Se ştie că ficatul este unul dintre cele mai importante organe, o adevărată uzină vie, în care se petrec simultan mii de procese chimice. Până în prezent, s-au identificat mai mult de 500 de funcţii vitale întreţinute de celulele hepatice. Ficatul se află în prima linie de luptă împotriva substanţelor nocive ingerate de către organism. Din păcate, ingerăm astfel de substanţe cu duiumul. Abuzăm de mâncăruri grase, de alcool, de medicamente, şi îi dăm ficatului o sarcină supraomenească. Nu mai vorbim de chimicalele "furişate” în mai toate alimentele procesate, ba chiar şi în legumele şi fructele din magazine. Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de către o afecţiune sau leziune care s-a manifestat pe termen scurt. Însă dacă leziunile sunt repetate şi apar pe termen lung (cazul afecţiunilor cronice), modificările pot deveni ireversibile.
Ideea unui produs destinat ameliorării şi chiar vindecării acestor boli grave ale ficatului ne-a fost dată chiar de consumatorii noştri. Statisticile arată că în România avem peste două milioane de bolnavi cu hepatită B sau C şi peste 100.000 de bolnavi de cancer. Lipsa de informare, comoditatea şi lipsa banilor sunt cauzele principale pentru numărul mare de bolnavi cronici din România. Bolile ficatului se află printre cele mai întâlnite boli cronice ale românilor. La telefonul dedicat clienţilor noştri, la care răspund zilnic specialiştii Dacia Plant, am observat că întrebările legate de aceste afecţiuni sunt pe primul loc ca număr, urmate de întrebările legate de tratarea cancerului. Sesizând această urgenţă, specialiştii de la Dacia Plant - şi aici mă refer la farmacişti, biochimişti, medici (unii cu specializare în Ayurveda, vechea medicină tradiţională indiană) au pus cap la cap cunoştinţele şi, de-a lungul unei perioade lungi de timp, au căutat şi testat cele mai bune plante şi dozări, pentru un produs extraordinar în tratamentul afecţiunilor hepatice. Astfel s-a născut Interferonatul.
- Ce acţiune are şi pentru ce boli este recomandat?
- Interferonatul este gândit ca un stimulent al mecanismelor de apărare ale organismului, având un puternic efect imunostimulent. El generează un puternic efect antioxidant, prin neutralizarea radicalilor liberi, asigurând organismului o protecţie eficientă. Interferonat stimulează secreţia de interferon, interleukine, limfocite B, celule NK (natural killer), celule T supresoare şi macrofage. Produsul normalizează funcţia hepatică la persoanele cu hepatită B, reglează nivelul de transaminaze şi reduce tendinţa de fibrozare a ficatului. În acelaşi timp, este imunostimulent, antiviral, hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice şi antihepatotoxic.
Produsul nostru stimulează secreţia de interferon natural, extrem de important în buna funcţionare a ficatului. Interferonul este o proteină sintetizată în organism, în mai multe ţesuturi şi sub mai multe tipuri, care are proprietăţi antivirale, antiproliferative şi imunomodulatoare. Interferonul are rol în apărarea organismului împotriva infecţiilor bacteriene, virale şi parazitare. Este utilizat în tratamentul hepatitelor cu virus B, C şi D, al leucemiei şi al tumorilor maligne. De aceea, Interferonat este recomandat ca principal adjuvant în afecţiunile hepatice şi în unele deficienţe imunitare. Practic, preparatul este un puternic regenerator al ficatului, care ajută la vindecarea afecţiunilor acestuia. Interferonatul are în compoziţie plante care, pe de o parte, stimulează pe cale naturală sinteza de interferon (fără apariţia efectelor adverse ale produselor de sinteză), iar pe de altă parte, au acţiune hepatoprotectoare şi regenerantă a ţesutului hepatic. Interferonul - atât cel uman, cât şi cel de sinteză - este un produs cu acţiune imunostimulentă, care scade viremia prin mecanisme imunitare, însă nu acţionează specific la nivelul ficatului, nu regenerează ţesutul hepatic şi nici nu distruge virusul hepatic. Sunt pacienţi care, în urma tratamentului cu un produs de sinteză, au reuşit să obţină reducerea viremiei, dar după întreruperea tratamentului, viremia a crescut din nou (la unii pacienţi, la fel de mult). Hepatitele cu virus B, C şi D evoluează spre fibroză şi ciroză hepatică, motiv pentru care noi am introdus în formulă plante care să regenereze structura hepatică, nu doar să crească imunitatea sau secreţia de interferon.
SURSA: http://www.formula-as.ro/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu