Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

miercuri, 4 ianuarie 2023

Atlantis – dispozitiv radionic

 


Urmatoarea postare - Cum sa-mi cresc imunitatea , rapid si natural!


Atlantis – dispozitiv radionic pentru practicanții de radionică, radiestezie și lucrul cu afirmații pentru materializarea intențiilor (începători sau avansați)

Atlantis

Practica radionicii poate fi folosită pentru:

  • Dizolvarea anumitor blocaje la nivel subtil 
  • Încărcarea energetică a unor alimente, băuturi, cristale, talismane, etc.
  • Amplificarea forței mentale și accelerarea materializării intențiilor propuse

Conform Asociației de Radionică din Marea Britanie (https://www.radionic.co.uk/), radionica reprezintă o metodă de armonizare energetică la distanță care are potențialul de a oferi suport oricărui om, animal sau plantă indiferent unde se află în lume. 

Practicanții radionicii înțeleg faptul că viața este construită din energii subtile care pot fi afectate de traume precum accidente, șocuri emoționale și stresul de zi cu zi. 

Aceste energii vitale subtile alcătuiesc matricea corpului fizic. 

Dacă la nivel vibrațional există o problemă semnificativă, ea se va concretiza în cele din urmă sub forma unei tulburări și la nivel material, fizic.

Prin intermediul abilităților și instrumentelor de radiestezie și radionică, un practicant își poate restabili armonia și vitalitatea sau pe ale altei persoane apropiate, indiferent unde se află în lume. Astfel, se pot preveni sau corecta unele blocaje și anomalii la nivelul ființei umane (se poate acționa și asupra unui animal de companie sau a unei plante, culture agricole etc ori teren/spațiu de locuit pentru protecția împotriva energiilor joase).

aimgroup.roCe este radionica şi cum funcţionează ATLANTIS?

Radionica este arta de a pune rapid în rezonanţă (a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie) două sisteme. Cu un emiţător radionic se dispune de un condensator şi difuzor de energie. În stadiul iniţial, el serveşte drept receptor pentru energiile telurice, undele cosmice, dar mai ales pentru propriile vibraţii ale operatorului. Apoi, gândirea se încifrează sub forma unei imagini mentale pozitive. Sub efectul formelor de undă emise de traseele geometrice şi de simboluri – şi datorită energiilor înmagazinate ‒, activarea acestui emiţător proiectează gândurile la nivelurile cele mai subtile. Când acestea coboară, ele se concretizează în materie.

Cum acționează un dispozitiv radionic? 

Radionica realizează o punte prin care mintea operatorului alimentează permanent un gând, fără ca utilizatorul să fie permanent focalizat şi conştient asupra lui. Stabilirea acordului, care durează câteva secunde, creează o sinapsă externă ce menţine în subconştient ideea pe care vrem să o manifestăm. Atunci se creează tot felul de conjuncturi care ne fac să înţelegem engramele care ne blocau, şi la un moment dat se produce un declic şi forma-gând mentalizată devine realitate.

Avantajele noului model Atlantis (comparativ cu cel anterior):

• eficiență sporită
• datorită optimizării circuitelor și unei carcase speciale (metalice), puterea de amplificare a energiei formelor-gând este mult mai mare
• sistem îmbunătățit de antene pentru recepție și emisie (influențe martor și amprentă) care de asemenea măresc eficiența
• are un bloc temporizator cu afișare luminoasă ai timpilor de lucru cei mai importanți pentru o acțiune radionică astfel încât să se poată ști când trebuie refăcut acordul

Accesorii deja incluse:

• pointer și scale gradate specifice pentru diverse investigații – de exemplu, măsurarea gradului de compatibilitate al unui aliment, alegerea unei direcții optime pentru armonia la nivelul întregii ființe, alegerea unor pietre semi-prețioase potrivite, a unor plante, culori, etc.
• antenă specială pentru încărcare energetică a băuturilor, alimentelor, cristalelor, talismanelor, etc.

* Vom pregăti curând și alte accesorii și vor putea fi achiziționate separat de pe site

Rezultatele care se pot obține cu ATLANTIS – dispozitiv radionic:

  • Pune în mișcare un potențial pozitiv substanțial care dizolvă blocaje, creează conjuncturi și sincronicități care conduc la producerea rezultatelor dorite;
  • Accelerează materializarea proceselor pentru care s-a acordat aparatul;
  • Acordurile radionice contribuie la trezirea conștiinței interioare, creșterea stării de luciditate și dispariția unor factori emoționali sau energetici nefavorabili;
  • Produce momente de veritabilă iluminare spirituală în care ajungem să înțelegem aspectele care ne sabotau;
  • Realizează o sinapsă externă ce menține în subconștient ideea pe care vrem să o manifestăm (ceea ce în mod obișnuit se obține după un timp îndelungat de repetare zilnică a unor afirmații sau sugestii);
  • Lucrul dedicat cu Atlantis poate dinamiza anumiți centri de forță din corp;
  • Stimulează apariția unor momente de maximă claritate mentală în care soluțiile ideale și răspunsurile la întrebările puse pot apărea cu ușurință.

Sfera de aplicabilitate a aparatului radionic ATLANTIS:

  • bunăstarea ființei umane și evoluție spirituală
  • prosperitate financiară;
  • charismă;
  • înţelegere şi iubire în relaţia de cuplu;
  • trăiri şi experienţe mistice;
  • succes în atingerea oricărui obiectiv personal la care persoana este aliniat în întregime;
  • amplificarea puterii afirmațiilor și sugestiilor cu care se lucrează;
  • acționarea asupra unui spațiu de locuit sau culture agricole;
  • acționarea energetică la distanță asupra unei persoane dragi (cu înștiințarea și acordul său, și doar spre binele său) sau a unui animal de companie;
  • practici de meditație, radiestezie, terapii wellness sau complementare;

👉click aici :COMANDA 

*Data maxima de livrare poate fi 15 Ianuarie 2023! 

Linkuri utile:

Manual de utilizare Atlantis-dispozitiv radionic

Romburile lui Herrincks

Dispozitiv cu stea in 5 colțuri

Radionica: aplicații și moduri de utilizare

Ce este amprenta – tehnologia radionica Atlantis

Cum se face acordul radionic – tehnologia radionica Atlantis

Cum să lucrezi cu Atlantis să obții rezultatele dorite

Cum funcționează radionica?

*Data maxima de livrare poate fi 15 Ianuarie 2023! 

Garanție:

Dacă îl returnezi în 30 de zile de la achiziționare, primești banii înapoi. Certificatul de garanție ce însoțește produsul este valabil 24 de luni.

Disclaimer: Atlantis nu reprezintă un aparat medical și nu este destinat diagnosticării, tratării sau vindecării bolilor, de aceea nu înlocuiește sub nicio formă indicațiile sau medicamentele prescrise de medicul de familie ori specialiști. Efectele benefice ale acestei tehnologii se referă la armonia întregii ființe și evoluție spirituală, și pot fi complementare oricărei alte practici individuale ori forme de terapii recomandate de medicul curant.

Candida este o afectiune foarte frecventa

 




Candida este o afectiune foarte frecventa pentru care, foarte multi pacienti ne cer sfaturi in farmacie.Se intampla foarte multor persoane sa aiba infectii cu ciuperci precum candida (candida albicans) cel putin o data in viata. De cele mai multe ori, persoanelor infectate nu li se intampla doar o data, ci ele fac infectii repetate, vindecandu-se greu sau deloc de candida.

In acest articol vei regasi o abordare diferita in ceea ce priveste cauzele candidei dar si tratamentul acesteia. Viziunea noastra priveste corpul in ansamblu si candida ca pe un efect al unui organism aflat in impas nu doar ca pe o infectie localizata. Astfel pentru o vindecare definitiva e nevoie ca sa eliminam cauzele si sa aducem organismul din nou in stare de echilibru.

Ce este Candida

Candida albicans (in denumirea stiintifica) este o ciuperca care se poate dezvolta atunci cand primeste conditii prielnice: in gura (in cavitatea bucala), in intestine, pe piele sau la nivel vaginal. Inmultirea ei in conditii favorabile (dezechilibru in flora, aciditate a organismului, imunitate scazuta, toxine) duce la candidoza sau infectia candidozica.

Vom vorbi pe larg despre cauzele infectiei cu candida la femei si la barbati, mai jos in acest articol.

Ce simptome si manifestari prezinta candidoza (infectia cu candida)

In functie de localizare candidoza poate avea diferite simptome.
Asa cum ii spune si numele de candida albicans, ea se manifesta sub forma unei secretii alb branzoase sau a unor pete albicioase care nu sunt altceva decat coloniile de candida care s-au dezvoltat excesiv.

In functie de localizare, simptomele candidozei sunt diferite:

Candidoza vaginala, poate cea mai des intalnita infectie cu candida, prezinta simptome suparatoare care pot fi usor detectate si care sunt deranjante atat ca senzatie, culoare si disconfort. Simptomele candidozei vaginale includ:

  • o senzatie de mancarime, inflamatie, usturime sau iritatie in zona intima, precum si modificari ale secretiei vaginale
  • pot fi prezente dureri, senzatie de arsura sau jena la urinare si in timpul actului sexual
  • modificarea consistentei, culorii si mirosului secretiei vaginale, in general ea fiind alb branzoasa cu miros acru
Simptomele candidozei vaginale se resimt mai intens in saptamana de dinaintea ciclului menstrual si se pot ameliora in timpul si dupa menstruatie, insa asta nu inseamna ca infectia a disparut ci doar ca s-a modificat pH-ul zonei si candida nu s-a mai putut dezvolta.
Candidoza genitala la barbati este mai rar intalnita si apare, de obicei, in urma unui contact sexual cu o femeie care are infectia candidozica.
Simptomele de candida la barbati includ:
  • senzatie de mancarime, iritatie si arsura
  • disconfort la urinare si in timpul actului sexual
  • zona afectata capata o culoare rosiatica, pot aparea mici leziuni albicioase sau rosii precum si o scretie alb branzoasa
Candidoza inghinala (sau cutanata) se poate manifesta deopotriva la barbati si femei prin aparitia unor inflamatii si iritatii in zona pliului inghinal sau pe partea interioara a coapselor. Infectia este insotita de prurit, inrosirea organelor genitale si aparitia senzatiei de usturime si mancarime.
Candidoza orala (bucala), de la nivelul gurii sau a cavitatii bucale poate fi observata prin aparitia unor pete albicioase pe limba, pe cerul gurii sau pe peretii interiori ai obrajilor, care pot sangera. Deasmenea pot aparea fisuri in colturile gurii si o senzatie de arsura sau de usturime.
Candidoza esofagiana apare pe esofag si reprezinta practic o raspandire in jos a candidozei orale. Candidoza esofagiana apare in special la persoanele cu imunitate foarte scazuta sau suprimata (cu corticoterapie sau terapie anti HIV).
Candidoza intestinala (sau digestiva) este mai greu de detectat „cu ochiul liber”, spre deosebire de cazurile de mai sus. In general candidoza intestinala se manifesta prin stari de disconfort la nivel abdominal, balonare, diaree sau modificari ale scaunului si poate cauza alergii la unele alimente.
Candida la Bebelusi: Bebelusii care sunt nascuti natural pot face candidoza esofagiana sau orala, daca mama a avut o infectie vaginala la nastere. De asemenea, bebelusii mai pot contracta infectia candidozica din 2 motive:
  • daca sunt alaptati la san, iar mameloanele mamei sunt afectate
  • daca sunt alimentati cu lapte praf si tetinele biberoanelor nu sunt spalate si dezinfectate corespunzator

Candida si infectia candidozica e bine sa fie percepute ca nu sunt altceva decat un semnal de alarma ca in corpul acelei persoane exista dezechilibre si ca fara o schimbare a stilului de viata vor aparea si alte boli care aparent nu au legatura: boala crohn, infectii pulmonare, hipertensiune, diabet, cancer, etc.
                 Candida si candidoza, o infectie sau un semnal de alarma

Cauzele infectiei cu candida, cauzele candidozelor

Cauzele acestei infectii suparatoare si deranjante sunt multe si unele aparent fara legatura directa. De fapt modificandu-se starea organismului, imunitatea acestuia, pH-ul umorilor si mucoaselor, acestea cauzeaza sau favorizeaza infectia candidozica. La asta ne refeream la inceputul organismului, la o privire de ansamblu asupra organismului.

Flora bucala, vaginala si intestinala contin mai multe bacterii si ciuperci, printre care si Candida, dar acestea, atunci cand imunitatea organismului functioneaza corespunzator nu se pot dezvolta mai mult si nu creeaza probleme. La fel cum in corpul uman exista mereu celule canceroase dar care sunt distruse si nu sunt lasate sa se multiplice.
Nu am facut intamplator paralela cancer – candida, deoarece anumiti medici vad o corelatie directa intre candidoze rebele, recidivante si apoi, peste ani, aparitia unei forme de cancer. Explicatia vine din faptul ca atat candida cat si cancerul se pot dezvolta doar atunci cand exista o acidoza a organismului si o imunitate scazuta.
Asadar sunt mai multe cauze care pot favoriza aparitia infectiei candidozice:
  • Antibioticele, care distrug flora saprofita si lactobacilii (care in mod normal protejeaza de infectia cu candida) si astfel afecteaza pH-ul vaginului. Pentru a preveni aceasta cauza exista 2 recomandari:
  • Imunitatea scazuta, existand astfel o capacitate insuficienta a organismului de a lupta impotriva infectiilor.
  • Aciditatea organismului, traducandu-se printr-un pH vaginal si al altor mucoase, prea scazut.
  • Medicamentele corticosteroide, care deasmenea au efect imunosupresor si care favorizeaza aparitia candidei in special la nivel oral/bucal precum si la nivel digestiv.
  • Chimioterapia si radioterapie, sunt de asemenea o cauza a candidozei datorita efectului imunosupresor.
  • Consumul de alcool, zahar (dar si alti carbohidrati simpli: faina alba, orez alb) si lactate in exces este de asemenea o cauza a candidozei. Astfel atunci cand exista o infectie candidozica se recomanda eliminarea din alimentatie a alcoolului, a zaharului si a lactatelor.
    Care e legatura dintre aceste alimente si candida:
    • alcoolul perturba imunitatea, iar compusii lui de metabolizare creeaza un mediu favorbail dezvoltarii candida
    • faina alba favorizeaza un mediu acid prielnic candidei
    • zaharul are un efect imunosupresor si acidifiant asupra organismului
    • lactatele cresc secretia de mucus favorizand instalarea infectiei.
  • Administrarea anumitor contraceptive orale in special la femeile care au o dieta bogata in zahar.
  • Sarcina, care modifica nivelul hormonilor din organism, mai ales cu privire la nivelul crescut de estrogen; acest nivel crescut al estrogenului coroborat cu un pH mai acid al vaginului pot favoriza aparitia infectiei cu candida la femeile gravide.
  • Terapia hormonala, care creste nivelul de estrogen din organism.
  • Diabetul zaharat este o alta cauza favorizanta a candidozei; cauza reala este un nivel ridicat al glicemiei in membranele mucoase care se metabolizeaza creand corpi cetonici, care au caracter acid, astfel candida are un mediu favorabil pentru dezvoltare.
  • Contactul sexual neprotejat cu o persoana care are candida, existand totusi si o corelatie cu imunitatea. Candidoza nu este considerata o boala cu transmitere sexuala, deoarece ea este intalnita si la femeile care nu sunt active sexual si poate aparea si din alte cauze.
  • Stresul si oboseala cronica sunt factori favorizanti care pot determina in mod indirect aparitia candidei pe fondul scaderii imunitatii.
  • Igiena necorespunzatoare

                Candida si candidoza, o infectie sau un semnal de alarma

Tratamentul natural al candidozei

Tratamentul infectiei cu candida, respectiv al candidozei se face de multe ori gresit in special din punct de vedere al abordarii. Asa cum ai vazut deja citind articolul pana aici cauzele candidozei sunt multiple si de multe ori profunde.

Astfel un tratament local este insuficient iar un antimicotic are doar un efect temporar atata timp cat mediul organismului si imunitatea acestuia nu sunt imbunatatite.

Acesta este si motivul pentru care candidoza este de cele mai multe ori o infectie recidivanta.

Tratamentul pe care noi il recomandam este cel al intregului organism si contine produse naturale, din 2 motive:

  • cea mai buna eficienta provine din echilibrarea organimsului, din stimularea mecanismelor imunitare si de autovindecare ale organimsului uman, nu prin substante antimicotice din exterior care rezolva doar temporar situatia
  • lipsa efectelor secundare

Pentru a obtine rezultate pozitive si o vindecare pe termen lung, mediul intern al organismului este nevoie sa se modifice si astfel sa nu mai permita multiplicarea candidei. Ca sa facem o comparatie mai usor de inteles: indiferent cat am stropi o balta statuta, tantarii vor reaparea mereu, pentru ca problema este in apa nu deasupra ei!

Asadar care sunt tratamentele naturale si eficiente la care putem apela in cazul candidozelor?

Tratamentul candida, sistemic:

Pentru stimularea imunitatii organismului e nevoie sa actionam pe mai multe planuri si in functie de starea organismului si de recurenta infectiei e nevoie de mai multe sau mai putine produse. Cele de mai jos se pot administra in orice situatie (cu exceptia alergiilor la anumite produse precum si a gravidelor si lauzelor) deoarece nu au efecte secundare nedorite ci doar stimuleaza in mod pozitiv imunitatea:

  • Vitamina C 3x1g/zi, antioxidant si imunostimulator general, noi recomandam variantele lipozomala sau esterficata datorita absorbtiei crescute
  • Spirulina tablete 3x4tb/zi, pentru efectul alcalinizant, imunoreglator si nutritiv
  • Propolis tinctura 3x1pic/kgcorp, pentru o persoana de 70kg, corespund 3x3ml/zi; propolisul este un imunostimulator, antibiotic si antimicotic natural la care nici o bacterie nu creeaza rezistenta
  • System well, 3x2cps/zi, stimulator general al imunitatii
  • Candida Cleanse sau Formula Candida, pentru efect specific impotriva candidei

Tratament candidoza vaginala:

Candidoza vaginala este poate cea mai frecventa si cea mai suparatoare forma de candidoza. Datorita frecventie solicitarilor am elaborat o schema specifica de tratament impotriva candidozei, o gasesti aici. Schema contine atat produse care se adiministreaza intern pentru stimularea imunitatii cat si ovule pentru candioza, intravaginale.

Ovulele pentru candida din aceasta schema au o eficenta crescuta si o administrare comoda (1 data la 3 zile) deoarece contin propolis integral, care aglutineaza (se lipeste) de peretii vaginului actionand in mod constant timp de 3 zile.

 

                          Candida si candidoza, o infectie sau un semnal de alarma

Tratament candidoza genitala la barbati:

Tratamentul candidozei la barbati se face tot in primul rand sistemic, putand fi folosite produsele sau schema de mai sus, iar in loc de ovule se poate aplica local una din urmatoarele creme:

Tratament candidoza inghinala sau cutanata:

Pentru candidoza cutanata este deasemenea nevoie de tratamentul intern iar local se poat aplica tot cremele de mai sus.

Tratament candidoza bucala (orala):

O alta forma frecventa de candida este cea bucala, pe limba, pe cerul gurii si pe peretii interiori ai obrajilor. In acest caz este nevoie si de un tratament intern si de un tratament local. Cel intern l-am explicitat mai sus iar cel local consta in:

Tratament candidoza esofagiana si intestinala (sau digestiva)

Deoarece candidoza esofagiana si digestiva nu reprezinta altceva decat o candidoza orala suprainfectata si care a coborat in jos spre esofag, faringe si apoi spre intestine, tratamentul trebuie sa fie in primul rand sistemic, utilizand produsele interne si in plus se poate utiliza argint coloidal, tot intern dar care are un efect antimicotic si local, pe tractul digestiv superior.

