Polen de pin

follol.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

sâmbătă, 1 august 2015

Vedere clara cu lentile de contact


                                           konvayo.com                                        

LENTILE DE CONTACT -
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL

În jurul vârstei de 40 de ani, ochii noștri își pierd abilitatea din trecut de a se concentra asupra obiectelor apropiate.  Această condiție, numită prezbiopie, nu poate fi evitată, dar poate fi corectată prin lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA Multifocal. 

     Prin designul unic “Precision Profile”  al AIR OPTIX® AQUA Multifocal, lentilele de contact funcționează împreună cu funcția naturală binoculară a ochiului pentru o vedere clară, neîntreruptă, atât de aproape, cât și la distanță.Aproape:

Permite o vedere clară pentru cele mai mari provocări -  citirea formatelor mici, astfel încât să reveniți la acuitatea vizuală din trecut,fără a mai fi nevoie să vă luptați cu lecturarea.

                               

Intermediară:
Permite ochilor tai să facă tranziții netede remarcabile , de la vederea de aproape, la cea de la distanță.  Acest design valabil pentru toate distanțele, face ca distingerea obiectelor aflate la un nivel mediu, de exemplu,  a calculatoarelor, să fie ușoara din nou.

La distanță:
Permite o vedere la distanță clară, fără estompare sau denaturare, chiar și atunci când conduci. Lentilele de contact sunt calibrate cu atenție , astfel încat și cei care nu necesită asistență în ceea ce privește vederea la distanță  îi pot purta în siguranță.


 
                               konvayo.com
                                                 
                                           

Ochelari de soare

konvayo.com                                   

Ochelarii de soare sunt printre ultimele accesorii de modă care îţi pot exprima individualitatea şi, de asemenea, coeficientul de glamour. Aceştia pot îmbunătăţi aspectul oricărei ţinute şi pot fi purtaţi la locul de muncă, în timpul liber, în timpul activităţilor sportive sau pentru a fi în tendinţe. Cu toate acestea, ochelarii de soare nu sunt doar accesorii elegante; Sunt proiectaţi ştiinţific cu sisteme de protecţie a ochilor, care oferă o vedere clară şi fără efort la soare şi, de asemenea, îţi apară ochii de razele UV nocive, permiţându-ţi astfel să te bucuri de ceea ce faci, fără nicio grijă. Fie că vă plimbaţi, conduceţi sau mergeţi cu bicicleta, mergeţi în drumeţii, pe plajă, schiaţi sau desfăşuraţi orice alt sport, ochii voştri sunt expuşi continuu la strălucirea orbitoare şi radiaţiile UV de la soare. Fie că este vorba în timpul iernii sau verii, expunerea prelungită la lumina puternică a soarelui poate să rănească ochii în grade diferite. Astfel, ochelarii de soare sunt un must-have pentru păstrarea ochilor sănătoşi, în condiţii de siguranţă.
                                       konvayo.com
Odată cu noua modă şi introducerea noilor modele pe piaţă în fiecare sezon, cei fără experienţă sunt mai degrabă influenţaţi de designuri atractive în detrimentul performanţei. O situaţie de câştig este atunci când vizezi o pereche de ochelari care este şic şi elegantă, dar în acelaşi timp oferă şi o protecţie superioară.
Ochelarii de soare pot fi clasificaţi: pentru modă, ochelari sport, pentru copii, polarizaţi sau după tipul de prescripţie. Disponibile într-o gamă extinsă de forme, ramele sunt realizate din acetat, sau o varietate de metale. Concepute pentru a oferi o acuitate vizuală mare, durabilitate şi protecţie a ochilor, lentilele din policarbonat sau cristal au un tratament anti-zgâriere, anti-reflexie, rezistent la impact şi oferă, de asemenea, protecţie împotriva razelor UV de 100%.
O gamă largă de ochelari de soare realizaţi de designer sunt disponibili online pe www.konvayo.com, care te ajută să rămâi în tendinţe cu ochelari de soare de designer de înaltă performanţă.
Fie că este vorba de ochelari de soare sau ochelari de vedere, la Konvayo.com puteţi fi sigur că aţi cumpărat un produs original, extrem de uşor în buzunar.
Memento: Ochii tăi trebuie verificaţi anual de către un profesionist. Dacă observi orice modificare în vedere sau sănătatea ochilor, va trebui să consulţi profesionistul în cel mai scurt timp.
OCHELARI DE SOARE -categorii: 
                                    konvayo.com
                                    konvayo.com

Consolidarea sistemului imunitar


             
Consolidarea sistemului imunitar este cel mai importanat lucru pentru un corp sanatos. Daca vrei sa stai departe de orice boala este necesar sa-ti intaresti sistemul imunitar. 
Pentru a avea un sistem imunitar puternic, multi oameni apeleaza la vitamine sau suplimente alimentare, fara sa aiba habar ca exista o reteta cu ingrediente naturale care face minuni pentru organism.
Daca toata lumea ar urma aceasta reteta si ar consuma acest aliment, industria farmaceutica ar intra in colaps.
Iata in ce consta reteta care face minuni pentru organismul tau
Reteta contine 3 ingrediente de baza: 
miere, 
nuci si 
scortisoara. 
Aveti nevoie de: 100 de grame de miez de nuca, 
                             300 de grame de miere, 
                             2 lingurite de scortisoara, 
dupa cum precizeaza Calin Petru Barbulescu, editor al publicatiei online Secretele.com.
Macinati bine miezul de nuca si amestecati-l cu mierea si scortisoara pana cand amestecul se omogenizeaza. Consumati cate o libgurita pe zi din amestecul obtinut pe o perioada cat mai lunga de timp.
Amestecul obtinut este eficient in tratarea afectiunilor urinare, daca se consuma 2 lingurite din acets preparat pe zi, diluate intr-un pahar de apa calduta, timp de 7 zile.
Amestecul este eficient si pentru afectiunile de inima, daca se consuma cate o libgurita pe zi pe stomacul gol si una seara, inainte de culcare. Tratamentul se recomanda a fi consumat timp de 3-4 luni de zile.
Alimentul obtinut mai e bun la scaderea colesterolului dn sange. Se recomanda consumarea a 4-5 lingurite pe zi si o dieta de tip vegetarian
De asemenea, pentru tratamentul gastritei si ulcerului se recomanda consumarea unei lingurite dimineata pe stomacul gol pe o perioada de 30 de zile.
SURSA : http://dailybreak.ro/tipstricks/