Antioxivita este desemnat cel mai puternic antioxidant de pe piata, fiind o formula concentrata, 100 % natural, din samburi pielite si rahis de struguri atent selectionati. Este produs in Romania si sa nu uitam ca este medaliat cu aur la Salonul de Inventica de la Varsovia.
Acest produs inovativ are o serie de beneficii asupra organismului nostru, ceea ce il face unul dintre cele mai apreciate produse romanesti.
Iata care sunt cele 14 de beneficii fantastice ale celui mai puternic antioxidant romanesc:
1. Ajuta la normalizarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei, tensiunii arteriala, tranzitului intestinal, previne imbatranirea si reduce stresul oxidativ.
2. Are actiune antitumorala, antivirala, antibacteriala, tonica pentru musculatura , sistemul circulator si creier.
3. Accelereaza epurarea colesterolului sanguin si protejeaza organismul impotriva bolilor cardio-vasculare. Taninurile din samburii de struguri ajuta la scaderea colesterolului LDL si VLDL si cresterea HDL. Taninurile reduc absorbtia intestinala a colesterolului, imbunatatesc excretia biliara si astfel sarurile biliare se leaga de colesterol si taninuri, acestea eliminandu-se prin fecale. Se pare ca acest mecanism de eliminare al colesterolului din lumenul intestinal este similar cu cel al aportului de fibre din dieta.
4. Protejeaza peretii vaselor de sange, facindu-i mai rezistenti in timp. Acest lucru duce la pastrarea in continuare a elasticitatii peretilor sanguini, mentinand astfel pentru un timp mai indelungat sanatatea vaselor de sange.
5. Stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante si inhiba actiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza si elastaza responsabile cu imbatrinirea prematura a tesuturilor cutanate (a pielii ). Un rezultat inbucurator pentru doamne este faptul ca ajuta si la reducerea ridurilor.
6. Mentine sanatatea ochilor. Previne bolile degenerative ale ochilor, amelioreaza vederea, inhiba enzima NADH dependenta, un compus ce produce complicatii in diabet si chiar in cataracta.
7. Imbunatateste secretia de insulina si protejeaza celulele pancreasului de actiunea radicalilor liberi. In urma unor cercetari cu ajutorul voluntarilor care au testat Antioxivita, dupa cura de 60 zile, 90% voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 2  si diabet de tip 1, impreuna cu tratamentul alopat( doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140.
8. Amelioreaza simptomele menopauzei – cura 40 zile, 100% voluntari de sex feminin cu varste peste 45 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative ale simptomelor specifice( bufeuri, insomnie, etc)
9. Ajuta la reglarea tranzitului intestinal – cura 30 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat in medie dupa prima saptamana reglarea tranzitului intestinal, acesta mentinandu-se chiar si dupa incetarea tratamentului o perioada dar in functie de obiceiurile alimentare ale voluntarilor.
10. Mareste nivelul intracelular de vitamina C. Are un potential anti-oxidant de 50 de ori superior vitaminelor C si E la un loc. Este de 10-20 de ori mai puternic decat vitamina E in protectia anti-oxidativa a LDL-colesterolului.
11. La nivel celular, proantocinidinele se leaga de membrana celulara oferind protectie ridicata impotriva radicalilor liberi, impiedicand peroxidarea lipidelor.
12. Acizii fenolici din continutul produsului sunt cunoscuti a fi utili in controlul inflamatiei, stimularea sistemului imunitar, limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diferite mecanisme, ajuta la constituirea legaturilor naturale a fibrelor de colagen si previn distrugerea acestora cauzata de radicalii liberi,precum si imbunatatesc circulatiei sangelui, din toate acestea impreuna se produc semnificative beneficii anti-imbatranire in organism.
13. Contine resveratrol, cel mai cunoscut polifenol din struguri, care are un efect direct de distrugere tumorala, actionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar si asupra celor hormono-dependente (san, ovar, testicul, ficat, stomac), prin inhibarea metabolismului celulolor canceroase si blocarea formarii vaselor de sange in jurul tumorilor, si metastazarea celulelor maligne.
14. Foarte puternic antioxidant. Oxidarea reprezintă un proces natural ce poate produce daune celulelor corpului uman, iar antioxidantii sunt substantele ce vin in apararea acestor efecte adverse.
Collection of red grapes, bottle and cork Isolated on white
Antioxivita se recomanda persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer.
De asemenea este un bun remediu in raceli si viroze, protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.
Mod de administrare:
– 2 ml pentru preventie sau intretinere.
Ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos:
– 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
– 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
– 10ml / zi la persoanele peste 100 kg
Se face o cura de minim 40 zile. Cura maxima este de 3 luni, dupa care pauza cel putin 1 luna si se repeta la nevoie.