Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

joi, 7 ianuarie 2016

Patrunjelul ucide celulele cancerului pulmonar

                                  

Cancerul pulmonar este una dintre cele mai comune cauze de deces. Mai multe persoane mor de aceasta boala, decat de la cancer de colon, cancer de san si pancreas împreună.

Din 75 până la 80% din cazurile de cancer pulmonar provin din cancer cunoscut sub numele de non - cancer pulmonar cu celule mici (NSCL). Un studiu publicat in revista "Pub Med" arată că patrunjelul poate fi folosit ca un remediu pentru aceasta boala teribila, datorita substantei apigenina , care are capacitatea de a distruge celulele canceroase de până la 86%.
În afară de patrunjel, există câteva alimente care sunt contin apigenina, cum ar fi: telina, ceapa, portocala, oregano, coriandru, ceai de musetel, vin rosu si anghinare.
Dar apigenina conținută în patrunjel este cea mai concentrată și, prin urmare, cel mai recomandat in lupta impotriva cancerului.

Ceaiul de pătrunjel trebuie preparat după cum urmează:

Maruntiti fin 15 g de rădăcini de pătrunjel și se toarnă 200 ml de apa clocotita peste ele.
Lăsați-l să fiarbă timp de inca 5 minute. Lasă-l să stea acoperit timp de 15 minute si apoi se strecoara.
Pentru a beneficia de toate puterile de vindecare, este necesar să se bea trei căni pe zi.
In medicina alternativa, patrunjel este considerat cel mai bun remediu care înlătură pietrele la rinichi nisipul si trateaza cu succes infectii urinare si este un diuretic puternic.
Vă recomandăm ceaiul  din rădăcini de pătrunjel și frunze.

SURSA : http://instiks.com/