Urmatoarea postare - Meniul de post pentru ziua de Marti
Avantajele acestui meniu de post
Un meniu de post bine structurat, cum este si cel propus, te va ajuta in foarte multe aspecte ale sanatatii si starii tale generale:
- vei da jos din kilogramele in plus
- te vei simtii mai energic(a)
- iti vei normaliza tranzitul intestinal
- vei avea un somn mai profund, vei adormi mai usor si te vei trezi mai odihnit(a)
- vei avea mintea mai limpede
- iti vei creste imunitatea
- iti vei curata corpul de toxine
- vei stopa procesele inflamatorii din corpul tau, astfel vei avea mai putine dureri
- iti vei hrani corpul in adevaratul sens al cuvantului, bucurandu-te de o hrana variata bogata in vitamine si minerale dar si in toti nutrientii necesari bunei functionari a organismului
- 👉 LUNI
💥La trezire
- 2 pahare de apa calduta cu zeama de la 1 lamaie (apa se bea cu inghitituri mici)
💥7:00‐9:00 – Micul dejun de post
Salata de fructe:
- 1 kiwi,
- 1 banana,
- 1 mar,
- 1 lingura de 👉goji hidratate,
- 1 lingura 👉pulbere de afine,
- 1 lingura 👉seminte de floarea soarelui germinate (tinute in apa 12 ore, de seara pana dimineata),
- 1 lingura 👉seminte de in macinate,
- 1 lingura 👉seminte de pin,
- 7 👉migdale hidratate taiate (tinute in apa 12 ore, de seara pana dimineata)
se amesteca ingredientele toate ingredientele de mai sus
💥11:00 – Gustare de post
- 1 para
💥13:00 ‐ 14:00– Pranz de post
Salata de quinoa si naut:
- 5 linguri 👉quinoa fiarta,
- 5 linguri de boabe de 👉naut fierte,
- 1 ardei gras,
- 1 legatura de ridichi,
- cateva 👉masline naturale sau verzi desarate (tinute in apa),
- 1 legatura de loboda,
- rucola,
- 1 avocado bine copt taiat cuburi
Se amesteca ingredientele de mai sus si peste salata se pune:
- zeama de lamaie,
- 👉fulgi de drojdie inactiva
- 1 lingura 👉seminte cedru
- 1 lingura 👉ulei de canepa presat la rece
💥17:00 – Gustare de post
- 10 👉migdale hidratate 8 h
💥19:00 – Cina de post
1.Salata mare de cruditati:
- salata verde,
- marar,
- spanac,
- morcov ras,
- rosii cherry
Peste salata se pune:
- zeama de lamaie,
- 1 lingurita 👉ulei de masline presat la rece,
- 1 lingura 👉seminte de dovleac hidratate.
2.Ciorba de legume cu amaranth
- morcovi
- ceapa
- telina
- gulie
- varza
- 👉amaranth
- 1 legatura de patrunjel
- 👉amestec de legume
Legumele tocate se fierb 15 minute apoi se adauga amaranthul, varza tocata marunt si amestecul tip 👉vegeta. Se mai fierbe 20 de minute.
💥Alimentele evidentiate le puteti comanda👉 aici sau cu click pe respectivul aliment
- In cazul in care doriti o indrumare pentru rezolvarea problemelor de sanatate prin remedii naturiste :
- 👉Programare consultatie online cu Farm. Anca Ienin (farmacie naturopata)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu