Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

joi, 26 august 2021

Rhodiolin combate stresul si protejeaza sistemul imunitar

 



Rhodiolin este un produs naturist extraordinar, ce contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aprox. 3.000 m. Rhodiolin  reduce efectele stresului si protejeaza sistemul imunitar, si echilibreaza energia sexuala.

                                                  COMANDA PRODUSUL click aici

Rhodiolin este un echilibrator extraordinar in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorand sau restabilind capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor. Asigura imunotoleranta si supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal. Creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora.

Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, regland bataile neregulate ale inimii (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale (previne aparitia tumorilor) prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.

Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult.

Primele referiri la Rhodiola Rosea au fost descoperite in scrierile popoarelor antice din Asia de Est si Mijlocie. Acestea o descriu drept o planta sacra, avand calitati "supranaturale", tamaduitoare. Exista multe legende populare care sustin ca cine bea in fiecare zi un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani. Consumul de Rhodiolin nu iti garanteaza ca vei trai 100 de ani, dar in mod cert poti avea o viata mai buna.

Plecand de la aceste legende cercetatorii din China au facut diverse studii si au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, "purificarea" sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. In medicina populara rusa, de-a lungul sutelor de ani, a fost intrebuintata cu succes impotriva racelilor si a unor boli virale, pentru irigarea sanguina corespunzatoare a tesuturilor si in prevenirea infarctului miocardic. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic.

In cazul diabeticilor, accelereaza producerea insulinei, respectiv creste sensibilitatea la insulina si astfel reduce nivelul glicemiei. Protejeaza ficatul fata de substantele toxice.

                                           COMANDA PRODUSUL click aici

Rhodiolin creste energia sexuala. Poate avea efecte benefice in anumite tulburari sexuale la ambele sexe, imbunatatind viata sexuala in cuplu.

Rhodiolin-ul are si o puternica activitate antioxidanta. Poate fi benefic nu numai impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si ale agentilor mutageni, dar si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului deoxiribonucleic (DNA). Mai mult, substantele biologic active, rosavina si salidrosidele, determina cresterea serotoninei la nivelul creierului si amelioreaza starile depresive.

Sa observat ca Rhodiola Rosea imbunatateste performanta sportivilor si creste rezistenta fizica a acestora. Accelereaza anabolismul (creste masa fibrelor musculare contractile), asigura folosirea mai eficienta a rezevelor metabolice. Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala.

Rhodiolin ne poate ajuta sa traim mai mult si sa ne pastram conditia fizica, puterea de viata si sanatatea psihica pana la sfarsitul zilelor.

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential constituie factori de stres. Dupa o perioada indelungata, o data cu acumularea numeroaselor neplaceri, trebuie sa facem fata si sa ne luptam cu stari si situatii tot mai complicate si mai numeroase. Stilul de viata impune un ritm de activitate ultra-accelerat si deseori pot aparea simptome ale unor boli pe fond nervos.

Imbolnavirile, in general, sunt cauzate intr-o pondere incredibil de ridicata - 85% - de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive sunt doar cateva dintre aceste boli.

In ultimii 10 ani s-au conceput diferite preparate naturale cu extracte de plante adaptogene si minerale, unul dintre acestea fiind RHODIOLIN, produs de CaliVita International, Farmington, USA.

                                    COMANDA PRODUSUL click aici

Un flacon Rhodiolin contine 120 de capsule gelatinoase

 O capsula de Rhodiolin contine :

- Rhodiola rosea concentrat 5:1 100 mg
- Zinc 5 mg
- Calorii ...<1,QkJ
- Proteine <1,0mg
- Glucide <1,0mg
- Lipide 0,0 mg
- Alte ingrediente: gelatina.

Recomandari Rhodiolin:                       Mod de administrare Rhodiolin:

Activitate fizica (stimulator)
Adult (18-50 ani) - preventiv
Angina pectorala
Apetit sexual
Aritmie cardiaca
Batranete
Convulsii
Crampe musculare
Dependenta de droguri
Depresie
Diabet (reglare glicemie)
Enurezis
Frigiditate
Gastrita
Infarct miocardic (prevenire)
Insomnii
Mancarimi de piele
Menopauza
Menstruatii neregulate
Nervozitate
Obezitate
Palpitatii
Potenta
Psoriazis
Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K, B2)
Scleroza (amiotrofica, in placi)
Sindrom premenstrual
Stres (dereglari nervoase)
Tabagism
Ticuri nervoase
Ulcer gastroduodenal 

1-1-1
1-0-0
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1

                                       COMANDA PRODUSUL click aici

Rhodiolin face parte din categoria celor mai vandute produse in reteaua Calivita si asta datorita efectelor deosebite care le-au resimtit cei care l-au consumat si care l-au recomandat la randul lor cunoscutilor.

