Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 19 martie 2018

Brahmi~Gotu Kola | Pentru Creier & Sistemul Nervos si Deficit de Atentie

                                     
Dacă îți e greu să te trezești de dimineață și te simți epuizată seara, dacă e dificil să adormi, deși te simți foarte obosită, dacă nu reușești să te concentrezi la ce ai de făcut și uiți uneori lucruri importante, acest articol îți este dedicat!
                           
Deficiențele de memorie și dificultățile de concentrare pot fi asociate cu diverse afecțiuni și e important să le iei în serios și să consulți un medic dacă persistă sau se agravează. În cele mai multe cazuri, acestea sunt consecința stilului de viață modern. Îți începi diminețile organizând totul pentru cei dragi, jonglezi peste zi cu sarcini suprasolicitante, petreci o oră în trafic în drum spre casă și reușești să-ți închei și tu ziua după ce toți deja au adormit.
Creierul uman – pregătit pentru provocările secolului 21?
Din ce în ce mai mulți specialiști atrag atenția asupra faptului că schimbările din societatea modernă, expunerea creierului la stimuli ce nu existau acum câteva sute de ani și multitaskingul (o abilitate solicitată în zilele noastre de orice angajator) reprezintă provocări noi pentru creierul uman, ale căror efecte încă nu sunt pe deplin înțelese. Premisele indică însă că această suprasolicitare supune, în timp, creierul unui stres cronic ce poate afecta abilitățile cognitive, cauzând dificultăți de concentrare, deficiențe de memorie, stări de agitație sau, dimpotrivă, lipsă de energie, insomnii și stări depresive.
Sub umbrela „Brahmi”. Diferența dintre Gotu Kola și Bacopa
Înainte de a vorbi despre beneficiile plantei Brahmi Gotu Kola (cu denumirea științifică Centella asiatică) pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos, e importantă o clarificare. În sudul Indiei, cuvântul „Brahmi” se folosește pentru planta Bacopa monnieri, în timp ce în nord e folosit pentru Centella asiatică, aceasta din urmă fiind cunoscută și sub numele de Gotu Kola.
De aceea, se face adesea confuzie între aceste două plante diferite – Centella asiatică (Gotu Kola) și Bacopa monnieri (Bacopa). Deși pentru ambele se folosește termenul „Brahmi” în anumite zone ale Indiei, în medicina ayurvedică ele sunt recunoscute ca plante diferite și tratate ca atare. Cele două plante au ingrediente active similare, însă conțin și compuși care le disting. S-a demonstrat, de pildă, că Gotu Kola prezintă o arie mai largă de beneficii pentru sănătate și are un mod de acțiune mai complex.
                           
Brahmi Gotu Kola, planta adaptogenă ce sprijină claritatea mentală
Brahmi Gotu Kola este o plantă folosită de secole în medicina ayurvedică pentru susținerea bunei funcționări a creierului și a întregului sistem nervos.
Este considerat plantă adaptogenă datorită substanțelor naturale din compoziție ce lucrează împreună cu organismul pentru a-l ajuta să se adapteze și să răspundă eficient la stres. Brahmi Gotu Kola stimulează circulația la nivelul creierului, îmbunătățește memoria și sprijină claritatea mentală. Pentru că acționează benefic asupra cauzelor insomniilor și ajută organismul să se relaxeze și să se odihnească, Brahmi îmbunătățește vitalitatea și crește nivelul de energie și capacitatea organismului de a-l susține peste zi.
Rezultate promițătoare în tratamentul bolii Alzheimer
În medicina modernă, Gotu Kola este studiată în special pentru beneficiile substanțelor active din compoziția sa pentru încetinirea evoluției bolii Alzheimer , o afecțiune degenerativă progresivă a creierului ce apare de obicei la persoanele de vârstă înaintată. Extractele din Centella asiatică s-au demonstrat eficiente în combaterea stresului oxidativ și prevenirea tulburărilor cognitive, ambele fiind implicate în evoluția bolii Alzheimer.
Brahmi Gotu Kola, planta 100% certificată organic, acum și în România!
Oferă un sprijin natural creierului și întregului sistem nervos cu Brahmi Gotu Kola, planta 100% certificată organic din compoziția suplimentului Brahmi Gotu Kola | Pentru Creier & Sistemul Nervos și Deficit de Atenție de la ORGANIC INDIA, disponibil acum și în România! Conține doar frunze organice de Gotu Kola (Centella Asiatică) într-o doză atent studiată și echilibrată pentru cele mai bune rezultate.
                     
                                    Acest produs este 100% Certificat Organic, ceea ce înseamnă că nu se folosesc pesticide sau fertilizatori chimici în niciun stadiu al producției, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare protejează integritatea nutrițională a plantelor.
produs brahmi gotu kola
Brahmi Gotu Kola | Pentru Creier & Sistemul Nervos și Deficit de Atenție ORGANIC INDIA este disponibil în România prin INNOVORIS LABS, companie ce are misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a proteja planeta prin furnizarea de produse naturale premium accesibile.
                         Află mai multe detalii despre produsele ORGANIC INDIA și pătrunde în lumea beneficiilor celor mai renumite plante medicinale ayurvedice pe site-ul www.organicindia.ro! Te invităm să devii parte din Comunitatea ORGANIC INDIA ROMÂNIA pentru a descoperi împreună puterea transformatoare a celei mai bune alegeri.