Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 24 noiembrie 2015

Remediu pentru fumatori si nefumatori

                   
Un articol de Cristian Iacov 
Remediul eficient ce urmeaza este recomandat in special fumatorilor, dar poate fi folosit si de nefumatori, intrucat va avea un efect uimitor asupra intregului organism.

Secretul acestui remediu este ascuns in coaja de la nuca.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/remediu-pentru-orice-fumator-iti.html?m=1#sthash.566ou5zl.sQsoQB7s.dpuf
Iata ce trebuie sa faci!
Trebuie doar sa-ti prepari un "ceai" din coji de nuca. Este vorba despre coaja "lemnoasa" a nucii (nu cea verde).

Pentru cantitatea zilnica vei avea nevoi de coaja de la o nuca si 300 de ml de apa. Pune intr-un ibric apa, apoi adauga peste apa cojile de la nuca. Fierbe continutul pana cand acesta scade la 200 de ml. Iti va fi foarte usor sa masori daca vei avea un ibric cu gradatie.

Asadar, dupa ce a scazut la 200 de ml, opreste focul. Lasa "ceaiul" sa se raceasca. Acesta se consuma rece.

Poti sa-l prepari chiar de seara pentru a-l consuma dimineata. Inainte sa-l consumi, poti sa-l indulcesti cu o lingurita de miere, daca gustul nu-ti convine.

Consumat zilnic, pe stomacul gol, timp de 30 de zile, acest remediu va avea un efect uimitor asupra plamanilor, reusind sa elimine substantele nocive acumulate in timp prin intermediul fumatului. Totodata acest amestec va elimina si blocajele arterelor, imbunatatind fluxul de sange ceea ce va duce la imbunatatirea functionarii inimii, stiind mai ales faptul ca micsorarea arterelor este adeseori un semn al otravirii cronice cu nicotina!

Este indicat sa nu opresti consumul acestui "ceai" dupa cele 30 de zile, deoarece el contribuie in timp la reglarea tensiunii si la eliminarea anginei pectorale.

Daca tii la sanatatea ta, si chiar nu te poti lasa de fumat, ai de acum inainte aliatul care te poate ajuta pentru a stopa efectele nocive provocate de fumat!

Sfat extra: Pentru ca tot este sezonul racelilor, trebuie mentionat ca acest "ceai" este indicat si persoanelor care vor sa scape de tuse. Trebuie consumat cald si in combinatie cu zeama de la o jumatate de lamaie. Efectul este imediat!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/remediu-pentru-orice-fumator-iti.html?m=1#sthash.566ou5zl.sQsoQB7s.dpuf