Vital Woman - stimuleaza feminitatea din tine




 Vital Woman este un produs naturist  conceput in special pentru femei care prin substantele sale active induce confortul fizic si psihic, creste apetitul sexual, imbunatateste performanta sexuala la femei, trateaza  frigiditatea, are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei.

Un flacon de Vital Women contine 60 de tablete si se administreaza 1-3 tablete pe zi sau conform recomandarilor, pe o durata de aproximativ 3-6 luni.

Exista si pentru barbati un produs echivalent se numeste Vital Man.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital Woman

Mod administrare Vital Woman

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Crestere apetit sexual

Depresie

Diuretic in afectiuni renale

Edeme

Fertilitate

Frigiditate

Reglare Hormonala

Infectii urinare

Menopauza

Menstruatii neregulate

Sindrom premenstrual

Stres

Vaginita distrofica

1-0-0

1-1-0

1-0-0

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

0-0-1

Componentele vegetale ale produsului naturist Vital Woman au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Comanda produsul Click aici

Vital Woman are in compozitie: Damiana, radacina de Suma, radacina de Maca, extract de Guarana, radacina de Sarsaparilla, Saw Palmetto, radacina de Unicorn, Catuaba.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Este util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Maca (Lepidium meyenii) determina cresterea libidoului la femei si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate (sterilitate).

Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, sporeste apetitul sexual.

Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil starea psihica a femeilor in diverse perioade hormonale.

Serona (Sereona repens) contine glicozizi sitosteroli, flavonoizi si acizi. Substantele active din compozitie stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului avand rezultate in tratarea infertilitatii.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. A fost introdusa in Europa (Franta) in anul 1817 si descrisa in acelasi an de catre Gassicourt. Guaranina se gaseste in Vital Women si este principala substanta biologic-activa in guarana. Asemanarea guaraninei cu cofeina a devenit cunoscuta in urma cercetarilor efectuate de catre Berhemot si Deschastelus. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Guarana contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Guarana stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuarea vitalitatii, a dorintei si activitatii sexuale. In acceptiunea dr. Christiane Northrup aceste simptome rezulta din lipsa unei "aport energetic-informational complet", necesar pentru realizarea armoniei dintre trup, minte si suflet. "Aportul complet" este conditionat de interactiunea dintre "alimentatia fizica", "alimentatia energetica" si "alimentatia spirituala".

Alimentatia energetica se realizeaza prin relatia mediu-om, precum si prin relatiile interumane (cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra). Daca acest tip de alimentatie este dominat de influente negative, atunci si alimentatia spirituala va fi afectata.

Alimentatia spirituala este determinata de viata noastra spirituala, evenimentele spirituale si culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam, de idealurile si viziunea noastra asupra vietii precum si de viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale armonioase.

Comanda produsul Click aici

Pentru remedierea deficiturilor informational-energetice si spirituale se pot utiliza si anumite plante ale caror efecte benefice la nivel fizic, intelectual si emotional au fost semnalate si de literatura stiintifica de specialitate. Acestea actioneaza la nivelul alimentatiei fizice, dar intervin in restabilirea echilibrului dintre cele trei tipuri de alimentatii. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu sa realizat diverse produsul naturist Vital Woman pentru femei si Vital Man pentru barbati in a caror compozitie se regasesc extracte naturale care induc confortul fizico-psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala atat la femei, cat si la barbati.

Administrare Vital Woman

Un flacon de Vital Women contine 60 de tablete, si se administreaza 1-3 tablete pe zi sau conform recomandarilor, pe o durta de aproximativ 3-6 luni.

O tableta Vital Woman contine:
Damiana 100 mg
Rădăcină de Suma 100 mg
Rădăcină de Maca 100 mg
Extract de guarana 100 mg
Rădăcină de Sarsaparilla 50 mg
Saw Palmetto 50 mg
Rădăcină de Unicorn 25 mg
Catuaba 25 mg

Comanda produsul Click aici

Vital Woman te sprijina sa fii femeie, Vital Woman stimuleaza feminitatea din tine