Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

vineri, 13 ianuarie 2023

Ce mancam in post? Meniu de post pentru ziua de Vineri

meniu de post – vineri

Urmatoarea postare - In curind

Ultima postare Ce remedii antigripale si antivirale naturale exista pentru adulti, copii si bebelusi?

Avantajele acestui meniu de post

Un meniu de post bine structurat, cum este si cel propus, te va ajuta in foarte multe aspecte ale sanatatii si starii tale generale:

  • vei da jos din kilogramele in plus
  • te vei simtii mai energic(a)
  • iti vei normaliza tranzitul intestinal
  • vei avea un somn mai profund, vei adormi mai usor si te vei trezi mai odihnit(a)
  • vei avea mintea mai limpede
  • iti vei creste imunitatea
  • iti vei curata corpul de toxine
  • vei stopa procesele inflamatorii din corpul tau, astfel vei avea mai putine dureri
  • iti vei hrani corpul in adevaratul sens al cuvantului, bucurandu-te de o hrana variata bogata in vitamine si minerale dar si in toti nutrientii necesari bunei functionari a organismului

💥La trezire  

💥7:00‐9:00 – Micul dejun

Dejun de Hrisca:

💥11:00 – Gustare

💥13:00‐14:00 – Pranz:

1.Salata de cruditati:

  • ridichi,
  • salata verde,
  • ceapa verde,
  • patrunjel.

Peste salata se pune:

2.Chiftele din Quinoa:

Se fierbe Quinoa (3 parti apa, 1 parte quinoa, 20min) si doi cartofi. Un dovlecel si un morcov se dau pe razatoare, se adauga o ceapa tocata marunt, cartofii fierti si pisati si Quinoa fiarta si stoarsa.

Pentru gust si aspect se adauga verdeata toacata marunt, sarepipercondimente dupa gust.

Se adauga putin ulei de masline si se formeaza chiftelele. Se pun chiftelele pe o tava, pe o hartie de copt si se coc in cuptor 30 de minute.

💥17:00 – Gustare

💥19:00 – Cina

1.Salata de cruditati

din telina rasa, ridichi , salata verde, patrunjel. Peste salata se pune zeama de lamaie, 1 lingura ulei de masline presat la rece.

2.Orez brun la cuptor cu pleurotus

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu