Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

miercuri, 6 ianuarie 2016

Cind ceapa si usturoiul sunt otravitoare


Vă rog să retineti că este periculos să se taie o ceapa, sa curatati usturoiul  si sa  incercati sa-le   utilizati la gătit a doua zi, devin extrem de otrăvitoare, pentru chiar o singura noapte si creeaza bacterii toxice care pot determina infectii la stomac , din cauza excesului de secretie biliară si chiar intoxicatii alimentare

Din studiile efectuate asupra proprietăţilor şi efectelor cepei şi usturoiului, s-a descoperit că aceste două vegetale deosebite au proprietatea de a absorbi viruşii şi bacteriile, în momentul în care sunt  curăţate şi intră în contact cu aerul. Tocmai de aceea este total contraindicat ca vegetalele acestea să fie consumate la mult timp după curăţare. Potrivit doctorionline.ro, este periculos să tai o ceapa şi s-o foloseşti pentru gătit, după câteva ore sau chiar a doua zi. Devine otrăvitoare într-o singură noapte (chiar şi dacă stă într-o pungă în frigider) şi creează bacterii toxice care pot provoca infecţii stomacale din cauza excesului de secreţie biliară şi chiar intoxicaţii puternice.