Ultima postare - Ce mancam in post? Meniu de post pentru ziua de Vineri
Avantajele acestui meniu de post
Un meniu de post bine structurat, cum este si cel propus, te va ajuta in foarte multe aspecte ale sanatatii si starii tale generale:
- vei da jos din kilogramele in plus
- te vei simtii mai energic(a)
- iti vei normaliza tranzitul intestinal
- vei avea un somn mai profund, vei adormi mai usor si te vei trezi mai odihnit(a)
- vei avea mintea mai limpede
- iti vei creste imunitatea
- iti vei curata corpul de toxine
- vei stopa procesele inflamatorii din corpul tau, astfel vei avea mai putine dureri
- iti vei hrani corpul in adevaratul sens al cuvantului, bucurandu-te de o hrana variata bogata in vitamine si minerale dar si in toti nutrientii necesari bunei functionari a organismului
- Meniu de post pentru ziua de Simbata
💥La trezire
- 2 pahare de apa calduta cu zeama de la 1 lamaie (apa se bea cu inghitituri mici cu paiul)
💥7:00‐9:00 – Micul dejun
Pate de fasole verde:
- 1 cana fasole verde fiarta
- ¼ cana nuca
- o ceapa verde tocata marunt
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 2 linguri de ulei de masline
- 100g tofu zdrobit
Se mixeaza in toate blender sau robot pana devin o pasta cremoasa.
Serveste cu 2 felii de paine WASA, ridichi si ceapa verde sau leurda.
💥11:00 – Gustare
- anans crud
💥13:00‐14:00 – Pranz
1.Pilaf de ciuperci cu hrisca:
- ½ kg ciuperci taiate
- 1 cana de hrisca
- 3 cani de apa
- 1 ardei taiat marunt,
- 2 cepe tocate,
- 3 catei de usturoi,
- o lingura ulei de masline,
- patrunjel.
Se pun toate intr‐o tava yena (termorezistenta), se dau la cuptor pentru 50‐60 de minute, pana cand apa a scazut.
2.Salata de cruditati:
Pilaful de hrisca cu ciuperci se serveste langa o salata din:
- o salata verde
- rosii
- castraveti
- ardei
- zeama de lamaie
- marar
- 1 lingurita ulei de in presat la rece
- seminte de canepa
💥17:00 – Gustare
- 1 mana seminte de floarea soarelui (lasate la hidratat)
💥19:00 – Cina
Salata de Quinoa cu cartofi
Peste salata se pune:
- zeama de lamaie,
- 1 lingura ulei de masline presat la rece
- 1 lingura fulgi de drojdie inactiva
💥Alimentele evidentiate le puteti comanda👉 aici sau cu click pe respectivul aliment
Acest meniu este un exemplu de alimentatie variata, echilibrata care confera energie, luciditate mentala, dezvoltare armonioasa si duce la normalizarea greutatii corporale.
Meniul este conceput si realizat de:
Farm. Anca Ienin
consultant in nutritie si sanatate,
CEO
promotor al conceptului de Naturopatie in Romania.
- In cazul in care doriti o indrumare pentru rezolvarea problemelor de sanatate prin remedii naturiste :
- 👉Programare consultatie online cu Farm. Anca Ienin (farmacie naturopata)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu