Polen de pin

polendepin.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

vineri, 3 aprilie 2015

Casexia! urgent!


CE ESTE CASEXIA?

Cașexia este un ciclu de moarteCașexie ucide minim 40% dintre pacienții cu cancer.

Nu este de gluma.Este bine sa includeti tratamente fie pentru prevenirea sau blocarea acesteia.
NICI chimioterapia NICI radioterapia NU fac absolut nimic pentru a opri casexia(deoarece efectiv NU au ca tinta nici detoxifierea de acid lactic, nici oprirea formarii de acid lactic , nici nutritia celulara- veti vedea mai jos).
O cauză majoră de slabiciune este “ciclul” dintre celulele canceroase si ficat, care consumă cantități enorme de energie și lasă cantități mari de acid lactic în sânge: 
Celulele canceroase consumă glucoză și excreta acid lactic, care ajunge în sange.Acidul lactic calatoreste la ficatFicatul transformă acidul lactic în glucoză (cu ajutorul unei enzime)Ficatul eliberează glucoza si celulele canceroase sunt cele mai susceptibile a ridica glucozadeoarece celulele canceroase consuma aproximativ de 15 de ori mai multa glucoza decat celulele normale deci ciclul reîncepe. Ambele capete ale acestui ciclu consuma cantitati mari de energie, care pot slabi pacientul cu cancer.( a se vedeaCAUZELE CANCERULUI(click aici))
În timp ce acest lucru poate părea ca un ciclu inofensiv, există două motive care aproximativ 50%  din TOTI PACIENTII CU CANCER MOR DIN CAUZA CASEXIEI.
  1. Conversia glucozei in acid lactic a celulelor canceroase și conversia acid lactic in glucoza in ficatconsumă cantități masive de energie.
  2. Acidul lactic în sine, în timp ce acesta este în sange, poate bloca substantele nutritive cheie de a ajunge la celulele sănătoase (celulele non-canceroase) –  CELE CARE VA TIN IN VIATA.
Observati va rog ca ACIDUL LACTIC este responsabil pentru ambele motive de slabiciune de mai sus.
Toti bolnavii de cancer au acid lactic in sange dar nu toti sufera de casexie(sau nu inca).

 

PREVENIREA si COMBATEREA CASEXIEI

Bazat pe cele de mai sus, combaterea prevenirea casexiei se face, SIMULTAN:
1.Acidul lactic este tot o toxina. Orice lucru ajuta cu detoxifierea vor ajuta cu eliminarea acidului lactic din organism, deci atat prevenirea cat si combaterea casexiei.Incepand de la vitamina C, MSM, zeoliti, alge marine  ( Spirulina si Chlorella)orice detoxifiant puternic luat in dozele adecvate, inclusiv clisme de cafea;
2.Pentru bolnavii avansati, care prezinta deja semne de casexie (a se vedea mai jos semnele casexiei) exista o substanta, care va bloca formarea glucozei din acidul lactic in ficat numita sulfat de hidrazina(click aici).
3.Este foarte important, dincolo de blocajul acidului lactic, pentru a obține  NUTRIENTI pentru a HRANI celulele sanatoase IMEDIAT(desi nu sunt adeptul suplimentelor , aici suplimente de calitate ce ofera nutrienti de calitate sunt necesare, incepand de la sucuri de legume ,verdeturi si fructe, alge marine si alte suplimente nutritive de calitate, alaturi de o alimentatia de cancer – alcalina si DIVERSIFICATA – este foarte IMPORTANT, ca, alaturi de sucuri de legume, ierburi, verdeturi, fructe si alte suplimente lichide  (algele marine, etc.) , bolnavul de cancer sa manance DIVERS, din TOATE grupele de alimente recomandate in cancer,  atat cat poate, pentru ai asigura organismului TOT CE TREBUIE pentru a functiona corect si a se pune pe picioare (INCLUSIV leguminoase(fasole, linte, mazare, etc.), nucifere ,samburi si seminte(migdale, nuci, nuca de cocos, samburi caise,  seminte in,  dovleac, etc.  ),oua ecologice/de tara fierte, etc. -a se vedea alimentatia in cancer )!

 Mai multe informatii gasiti aici : SURSA: https://tratamenteanticancer.wordpress.com/casexie-cancer/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu