Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

sâmbătă, 1 august 2015

Consolidarea sistemului imunitar


           
Consolidarea sistemului imunitar este cel mai importanat lucru pentru un corp sanatos. Daca vrei sa stai departe de orice boala este necesar sa-ti intaresti sistemul imunitar. 
Pentru a avea un sistem imunitar puternic, multi oameni apeleaza la vitamine sau suplimente alimentare, fara sa aiba habar ca exista o reteta cu ingrediente naturale care face minuni pentru organism.
Daca toata lumea ar urma aceasta reteta si ar consuma acest aliment, industria farmaceutica ar intra in colaps.
Iata in ce consta reteta care face minuni pentru organismul tau
Reteta contine 3 ingrediente de baza: 
miere, 
nuci si 
scortisoara. 
Aveti nevoie de: 100 de grame de miez de nuca, 
                             300 de grame de miere, 
                             2 lingurite de scortisoara, 
dupa cum precizeaza Calin Petru Barbulescu, editor al publicatiei online Secretele.com.
Macinati bine miezul de nuca si amestecati-l cu mierea si scortisoara pana cand amestecul se omogenizeaza. Consumati cate o libgurita pe zi din amestecul obtinut pe o perioada cat mai lunga de timp.
Amestecul obtinut este eficient in tratarea afectiunilor urinare, daca se consuma 2 lingurite din acets preparat pe zi, diluate intr-un pahar de apa calduta, timp de 7 zile.
Amestecul este eficient si pentru afectiunile de inima, daca se consuma cate o libgurita pe zi pe stomacul gol si una seara, inainte de culcare. Tratamentul se recomanda a fi consumat timp de 3-4 luni de zile.
Alimentul obtinut mai e bun la scaderea colesterolului dn sange. Se recomanda consumarea a 4-5 lingurite pe zi si o dieta de tip vegetarian
De asemenea, pentru tratamentul gastritei si ulcerului se recomanda consumarea unei lingurite dimineata pe stomacul gol pe o perioada de 30 de zile.
SURSA : http://dailybreak.ro/tipstricks/