor, infecţiilor şi bolilor în general; 
  • persoanele care lucrează 8 ore pe zi la computer sau vorbesc mult la telefonul mobil

EFECTE Vital Protect

  • stimulează organismul să ignore factorii perturbatori din mediul înconjurător
  • reduce cu 70-80% stresul la care este supus organismul
  • stimulează inteligența vitală să declanșeze procese naturale de vindecare și reechilibrare
  • fluidizează sângele și aduce tensiunea arterială aproape de valorile normale
  • reduce riscul producerii de accidente vasculare și infarct miocardic
  • mărește rezistența la oboseală
  • accelerează procesele de regenerare a organismului după intervenții chirugicale, perioade îndelungate de stres sau boală

 


PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI, indiferent de motiv, dacă îl returnezi în 30 de zile de la achiziționare.
 Certificatul de garanție este valabil 24 de luni.

În plus, primeşti şi un CD cu 10 melodii care au încorporate sunetele fundamentale ale Planetelor Sistemului Solar înregistrate de către oamenii de ştiinţă de la NASA. Sunetele au fost modulate pe frecvenţa 7,83 Hz, adică cea mai benefică rezonanţă pentru creier şi corp. Simpla lor ascultare face ca organismul să vibreze pe o frecvenţă binefăcătoare şi să amplifice în corp energiile minunate ale Planetelor Sistemului Solar. Cele 10 melodii facilitează şi intrarea în starea de meditaţie.

Vital Protect are certificare ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor.
- SURSA : http://www.aimgroup.ro/