Tratament candidoza la Bebelusi:

In cazul bebelusilor e nevoie de precautie maxima, lor nu li se poat administra decat un numar limitat de produse si doar la recomandarea medicului neonatolog sau pedriatru. Tratamentul uzual al candidozei la bebelusi este glicerina boraxata, aplicatii locale. Aceasta reuseste de cele mai multe ori sa rezolve infectia. Bebelusii alaptati fac foarte rar infectii datorita faptului ca primesc in mod constant de la mama, prin lapte, imunoglobuline care previn infectiile de orice fel. Asadar cel mai important tratament anticandidozic la bebelusi ar fi alaptarea naturala, la san!

Alimentatia anticandidozica sau tratamentul candidei prin nutritie:

Tratarea candidei nu poate fi facuta (decat foarte rar) exclusiv prin alimentatie, insa alimentatia ajuta foarte mult ca vindecarea sa se produca mai repede si rezultatul sa fie unul de durata. Alimentatia este cea care poate echilibra cu adevarat organismul si cea care poate restabili pH-ul normal al umorilor, mucoaselor si secretilor.
Recomandarile nutritionale cu privire la candida sunt:
  • consumul de apa alcalina
  • eliminarea zaharului, a carbohidratilor rafinati si a lactatelor din alimentatie
  • consumul a cat mai multe fructe si legume crude si proaspete, in special a salatelor din frunze verzi
  • o alimentie bogata in fibre
  • cresterea consumului de usturoi, ceapa, hrean, ghimbir, turmeric si alte alimente cu efect antimicotic
  • folosirea uleiului de cocos extravirgin in alimentatie

Vindecarea definitiva de candida

Vindecarea definitiva este relativa, candida va ramane insa inactiva atata timp cat mediul intern va sustine asta. Asadar candida nu poate fi eliminata definitiv, insa un stil de viata sanatos va impiedica dezvoltarea unei infectii candidozice.

Candida la fel ca si alte infectii si boli nu este altceva decat un rezultat al stilului nostru de viata si al actiunilor noastre, un stil de viata sanatos ne ajuta sa ne ferim si sa prevenim majoritatea bolilor!
Asadar candidoza este o infectie dar reprezinta in acelasi timp un semnal de alarma ca in organismul acelei persoane anumite procese sunt dereglate, imunitatea este afectata si exista susceptibilitatea unor boli mai grave.
Candidozele nu trebuie neglijate ci trebuie tratate dar mai ales prevenite printr-un stil de viata sanatos.

Multa sanatate! 


Controlul durerii cu ajutorul produselor pe bază de CBD

 


Urmatoarea postare - Candida este o afectiune foarte frecventa

Ultima postare - La multi ani 2023

Controlul durerii este unul dintre motivele invocate cel mai frecvent când vine vorba de utilizarea produselor pe bază de canabidiol(CBD). Cu toate acestea, există puține dovezi clinice care să vină în sprijinul acestor tendințe. Un studiu recent oferă câteva perspective și informații noi în acest sens.

Cercetătorii de la Universitatea Syracuse au oferit spre testare unui mic grup de tineri fie ulei CBD, fie o substanță placebo. Concluzia la care au ajuns a fost că rezultatele experimentului sunt complexe și interesante. Deși se așteptau la efectele psihologice pozitive pe care le-au obținut, au fost plăcut surprinși și de proprietățile farmaceutice și efectele pe plan fizic ale substanței testate.

Iar acest lucru este important întrucât modul în care percepi durerea implică atât reacțiile tale fizice, cât și reacțiile emoționale. Aceste concluzii sugerează faptul că există posibilitatea ca această substanță să ofere ambele tipuri de ajutor.

Iar asta poate să fie o veste bună pentru toți cei interesați de soluții alternative la medicamente sau intervenții chirurgicale. În cele ce urmează, îți oferim mai multe informații despre CBD și despre alte metode naturale de ameliorare a durerii.

Pentru gestionarea durerii cu ajutorul produselor pe bază de CBD:

1. Informează-te ca să le înțelegi efectele. Canabidiolul poate să amelioreze durerea acționând în mai multe moduri. Are proprietăți antioxidante care reduc procesele inflamatorii și efecte analgezice care atenuează senzația de durere. Totodată, are efecte calmante care fac mai ușor de tolerat starea de disconfort.

2. Hotărăște-te cum vei folosi aceste produse. În funcție desimptomele cu care te confrunți, anumite tipuri de produse pe bază de CBD pot fi mai eficiente decât altele. De pildă, în cazul durerilor artritice se pot folosi produse topice cum sunt cremele și uleiurile. Pe de altă parte, în cazul bolilor autoimune sistemice, sunt de preferat produsele cu administrare orală.

3. Protejează-ți plămânii. Nu trebuie să uiți că inhalarea de vapori și fumatul pot să dăuneze plămânilor. Ține cont de toate acestea în momentul în care te hotărăști ce tip de produs pe bază de canabidiol vrei să încerci.

4. Ia-o treptat. Doctorul tău poate să te ajute să calculezi doza cea mai potrivită în cazul tău. În general, e de preferat să începi cu o cantitate mică și, dacă e nevoie, să crești doza puțin câte puțin.

5. Ai grijă de unde cumperi. Produsele pe bază de CBD sunt în mare parte nereglementate. Șansele ca produsele pe care le alegi să fie sigure și eficiente sunt mai mari dacă rămâi fidel mărcilor de renume și cauți produse certificate de către terți.

6. Experimentează cât e nevoie. Efectele pe care le vei resimți vor varia probabil în funcție tipurile de produse și de mărcile alese. Încearcă în continuare până când vei găsi produsul care funcționează cel mai bine în cazul tău.

7. Schimbă-ți stilul de viață. Poți să crești eficiența produselor pe bază de CBD combinându-le cu alte obiceiuri sănătoase. Consumă alimente hrănitoare, fă mișcare cu regularitate și odihnește-te bine noaptea. Terapia fizică poate și ea să facă minuni.

8. Consultă legile statului în care te afli. La nivel federal produsele pe bază de CBD sunt legale, însă fiecare stat are legile lui. Asigură-te că nu încalci legea, mai ales atunci când călătorești.

9. Rămâi informat. Orice nelămurire ai avea în legătură cu utilizarea produselor pe bază de CBD, nu ezita să îți întrebi medicul. Mai poți apela și la ajutorul angajaților din magazinele de produse pe bază de CBD și din farmaciile care comercializează marijuana medicinală.

Alte metode naturale de a ține durerea sub control: 

1. Încearcă terapia prin acupunctură. Nenumăratestudii au demonstrat că acupunctura îi poate ajuta atât pe cei care suferă de anumite afecțiuni dureroase cronice, cât și pe cei care doresc să aibă grijă de sănătatea lor. Chiar dacă e posibil să fii ceva mai sensibil în anumite zone ale corpului, rareori se întâmplă ca acele să doară, fiindcă sunt extrem de subțiri.

2. Fă-ți timp să cultivi patternuri de gândire benefice în fiecare zi. Creierul poate fi reinstruit astfel încât durerea să devină mai puțin supărătoare. Poți să înveți să îți reinstruiești creierul cu ajutorul unei cărți ori al unei aplicații sau participând la un curs organizat, de exemplu, de casa de cultură sau de spitalul din localitate.

3. Dezmorțește-ți oasele și fă mișcare. Efectele benefice pe care le are mișcarea asupra sănătății fizice și mintale te pot ajuta să faci mai ușor față multor afecțiuni, inclusiv artritei și durerilor de spate. Dacă ai întrebări de ordin medical păstrează-le pentru doctorul tău, dar nu ezita să-ți întrebi antrenorul ce modificări ai putea să aduci exercițiilor din program ca să fie mai ușor de executat pentru tine.

4. Folosește substanțe naturale. Ghimbirul, turmericul și uleiurile esențiale sunt doar câteva dintre produsele naturiste folosite adesea la ameliorarea durerii. Ca și produsele pe bază de CBD, multe dintre aceste substanțe sunt nereglementate, deci nu te lăsa păcălit de reclamele exagerate.

Studiile cu privire la canabidiol sunt încă puține, dar probabil se vor înmulți pe măsură ce folosirea acestei substanțe va câștiga tot mai mult teren. Discută cu medicul tău despre posibilitatea de a include în schema ta de tratament produse pe bază de CBD și alte metode naturale de ameliorare a durerii.

Sursa : Terapii naturiste