Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

vineri, 22 iunie 2018

Promotie parchet triplustratificat- 100% lemn natural


                                 


NU E DOAR PARCHET
... pe orizontală
... pe verticală
... pe diagonală
... pe întregul perete
... parţial
... aşa cum doriţi

... ACUM, PARCHETUL BARLINEK POATE FI, DE ASEMENEA, MONTAT PE PERETE!
Avantajele Parchetului Barlinek

Parchetul Barlinek este construit din 3 straturi cu funcţionalităţi diferite. Grosimea fiecărui strat al parchetului Barlinek nu este pusă la întamplare ci reprezintă rezultatul multor ani de experiență și miilor de ore de cercetare și teste. Experienta noastra din domeniul lemnului ne-a ajutat să dezvoltăm structura ideală pentru reducerea tensiunilor la care este supus acest material natural
Promotie-comanda
100% lemn

Parchetul Barlinek este realizat 100% din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase şi cu siguranţă mult mai durabile decat alte materiale artificiale. Spre deosebire de parchetul laminat, parchetul Barlinek este mai cald la atingere, nu se electrizează, nu atrage praful sau acarienii, de aceea reprezintă o soluţie ideală pentru persoanele alergice. Izoleaza foarte bine fonic suprimând perfect zgomotul, iar datorita capacităţii sale de absorbţie a umezelii, reglează microclimatul din încapere. Parchetul Barlinek oferă posibilitatea de şlefuire şi renovare multiplă a stratului de lac.
Promotie-comanda
Construcție stabilă

Lemnul are tendința naturală de modificare dimensională datorită schimbărilor meteorologice și anotimpurilor. În condiții de umiditate crescută acesta se dilată, iar la o temperatură scăzută se contractă. De aceea, uneori, pardoselile tradiționale de lemn se umflă, scârțâie sau se contractă formând fisuri. Însă nu și Parchetul Barlinek! Acesta nu este construit doar dintr-un strat de lemn, ci din trei straturi de lemn îmbinate în cruce. O astfel de construcţie limitează mişcările naturale ale lemnului, asigură echilibrul între cele 3 straturi, în același timp asigurând stabilitatea pardoselii, chiar și la acțiunea unor condiții de meteo variabile din exterior.
Pentru încălzirea prin pardoseală
Promotie-comanda
Pentru încălzirea prin pardoseală
Nu orice pardoseală din lemn poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală. Datorită construcției sale stratificate, parchetul Barlinek conduce excelent căldura și de aceea poate fi utilizat cu succes la încălzirea prin pardoseală - atât pentru cea electrică cât și cea termica. Acesta este unul din avantajele sale faţă de pardoselile din lemn masiv. Parchetul pe încălzirea prin pardoseală poate fi montat în două moduri: în sistemul flotant sau prin lipirea plăcilor de suprafata suport.
Montaj rapid
Parchetul Barlinek poate fi montat în sistemul flotant. Aceasta este o metodă rapidă și ușoară, datorită căreia acesta poate fi montat independent, fără ajutorul unui instalator profesionist. Acesta permite de asemenea demontarea și montarea repetată. O alternativă este montajul într-un mod tradiţional - prin lipire de suprafaţa suport, ceea ce garantează stabilitatea montajului chiar și pe suprafețe mari.