Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 25 decembrie 2022

Supliment alimentar - Lapte de magarita 20 capsule , Sintofarm

 

Lapte de magarita, 20cps - Sintofarm


Sprijină sistemul imunitar, digestiv și respirator, participă la metabolismul lipidelor și al colesterolului, contribuie la absorbția intestinală a calciului, netezește și hidratează pielea.

Are un conținut bogat în calciu, vitamine, minerale, acizi grași Omega 3 și 6, probiotice, conține enzima lizozim și are puține grăsimi decât alte tipuri de lapte.

Conține substanțe cu efect de probiotice, care reglează flora microbiană intestinală. Nu provoacă alergii, din cauza conținutului său scăzut de lactoglobulina.

Beneficii

  • împotriva stafilococilor și a listeriozei, având beneficii pozitive chiar și împotriva cancerului pulmonar.
  • regenerează flora intestinală și ajută la apărarea imunității prin conținutul să bogat în minerale, oligoelemente și imunoglobulina.
  • conținutul bogat în acizi, Omega 3 și 6 ajută și în luptă cu colesterolul.
  • este o sursă naturală de Calciu pentru copiii și femeile aflate la menopauză.

Tabletele și capsulele din lapte de măgăriță, conțin lapte praf biologic/organic, produs de ferme certificate din Italia. Dacă nu sunteți obișnuiți sau nu vă place gustul laptelui, nu vă faceți griji, deoarece acestea nu se simte.

Ingrediente:

  • Lapte de măgăriță liofilizat 250mg

Mod de utilizare

  • cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Mod de prezentare

  • Flacon cu 20 capsule

Lapte de magarita, 20cps - Sintofarm

75,28 RON80,95 RON-7%
TVA inclus

Produsul Lapte de magarita, 20cps - Sintofarm din categoria Omega 3-6-9 este un produs natural care:

  • nu necesita prescriptie medicala, 
  • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
  • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
  • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Lapte de magarita, 20cps - Sintofarm, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Lapte de magarita, 20cps - Sintofarm este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.