Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 19 martie 2017

Super Soya Lecitin


Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.
Super Soya Lecithin reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Consumul regulat de Super Soya Lecithin permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite.
Un flacon de Super Soya Lecithin contine 100 de capsule. Se administreaza 1-3 caspule zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor. 
Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Super Soya Lecithin


Mod administrare Super Soya Lecitin
Dimineata-Pranz-Seara
Absorbirea si arderea grasimilor
Activitate fizica - stimulare
Adolescent 14-18 ani - prev.
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afect. articulare degenerative
Alopecie
Ameteala
Antiinflamator
Aparat respirator
Aparat urinar
Artrita
Artroza
Atentie
Ateroscleroza
Balonare
Batranete
Bioritm (armonizare)
Calculi biliari
Calculi renali
Celulita
Colecistita
Colesterol (scadere)
Colica biliara
Colica renala
Colita, colon iritabil
Contuzie
Convulsii
Coxartrza
Dischinezie biliara
Discopaii
Entorsa
Epistaxis
Fibron uterin
Fracturi
Greata
Hernie de disc
Indigestie
Insuficienta renala
Incaruntirea parului
Litiaza biliara
Litiaza renala
Lumbago
Matreata
Memorie (imbunatatire)
Menstruatii dureroase
Meteo-sensibilitate
Mialgii
Nevralgii
Oboseala
Par sanatos
Persoana in varsta - preventiv
Reumatism
Sciatica
Scleroza (amiotrofica, in placi)
Sindrom premenstrual
Spondiloza
Steatoza hepatica
1-0-1
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-1
2-1-0 10 zile, apoi 1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-1
2-1-0
1-0-1
1-1-0
1-1-0
1-0-1
1-1-0
1-1-0 6 luni
1-1-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-1
1-1-1
1-1-0
1-1-1
1-0-1
2-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-1
1-1-1
2-1-0
1-1-1
1-0-1
2-1-0
1-1-1 20 de zile, apoi 1-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-1
1-1-1
2-1-0 10 zile apoi 1-1-0
2 in criza
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-1
1-1-1
1-1-0
1-1-0

CUMPARA -
Super Soya Lecithin 100 capsule
Super Soya Lecithin 250 capsule
Triple Potency Lecithin 

Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare si se intalneste sub forma combinata cu diverse vitamine. Inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului. Atat inozitolul, cat si colina contribuie la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat.
Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteo-sensibile. Este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ.
Lecitina administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumul de Super Soya Lecithin timp mai indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice. Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi.
Sursa cea mai buna de lecitina este uleiul de soia. Se cunoaste de multa vreme rolul lecitinei in activitatea nervoasa; de altfel 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina. In acest sens este recomandat un consum suplimentar de lecitina persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare, suplimentul de lecitina stimuland metabolismul neuronului si accelerand transmiterea impulsului nervos.
Lecitina asigura o culoare sanatoasa a pielii, combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme. In cazul persoanelor in varsta, fara pofta de mancare, constituie un excelent roborant, tonifiant. In plus, din colina - una dintre principalele ingrediente ale uleiului de lecitina - se formeaza in creier ace-til-colina, o substanta neuro-transmitatoare. Cea de-a doua componenta a lecitinei - inozitolul se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei. Administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale.
Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca o persoana care consuma lecitina simpla de 3 ori pe zi pentru ameliorarea diverselor probleme de sanatate, va putea consuma doar o capsula pe zi din acest preparat (de trei ori mai puternic). Efectul va fi mai intens, dar tot continuu, ca in cazul lecitinei obisnuite.
De retinut
In cazul unor dureri articulare deosebit de intense, datorate schimbarilor atmosferice, de exemplu, se poate utiliza o cantitate mai mare decat cea obisnuita. Dozele crescute nu prezinta riscuri si nu se cunosc efecte secundare. Consumul sistematic de Super Soya Lecithin poate incetini sau opri cresterea sau formarea litiazelor colesterolice din colecist. Lecitina este absorbita cel mai bine in timpul meselor.
Mod de administrare Super Soya Lecithin 
Un flacon de Super Soya Lecithin contine 100 de capsule. Se administreaza 1-3 caspule zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor.
O capsula Super Soya Lecithin contine:
Lecitina din extract de soia.......... 1200 mg, care contine
Fosfatidilcolina............................. 180 mg
Fosfatidiletanolamina.................... 156 mg
Fosfatidilinozitol........................... 120 mg