Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 16 ianuarie 2023

Ce mancam in post? Meniu de post pentru ziua de Simbata

meniu de post – sambata

Urmatoarea postare - In curind

                       

Avantajele acestui meniu de post

Un meniu de post bine structurat, cum este si cel propus, te va ajuta in foarte multe aspecte ale sanatatii si starii tale generale:

  • vei da jos din kilogramele in plus
  • te vei simtii mai energic(a)
  • iti vei normaliza tranzitul intestinal
  • vei avea un somn mai profund, vei adormi mai usor si te vei trezi mai odihnit(a)
  • vei avea mintea mai limpede
  • iti vei creste imunitatea
  • iti vei curata corpul de toxine
  • vei stopa procesele inflamatorii din corpul tau, astfel vei avea mai putine dureri
  • iti vei hrani corpul in adevaratul sens al cuvantului, bucurandu-te de o hrana variata bogata in vitamine si minerale dar si in toti nutrientii necesari bunei functionari a organismului
  • Meniu de post pentru ziua de Simbata

💥La trezire  

  • 2 pahare de apa calduta cu zeama de la 1 lamaie (apa se bea cu inghitituri mici cu paiul)

💥7:00‐9:00 – Micul dejun

Pate de fasole verde:

  • 1 cana fasole verde fiarta
  • ¼ cana nuca 
  • o ceapa verde tocata marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100g tofu zdrobit

Se mixeaza in toate blender sau robot pana devin o pasta cremoasa.

Serveste cu 2 felii de paine WASA, ridichi si ceapa verde sau leurda.

💥11:00 – Gustare

  • anans crud

💥13:00‐14:00 – Pranz

1.Pilaf de ciuperci cu hrisca:

  • ½ kg ciuperci taiate
  • 1 cana de hrisca
  • 3 cani de apa
  • 1 ardei taiat marunt,
  • 2 cepe tocate,
  • 3 catei de usturoi,
  • o lingura ulei de masline,
  • patrunjel.

Se pun toate intr‐o tava yena (termorezistenta), se dau la cuptor pentru 50‐60 de minute, pana cand apa a scazut.

2.Salata de cruditati:

Pilaful de hrisca cu ciuperci se serveste langa o salata din:

💥17:00 – Gustare

💥19:00 – Cina

Salata de Quinoa cu cartofi

  • 2 cartofi fierti in coaja,
  • 3 linguri de Quinoa fiarta,
  • 1 morcov ras,
  • salata verde,
  • ridichi,
  • oregano.

Peste salata se pune:

  • 💥Alimentele evidentiate le puteti comanda👉 aici sau cu click pe respectivul aliment

  • Acest meniu este un exemplu de alimentatie variata, echilibrata care confera energie, luciditate mentala, dezvoltare armonioasa si duce la normalizarea greutatii corporale.

    Meniul este conceput si realizat de:

    Farm. Anca Ienin

    consultant in nutritie si sanatate,

    CEO 

    promotor al conceptului de Naturopatie in Romania.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu