Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 29 noiembrie 2022

Brazii artificiali 3D – cea mai noua si uimitoare inventie pentru iubitorii Craciunului

 

                   brad de craciun artificial cu bobite rosii

Brazii artificiali 3D – cea mai noua si uimitoare inventie pentru iubitorii Craciunului

Craciunul este chiar aproape si odata cu el vine si nevoia de a distra prietenii, familia si colegii de munca. Vrei sa te asiguri ca iti impresionezi oaspetii, dar vrei sa iti minimizezi efortul depus pentru curatenia de dupa sarbatorile de iarna. Ce faci?

O modalitate buna de a iti infrumuseta casa ,in acest sezon de sarbatori, este cu un brad de Craciun artificial, care iti accentueaza stilul si decorul in loc sa le diminueze. Problema este ca este posibil sa nu cunosti care sunt  diferentele dintre brazii artificiali, sa nu ai idee ce tip de brad este  potrivit pentru casa ta sau nu stii cum sa alegi din atatea modele de brazi de Craciun artificiali. Care sunt diferitele tipuri de brazi artificiali pe care ii poti cumpara si pe care ar trebui sa-l achizitionezi?

In magazinul online vei descoperi o intreaga gama de modele de brazi artificiali, nu o sa iti prezentam toate variantele acum, dar aici vei descoperi ce este important de stiut despre cea mai noua si uimitoare inventie pentru iubitorii Craciunului: brazii artificiali 3D.

                             decor cu brazi artificiali de craciun

Tipuri De Brazi Artificiali, Pe Scurt

Iata, mai jos, un sumar al  tipurilor de brazi artificiali de Craciun, existenti in prezent, pentru a te ajuta sa alegi modelul potrivit pentru tine:

  • PVC – accesibil si luxuriant, cei mai disponibili brazi artificiali de  pe piata.
  • PE – realist – asigura un aspect de lux.
  • PVC si PE - ecologic si de inalta calitate - combinatia perfecta care asigura si calitate si un buget potrivit pentru achizitionarea bradului artificial din acest an.

O mica plimbare prin istoria bradului artificial

Materialele artificiale pentru realizare bradului  de Craciun au trecut prin secole de evolutie. Primii brazi de Craciun artificiali au fost facuti din pene de gasca vopsite, apoi perii din periile  de toaleta (brazii artificiali de Craciun au fost creati de o companie britanica de perii de toaleta in anii 1930, cand s-au utilizat aceleasi masini si perii, folosite pentru a-si fabrica periile de toaleta,ca sa faca brazii artificiali), apoi aluminiu si, in cele din urma, plastic PVC - un material care si-a mentinut popularitatea pentru brazii artificialii de Craciun din 1980 pana astazi. Brazii artificiali din PVC sunt cunoscuti pentru aspectul lor realist de ace de pin, proprietatile ignifuge si durata lunga de viata.

                                   brad de craciun artificial rustic

Cea mai mare dezvoltare din ultimii ani este materialul si metoda folosite pentru a crea acele din  brazii artificiali de Craciun. Pana acum, cele mai multe ace artificiale pentru bradul artificial de Craciun erau facute din policlorura de vinil - PVC. Aceasta este  presata in foi subtiri, apoi taiate in fire subtiri sub forma de ace fine. Firele au fost apoi rasucite intre doua fire de sarma pentru a forma ramurile brazilor artificiali. Acele rezultate au in continuare un aspect plat si sunt usor de observat ca fiind false. Brazii artificiali mai ieftini au capetele crengilor taiate patrate, dar un brad artificial mai scump are  varfurile rotunjite sau sculptate, facandu-l sa arate mult mai frumos si mai natural.

Ce sunt brazii artificiali 3D?

Evoluand tehnologiile pana la cele din ziua noastra, cei mai noi brazi de lux Craciun de pe piata sunt acum brazii realistici din PE - polietilena. Formele complicate sunt realizate folosind ramuri reale din diferite specii de conifere, apoi polietilena este utilizata intr-un sistem de turnare prin injectare pentru a realiza ramuri si ace realiste. Aceste ace din polimer turnat au grosimea si densitatea unei ramuri adevarate pentru un aspect realist, spre deosebire de acele plate de pe bradul de Craciun din PVC. De asemenea, deoarece acele sunt tridimensionale, 3D, o varietate mai mare de stiluri poate fi creata cu aspect realist.

                                 brad de craciun ieftin

Exista, de asemenea, nenumarate culori si texturi disponibile din care poti alege, polietilena punand la dispozitia cumparatorului o gama mai larga. Unii brazi artificiali pot folosi o combinatie de PE si PVC pentru a face ca rezultatul final sa arate mai plin. Nu trebuie sa presupunem ca includerea acelor din PVC inseamna automat un brad artificial de calitate inferioara sau mai putin realist. De fapt, aceste ramuri mixte creeaza adesea un aspect foarte plin, autentic, care este uneori mai bun decat un brad artificial care este tot din PE.

                                  brazi de craciun de lux

Asa cum am prezentat mai sus, in trecut, brazii artificiali de Craciun erau, de cele mai multe ori o imitatie palida a brazilor reali, dar in zilele noastre s-a ajuns pana in punctul in care este destul de dificil sa spui care dintre brazii de Craciun sunt reali si care sunt artificiali.

Cert este ca un brad artificial este o investitie care merita, brazii artificiali de Craciun de calitate pot fi reutilizati an de an, economisind pe  termen lung.  Brazii artificiali 3D sunt  disponibili in toate variantele de inaltime sau latime, pentru a se potrivi spatiului si nevoilor de decorare. Pentru un aspect luxuriant, traditional, alege un brad artificial 3D cu forma plina. Daca vrei un profil mai elegant, mergi pe versiunea ingusta, slim.

Viitorul in materie de brazi de Craciun artificiali este reprezentat de brazii de Craciun artificiali 3D, asa ca ne adaptam zilelor noastre prin alegerea acestui model realist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu