Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

joi, 26 martie 2015

O străveche profeţie despre Dacia...


_"Există o profeţie care spune că Înţelepciunea a Daciei Eterne este transmisă din generaţie în generaţie, şi stând bine ascunsă de lume, ea a ajuns chiar până în timpuri noastre. Se spune că ea va începe să fie dăruită de un bătrân dacilor tineri care o caută şi se dovedesc vrednici. Aceştia vor fi îndrumaţi să redescopere, să cunoască şi să urmeze Căile cele Sfinte, ale strămoşilor lor din vechime. 

___Curând după aceea, dinspre înălţimile munţilor Carpaţi va începe să se audă strigătul Lupilor Albi. E un strigăt de deşteptare. O chemare la Viaţă şi o chemare la lupta cea dreaptă. 
___Apoi va veni vremea să se reaprindă Flacara Sacră a lui Zalmoxe. Ea se va aprinde deopotrivă în trei locuri: pe vârfurile munţilor, în inimile oamenilor şi pe altarele străvechilor Şcoli ale Misterelor Dacice.
___Cu siguranţa se va aprinde, iar strălucirea ei va creşte de la o zi la alta. Apoi, de la un anumit moment, va arde puternic şi stralucitor, şi va purifica tot ce este rău, impur şi nedrept în aceste ţinuturi. Va fi o cerenere a firii profunde, a esenţei caracterului fiecăruia! 

___În urma acestei cerneri, doar cei curaţi la suflet şi vrednici cu fapta vor mai rămâne pe aceste pământuri Sfinte. Ei nu vor fi foarte mulţi la număr, dar vor fi cu toţii aleşi şi însemnaţi cu pecete Sfîntă.
___Se spune că ei vor primi ajutorul strămoşilor, şi prin ei va renaşte şi se va reclădi Dacia Eternă…"
SUSA: http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu