Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

sâmbătă, 2 mai 2015

Cauzele Alzheimerului si dementei


Ce este de obicei clasificat Alzheimer? Alzheimer nu este o boala specifica, ci mai degrabă un set de simptome. Exista multe "cauze radacina/de baza" diferite ale setului de simptome cunoscut sub numele de "Alzheimer."

                                       

  Unele dintre elementele care sunt cunoscute de a provoca Alzheimer includ:

1) cantități masive de microbi din organism.
Microbii elimina toxine și aceste toxine (produse reziduale ale microbilor) sunt extrem de acide și interfereaza cu semnalizarea (interneuronala) de pe creier, provocând "ceață pe creier / brain fog"
2) Metale grele (de exemplu, mercur si altele),
3) Alte metale (de exemplu aluminiu).
4) atacuri cerebrale ( stiute sau nestiute),
5) radicalii liberi ( stres oxidativ),
6) Boala Lyme (frecvent diagnostica gresit ca scleroza in placi/multipla )
7) hipertensiunea
8) Microbii și paraziți din organe, care slăbesc sistemul imunitar,
9) droguri ilegale,
10) Unele medicamente prescrise ( farma),
11) Lipsa de oxigen. Odata ce imbatranim, mai puțin oxigen este absorbit, deși, în multe cazuri, problema nu este o lipsa de oxigen, ci toxinele secretate de microbi (vezi # 1),
12) Dieta, care este bogata in grasimi rele (de exemplu, acizi grași trans) si saraca in grasimi bune (de exemplu, omega-3). Aceasta include ingerarea unor tipuri de grăsimi (de exemplu, grăsimi saturate, hidrogenate sau partial hidrogenate) frecvent (consumul frecvent de grasimi animale, margarina vegetala si uleiuri vegetale hidrogenate(chiar si partial), unt de arahide,etc)


                


13) Aspartam, glutamatul monosodic, HVP, cisteină și alte "excitotoxine"(care distrug celulele creierului),
14) Lipsa de magneziu și alte minerale / vitamine / enzime/ nutrienti esentiale(i),

Din păcate, medicina alopata, in incercarea lor continua să vândă droguri și de a obține averi, foarte rar face orice efort pentru a găsi "cauza rădăcină" a bolii Alzheimer. Medicina alopata ''trateaza'' tipic doar simptomele vizuale ale bolii, și, rareori, "sapă mai adânc de atât".
Metale grele, cum ar fi mercurul (surse sunt amalgamul dentar, consumul de cantități mari de pește oceanic, vaccinări, etc),  plumbul (găsit în ciocolată, printre altele) și alte metale grele care pot veni de la apa de izvor/nefiltrata, de exemplu, poate fi o cauza de boli ale creierului precum  Alzheimer, dementa si poate si Parkinson .
Aluminiu (care poate fi introdus si de vaccinări sau din alte surse precum vase gatit/folie aluminu ), nu este departe de metale grele.
 Din toate aceste lucruri important este că nu este suficient oxigen si nici suficiente grasimi bune ce intra in creier ci prea multe lucruri nocive ajung in creier.
Sau altceva interferează cu semnalizarea (interneuronala) a creierului.
Atunci când creierul beneficiaza de  o multime de oxigen, și nu blochează nimic semnalizarea creierului, mintea este limpede și ascuțita.
Este atunci când lucruri cum ar fi enumerate mai sus, sau droguri ilegale, . blocheaza oricare dintre aceste două lucruri apar probleme majore.
                        

Optiuni/ Suplimentele care ar putea fi /ar trebui luate zilnic

Aceasta este o listă de suplimente zilnice pentru atunci când memoria este o problemă.
1) Orice apa minerala curata(lipsita de contaminanti dar cu minerale benefice/necesare organismului - NU Osmoza Inversa,NU apa distilata ,etc ), creierul are nevoie de minerale
2) 2 ouă pe zi (creierului ii trebuie colesterol -a se citi Dr. Mercola, etc.)
3) Turmeric (dovedit a regenera celulele creierului)
4) suc de struguri inchis colorati (BIO sau BINE SPALATI si CLATITI in VAS cu apa CURATA/ FILTRATA)
5) MSM / LIPH (creierul are nevoie de MSM !!), LIPH ucide microbii 
6) MSM / vitamina C , creierul are nevoie, de asemenea, vitamina C(vitamina responsabila cu respiratia celulara ;sa fie impreuna cu BIOFLAVONOIDE)  
7) Vitamina D(in special din expunerea la soare), vezi mai jos
8) "Produs Secret" 
                                       vonmag.ro

"Secret" este un anti-oxidant superb care activeaza enzimele SOD in interiorul celulelor. Nu pot menționa numele acestuia, astfel că va trebui să meargeti la un alt site, care este protejată prin parolă, pentru a afla mai multe despre aceasta:
Utilizator = no
Parola = link
http://www.natural-product.info/Product01/Product01.html
(exact 2 pilule pe zi conform cancertutor.com -uitati-va la ce contine si inlocuiti cu ingrediente naturale din alte surse in dozele adecvate daca nu se paote obtine acest produs )
9) Suplimente de iod (de exemplu potasiu iod, alge marin Kelp-atentie sa fie sursa bio, farmaemtale grele )
10) Supliment de OMEGA 3 ( nucifere ,samburi si seminte, ulei de in , ulei de ficat COD si de KRILL (dovedite în studii - atentie sa nu contina metale grele aceste suplimente oceanice) )
11) Argintul Coloidal sau alte lucruri care ucid microbii din sânge
12) supliment de magneziu (de exemplu, supliment calciu / magneziu / zinc)
13) picolinat de crom
14) ulei de cocos (de calitate sau nuca de cocos intreaga-ieftina si aduce multe alte beneficii) și suplimente de zinc
15) Vitamina B1 (tiamina)
16) Vitamina B2 (riboflavina)
17) Vitamina B3 (niacina / niacinamide)
18) Vitamina B12 (vitamina cheie)
19) Bacopa (planta de probleme de memorie)
21) Ginkgo Biloba (planta de probleme de memorie)
22) transfer point (pentru sistemul imunitar sau alt supliment imunitar precum ciuperci imuno, terapii ozon/apa ionizata alcalina(bune si pentru oxigenare), aparate electromedicale precum Bob Beck, regulatori imunitari gen 714X, etc -

Oprirea daunelor

Desigur dieta este esențială pentru a face față cu Alzheimer. Aspartam, MSG, proteine ​​vegetale hidrolizate (HVP), cisteina și altele, trebuie neapărat să fie eliminate din dieta unei persoane cu Alzheimer.
                                            vonmag.ro


De asemenea, toate oalele și tigăile si foliile si ambalajele bauturi din aluminiu ar trebui să fie eliminate Toate cutiile din aluminiu trebuie îndepărtate. Tot plasticul ar trebui îndepărtat (Notă:. La partea de jos a tuturor containerelor din plastic este un triunghi cu un număr în ea - nici un om ar trebui să consume un produs dintr-o sticlă de plastic cu un număr de 3 sau mai mare Doar un 1 sau 2 sunt mai sănătoși. Dacă nu există triunghi cu un număr, nu-l folositi!)
Sau optati pentru un filtru de apa
De asemenea, după cum sa menționat mai sus, drojdiile  și ciupercile ar trebui omorate prin diverse suplimente. Acest lucru este foarte important și vor functiona  în colaborare cu eliminarea tuturor zahărurilor si făinurilor și produselor lactate, practic, toate alimentele rafinate !!

Mai mult aici :
                                            vonmag.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu