Polen de pin

polendepin.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

joi, 4 iunie 2015

Plante medicinale eficiente in cancer (1)

Plante medicinale eficiente pentru vindecarea a 7 tipuri de cancer
Simbol al gingăşiei şi fragilităţii, plantele strâng în făptura lor o forţă uriaşă, mergând până la a zădărnici atacul celei mai de temut maladii a secolului: cancerul. Este drept, nu ies pe câmpul de luptă singure, ci în alianţă cu tratamentele clasice. Dar contribuţia lor la victoria finală este importantă. Dr. Cristina Bălănescu, medic specialist în medicină complementară, trece în revistă ”trupele combatante” în ordinea fronturilor pe care acţionează.

1. CANCER DE SÂN
Este tipul de cancer dezvoltat din celulele de la nivelul sânului – celulele care căptuşesc canalele ce transportă laptele sau celulele structurilor care produc laptele.
 • Aimgroup.roechinaceea: se prepară infuzie dintr-o linguriţă de plantă la 250 ml de apă clocotită; se lasă la infuzat cinci minute; se beau câte trei căni pe zi, pe perioadă îndelungată; se pot administra şi tablete de echinaceea – trei pe zi, pe perioadă îndelungată
 • rozmarin: se iau 25 de picături de extract, de trei ori pe zi, câte 21 de zile pe lună, pe perioadă îndelungată
 • ceai verde: 25 de picături de extract, de câtre trei ori pe zi, câte 21 de zile pe lună, pe perioadă îndelungată.
 • 2. CANCER BRONHOPULMONAR
  Acest tip de cancer se dezvoltă, în majoritatea cazurilor, din celulele mucoasei bronşice.
  • coada calului, coada-şoricelului şi brusture – în părţi egale: se prepară un decoct punând o linguriţă din amestecul de plantă la 200 ml de apă care dă în fiert, se lasă să fiarbă 15 minute, se ia de pe foc şi se ţine vasul acoperit 2 ore; se beau 2 căni pe zi, pe o perioadă îndelungată
  • trifoi roşu, rădăcină de lemn dulce şi plop negru – muguri – în părţi egale: se prepară un decoct dintr-o linguriţă din amestecul de plantă la 250 ml de apă clocotită, se fierbe 15 minute, se lasă vasul acoperit încă 15 minute, apoi se strecoară şi se beau 2 căni pe zi, pe perioadă îndelungată
  • gheara-mâţei – tablete: se iau câte 3 tablete pe zi, pe o perioadă îndelungată
  • 3. CANCERELE PIELII
   • Aimgroup.roCarcinom bazocelular: tip de cancer care îşi are originea în stratul bazal, cel mai profund, al epidermului.
   • nalbă – rădăcină, păpădie – rădăcină, ghimbir – în părţi egale: se prepară un decoct dintr-o linguriţă de amestec la 250 ml de apă care fierbe; se mai lasă la fiert 10 minute, apoi se ţine vasul acoperit încă 10 minute, se strecoară şi se beau câte 2 căni pe zi
   • urzică – rădăcină şi frunze, măceş şi trifoi-roşu – amestec în părţi egale: se pune o linguriţă de plantă în 250 ml de apă care fierbe, se fierbe 10 minute, se lasă vasul acoperit 10 minute, se strecoară şi se beau 2 căni pe zi.
  • SURSA : http://blog.aimgroup.ro/
                                            Aimgroup.ro

Mall-ul online al familiei


                                   elefant.ro                                       
                                                              


“mall-ul online al familiei”, oferă clienților săi peste 90.000 de produse: 
                                       cărți, 
                                       eBooks
                                        jucării 
                                       filme 
                                       muzică 
                                       eReadere
                                       tablete 
                                       și produse din categoria Fashion.

elefant.ro pune mare accent pe comerțul electronic în adevăratul sens al cuvântului și încurajează plățile cu cardul pe internet! „Cumpără cu 1 click” este una opțiunile implementate pentru a veni în sprijinul clienților.

Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, în 24 de ore în București sau 48 de ore oriunde în țară pentru produsele aflate în stoc! Există și posibilitatea de Curier Expres – 4 ore în București. Pentru produsele livrate de la furnizori, există termen de livrare definit „per produs”.

Tarife livrare: 
* București 24H – 7,99 RON sau București 4H – 30 lei 
* Țară 48H – 11,99 RON 
* Livrare gratuită pentru comenzile peste 149 RON sau 299 RON în cazul categoriei Fashion (București 24H sau Țară 48H) 
* Livrarea este gratuită pentru comenzile peste 300 RON în regim Expres (București 4H).

Categorie produs


                                                                        
                                 

                             

                             

Terapia alternativa si complementara, dezvoltare personala

                                       

• Editura VIDIA (prezentă pe piață din 2009) şi echipa sa de cercetare AIM Group (2001) activează în domeniul terapiilor alternative și complementare, spiritualităţii, dezvoltării personale şi parapsihologiei. Creăm soluții holistice pentru generarea de salturi în evoluția personală, dinamizarea potențialului mental și atingerea stării ideale de sănătate. 

• Editura VIDIA se remarcă prin unicitatea colecției de cărți în domeniul NLP (Programare Neurolingvistică) și notorietatea la nivel internațional a autorilor selectați. Titlurile din această colecție alcătuiesc bibliografia de referință pentru orice trainer de NLP. 

• Titluri precum „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” și „Atinge măiestria în leadership” propulsează Editura VIDIA pe primul loc în topul celor mai bune cărți de spiritualitate și dezvoltare personală din lume. În același stil inconfundabil iese în față și colecția de cărți pentru terapii holistice – autorități în domeniu precum Samuel Hahnemann (părintele homeopatiei), Hulda Regehr Clark (cercetătoarea renumită pentru rezultatele sale de neegalat în vindecarea cancerului) și Theodore A. Baroody („Dieta alcalină”) pun la dispoziție cele mai non-invazive și mai eficiente metode de tratare și vindecare a bolilor cunoscute și necunoscute. 

• Pentru fiecare titlu publicat, Editura VIDIA deține drepturi exclusive de publicare în România. 

• Disponibilitate – cărțile sunt mereu disponibile pe stoc.