Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 16 august 2021

PLANTE MEDICINALE AYURVEDICE


În trecut, știința era mult mai liberă. În prezent este, mai mult sau mai puțin, un mecanism al industriei farmaceutice, producând permanent noi medicamente. De fapt, acestea sunt ultimul lucru de care am avea nevoie. Am renunțat la locul meu de muncă și de aici a pornit schimbarea.

Știați până acum faptul că 10% dintre boli sunt legate direct de factori ereditari? Avem puterea de a ne controla destinul în toate domeniile vieții, de fapt de aceea ne aflăm aici.

Noua biologie dezvăluie că de fapt nimic nu este în afara controlului nostru.

Putem să ne vindecăm și să ne realizăm visele dacă învățăm să devenim atenți



Pământul este paradisul în care putem să creăm, să experimentăm, să iubim și să ne îndeplinim dorințele.

Dacă devii atent, fiecare decizie și manifestare va fi controlată de mintea ta conștientă.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Comanda produsul dorit aici : ORGANIC INDIA

Afla mai multe aici : ORGANIC INDIA

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.