Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Antibiotic natural ce vindeca orice infectie

                       
Formula de baza a acestui tonic puternic dateaza din Europa medievala, epoca in care oamenii au suferit de tot felul de boli si epidemii.
Acest tonic, maestru in curatare, este de fapt un antibiotic care ucide bacteriile gram-pozitive si gram-negative. De asemenea, are o formula antivirala si antifungica puternica, creste circulatia sangelui si a fluxului limfatic, in toate partile corpului.
Aceast remediu pe baza de plante este cea mai buna alegere pentru lupta impotriva candida!
Amestecul respectiv a ajutat multi oameni sa vindece multe boli virale, bacteriene, parazitare si fungice , a vindecat chiar si ciuma! Puterea sa ar trebui sa nu mai fie de acum inainte subestimata.
Poate vindeca marea majoritate a afectiunilor cronice. Incurajeaza circulatia sangelui si purifica sangele. Aceasta formula a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor pentru a lupta cu cele mai mortale boli.
Pentru a rezuma, acest tonic este eficient in tratamentul tuturor bolilor, intareste cu succes sistemul imunitar, actioneaza ca un antiviral, antibacterian, antifungic si ca un medicament antiparazitar. Ajuta la vindecarea celor mai severe infectii.
Secretul sta in combinatia puternica de inalta calitate a mai multor produse naturale si ingrediente proaspete!
Avertisment!
Cred ca ar fi mai bine sa purtati manusi in timpul pregatirii, in special atunci cand trebuie sa manipulati ardeiul iute, deoarece nu este placut sa va alegeti cu furnicaturi pe maini! Fiti atenti, mirosul este foarte puternic si poate stimula sinusurile instantaneu!
Ingrediente:

Imagini pentru poza otet de mere
700 ml otet din cidru de mere (folositi intotdeauna organic)
Imagini pentru poza usturoi
¼ cana de usturoi tocat foarte marunt
Imagini pentru poza ceapa
¼ cana de ceapa tocata marunt
Imagini pentru poza ardei iute
2-3 ardei proaspeti si extrem de iuti tocati foarte marunt
Imagini pentru poza ghimbir
¼ cana de ghimbir dat pe razatoare (marime cat mai mica)
Imagini pentru poza hrean
2 linguri de hrean ras
Imagini pentru poze cu curcuma
2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucati de radacina de curcuma rasa
Mod de preparare:
Se combina toate ingredientele intr-un castron, cu exceptia otetului.
Se transfera amestecul apoi intr-un borcan.
Se toarna peste ingrediente otetul, se inchide borcanul si se agita bine.
Pastrati borcanul intr-un loc racoros si uscat timp de 2 saptamani. A se agita bine de mai multe ori pe zi. Dupa 14 zile strecoara lichidul cu ajutorul unui tifon, pentru a se separa aproape tot lichidul. Trebuie sa fie cat mai uscate.
Tonicul dumneavoastra este gata pentru a fi utilizat!
Nu aveti nevoie sa-l pastrati in frigider. Acesta cu siguranta nu se va altera.
Sfat Extra:
Puteti de asemenea, sa-l utilizati in bucatarie – amestecandu-l cu putin ulei pentru a-l folosi la diverse salate sau mancaruri.
Utilizare:
Atentie: Gustul este foarte intens si puternic!
Sfat Extra: Mananca o felie de portocala sau lamaie dupa ce consumi acest tonic pentru a usura senzatia de arsura.
Nu il diluati cu apa, deoarece efectul se va reduce.
Consumati 1 lingura in fiecare zi pentru a va intari sistemul imunitar si pentru a lupta cu raceala.
Mariti cantitatea in fiecare zi, pana cand ajungeti la o doza de aproximativ 1 pahar mic pe zi (de marimea unui pahar de lichior).
Daca va luptati cu boli mai grave sau cu infectii severe, luati o lingura de tonic de 5-6 ori pe zi.
Poate fi consumat si de femeile insarcinate cat si de copii (folositi doze cat mai mici), deoarece ingredientele folosite sunt naturale si nu contin toxine.
Beneficii pentru sanatate:
Usturoiul este un antibiotic puternic, cu o gama larga de beneficii pentru sanatate. Spre deosebire de antibioticele chimice care omoara milioane de bacterii prietenoase din corpul tau, usturoiul omoara doar bacteriile neprietenoase. Usturoiul, de asemenea, incurajeaza si creste nivelul de bacterii sanatoase. Este un agent antifungic puternic ce distruge orice antigen, ce provoaca o gama larga de boli.
Ceapa este leguma cea mai apropiata de usturoi, avand o actiune similara, dar putin mai blanda. Impreuna, acestea creeaza un duo extrem de puternic in lupta impotriva oricaror boli.
Hreanul este o planta puternica, eficienta pentru sinusuri si plamani. Hreanul deschide canalele sinusurilor si stimuleaza circulatia, iar in cazul in care raceala si gripa apar, majoritatea medicilor ti l-ar prescrie.
Ghimbirul are proprietati anti-inflamatorii puternice si este un stimulent puternic pentru circulatie.
Ardeiul iute este cel mai puternic stimulator de circulatie. Datorita proprietatilor pe care le are acesta actioneaza ca un antibiotic in lupta impotriva bolilor el actionand exact acolo unde este cea mai mare nevoie.
Curcuma este condimentul cel mai desavarsit ce curata infectia si reduce inflamatia. Blocheaza dezvoltarea cancerului si previne dementa. Este deosebit de util pentru cei care se lupta cu durerile articulare.
Otetul din cidru de mere – „Parintele medicinei naturiste” asa cum a fost denumit de Hipocrate. Otetul din cidru de mere a fost utilizat inca din antichitate (Anul 400 I.Hr) datorita proprietatilor sale sanatoase. Se spune ca el (Hipocrate) a folosit doar doua remedii: mierea si otetul din cidru de mere.
Otetul din cidru de mere este facut din mere proaspete coapte, care sunt ulterior fermentate, trecand apoi printr-un proces riguros pentru a se obtine produsul final. Acesta contine pectina, o fibra care reduce colesterolul rau si regleaza tensiunea arteriala.
Expertii in sanatate sunt de acord ca oamenii au nevoie de mai mult calciu pentru buna functionare a organismului. Otetul ajuta practic la extractia calciului din alimentele cu care intra in amestec, ajutand procesul de mentinere a rezistentei osoase. Deficitul de potasiu determina o varietate de probleme, inclusiv caderea parului, exfolierea unghiilor, aparitia cariilor dentare precum si sinuzita.
Otetul de mere este bogat in potasiu. Studiile au aratat ca deficitul de potasiu in randul oamenilor este in crestere lenta. Toate aceste probleme pot fi evitate daca utilizati otet de mere in mod regulat. Potasiul elimina de asemenea deseurile toxice acumulate in organism.
Otetul de mere contine acid malic, eficient in lupta impotriva infectiilor fungice si bacteriene. Acest acid dizolva depozitele de acid uric care de formeaza in jurul articulatiilor, astfel amelioreaza durerile articulare. Acidul uric este dizolvat ulterior si eliminat din organism.
Se crede ca otetul din cidru de mere este util in tratarea starilor cum ar fi constipatia, durerile de cap, artrita, oase slabe, indigestie, colesterol ridicat, diaree, eczeme, ochi inflamati, oboseala cronica, intoxicatie alimentara usoara, caderea parului, hipertensiune arteriala, obezitate, si multe alte probleme de sanatate.
„Maestrul tonic” asa cum imi place sa-l denumesc, este cea mai buna combinatie pentru lupta impotriva tuturor bolilor existente. Nu exista ceva mai bun!
Asadar, protejati-va sanatatea folosind antibiotice naturale!
Articol relatat de secretele.com / Autor: Cristian Iacov