Urmatoarea postare - Tratament sinuzita acuta si sinuzita cronica in mod natural
Ultima postare - Meniu de post pentru ziua de Marti
Avantajele acestui meniu de post
Un meniu de post bine structurat, cum este si cel propus, te va ajuta in foarte multe aspecte ale sanatatii si starii tale generale:
- vei da jos din kilogramele in plus
- te vei simtii mai energic(a)
- iti vei normaliza tranzitul intestinal
- vei avea un somn mai profund, vei adormi mai usor si te vei trezi mai odihnit(a)
- vei avea mintea mai limpede
- iti vei creste imunitatea
- iti vei curata corpul de toxine
- vei stopa procesele inflamatorii din corpul tau, astfel vei avea mai putine dureri
- iti vei hrani corpul in adevaratul sens al cuvantului, bucurandu-te de o hrana variata bogata in vitamine si minerale dar si in toti nutrientii necesari bunei functionari a organismului
- MIERCURI
💥La trezire
- 2 pahare de apa calduta cu zeama de la 1 lamaie (apa se bea cu inghitituri mici cu paiul)
💥7:00-9:00 – Micul dejun de post
Pate din alune de padure
- 1 pumn de alune de padure crude macinate
- 1 lingurita pudra de roscove (carob)
- sirop de agave
- putina zeama de lamaie
Se amesteca toate.
Serveste cu paine WASA sau azime de secara.
💥11:00 – Gustare de post
- 1 mar
💥13:00 ‐ 14:00– Pranz de post
1.Hrisca cu legume la cuptor
- 1 cana de hrisca
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 1 ardei
- 1 ceapa
Hrisca se fierbe, apoi se amesteca cu vanata, dovlecelul, ardeiul si ceapa taiate cubulete. Se da la cuptor 30-35 minute.
2.Serveste alaturi de o salata mare de leurda:
- o mana mare de leurda maruntita
- zeama de lamaie, 1 lingurita ulei de in presat la rece si 1 lingura seminte de canepa
💥17:00 – Gustare de post
- 1 mana seminte de dovleac
💥19:00 – Cina de post
1.Salata mare de cruditati
- sfecla rosie,
- morcov ras,
- rosii,
- hrean.
Peste salata se pune:
- zeama de lamaie,
- 1 lingurita ulei de in presat la rece
- 1 lingura fulgi de drojdie inactiva
2.Ciorba de legume cu quinoa :
- legume si radacinoase la alegere
- 1 ceapa
- 3 linguri de Quinoa
- 1 legatura de patrunjel
Se taie radacinoasele cubulete, se caleste ceapa 2-3 minute in putina apa, se adauga legumele si apa. Quinoa spalata bine sub jet de apa se pune sa fiarba in ciorba. Se mai fierbe 15-20 de minute.
La final se adauga patrunjel proaspat din belsug si se opreste focul.
💥Alimentele evidentiate le puteti comanda👉 aici sau cu click pe respectivul aliment
- In cazul in care doriti o indrumare pentru rezolvarea problemelor de sanatate prin remedii naturiste :
- 👉Programare consultatie online cu Farm. Anca Ienin (farmacie naturopata)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu