Polen de pin

polendepin.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

marți, 21 aprilie 2015

De ce sa cosumam lamiia intreaga

ACEASTA ESTE ULTIMA NOUTATE IN MEDICINA, EFECTIV CONTRA CANCERULUI!!!

Multe restaurante, baruri şi braserii utilizează sau consumă lămâia întreagă şi nimic nu este pierdut. Cum se pot folosi de lămâia întreaga, fără pierderi?
DAR COAJA AIA NU MAI CONŢINE ŞI ALTCEVA?
E simplu ... puneţi lămâia în congelator. Odată ce lămâia este congelată, utilizaţi răzătoarea şi radeţi lămâia întreagă (nu este nevoie să o cojiţi) şi presăraţi pe alimente. Presăraţi-o pe salate, îngheţată, supă, tăiţei, sos de spaghete, orez, sushi, peşte, în ceai şi alte băuturi, etc.
Gustul tuturor alimentelor va fi îmbunătăţit în mod neaşteptat.
Cel mai probabil, vă gândiţi la lămâie doar pentru conţinutul  ei de vitamina C. Nu mai mult.
                                                   
Care sunt avantajele majore ale folosirii lămâii întregi, altele decât pentru a preveni producerea deşeurilor şi a adăuga un gust nou pentru mâncărurile tale?
Ei bine, coaja de lămâie conţine de 5 până la de 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie în sine. Şi da, asta este ceea ce ai pierdut. Dar, de acum, în urma acestei proceduri simple de a congela lămâia întreagă şi a o rade pe felurile dvs. de mâncare, puteţi consuma toate substanţele nutritive.
De asemenea, este bine să ştiţi că coaja de lămâie are proprietăţi regenerative pentru sănătate, prin eradicarea elementelor toxice din organism.
Deci, puneţi lămâia în congelator şi apoi daţi-o pe răzătoare şi adăugaţi în alimente în fiecare zi. Acesta este un element-cheie în a face produsele alimentare mai gustoase şi pentru a vă ajuta să trăiţi mai sănătos şi mai mult!
Acesta este secretul lămâii! Mai bine mai târziu decât niciodată!
Lămâia este un produs miraculos în  distrugerea celulelor canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia. De ce nu suntem informaţi de acest lucru? Pentru că există laboratoare interesate în a face o versiune sintetică care le aduce profituri uriaşe.
Puteţi ajuta acum un prieten la nevoie, informându-l de faptul că sucul de lămâie şi lămâia, sunt benefice în prevenirea şi tratarea bolii.
                                                      
Gustul este plăcut şi nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Câţi oameni vor muri în timp ce acest secret este bine păzit astfel încât să nu pună în pericol multimilionarii marilor companii farmaceutice?
După cum ştiţi, copacul-lămâie este cunoscut pentru varietăţile sale de lămâi şi lime. El este creditat cu multe virtuţi, dar cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra chisturilor şi al tumorilor. Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului de toate tipurile.
Unii spun că este foarte util în toate variantele de cancer.
De asemenea, este considerată având un spectru anti-microbian împotriva infecţiilor bacteriene şi ciuperci, eficienţă împotriva paraziţilor interni şi viermilor, reglează tensiunea arterială prea ridicată şi este un antidepresiv, combătând stresul şi tulburările nervoase.
Sursa acestei informaţii este fascinantă: vine de la unul din cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de ani de teste de laborator încă din 1970, s-a dovedit că extractele distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, sân, de prostată, pulmonar şi pancreas... Compuşii acestui copac s-au dovedit a fi de 10.000 de ori mai eficienţi decât produsul Adriamycin, un medicament chimioterapeutic utilizat în mod normal în lume, pentru a încetini creşterea celulelor canceroase.
                                                      
Şi ceea ce este şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sănătoase.

Să vă fie de folos !

SURSA : http://cluj-am.ro/index.php/sanatate/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu