Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 30 martie 2015

Eliminarea pietrelor din vezica biliara fara operatie si fara durere

Band o cantitate de ulei proaspat (de masline sau de floarea-soarelui), vezica biliara incepe sa se contracte continuu pentru a arunca bila si pentru a digera uleiul baut. In felul acesta, tot ce este in vezica este fortat sa iasa pe canalul coledoc si sa se verse in duoden.


Se aplica in zona ficatului, din 15 in 15 minute, timp de doua ore, un prosop inmuiat in ceai de musetel, cat de fierbinte posibil. Apoi, tot in zona ficatului, din ora in ora, timp de doua ore, se aplica cate o mamaliga invelita intr-un prosop. Aceasta incalzire dilata canalul coledoc, ceea ce permite eliminarea pietrelor (de circa 20 mm) din vezica biliara, fara taiere, ci doar prin dilatare!

Atentie!

Este interzisa folosirea surselor de caldura de tipul caramizilor incalzite, sticle cu apa incalzita, perna electrica etc., deoarece aceasta caldura uscata strica celula hepatica!

Pentru a reusi, tratamentul trebuie executat intocmai, fiind interzisa inlocuirea produselor recomandate sau schimbarea timpilor indicati.

Ingrediente:

300 ml ulei de floarea-soarelui sau de masline se incalzesc la bain-marie. Se vor bea pe nerasuflate, la fiecare 15 minute, cate 100 ml din uleiul incalzit.

6 lamai proaspete, care se storc, iar zeama rezultata se va bea in trei reprize, dupa fiecare din cei 100 ml de ulei.

2 kg malai, din care se face cate o mamaliga la fiecara ora.

100 g musetel, din care se face infuzie intr-un litru de apa; se foloseste pentru a uda prosopul ce se aplica pe toata zona - bila, ficat (de la buric la coloana vertebrala).

o farfurie de gris cu lapte cald, care se mananca inainte de a bea uleiul.

o ceasca cu cafea neagra.

Program:

Ora 8.00: Se mananca o felie de paine prajita cu branza de vaci.

Orele 10.00-12.00: Se aplica pe zona bila-ficat, din 15 in 15 minute, timp de doua ore, un prosop inmuiat in ceai de musetel, cat de fierbinte posibil.

Ora 12.10: Se mananca o farfurie de gris cu lapte fierbinte.

Ora 12.15: Se pune pe ficat prima mamaliga fierbinte, invelita intr-un prosop, evitandu-se contactul cu pielea.

Ora 12.30: Se bea o ceasca cu 100 ml ulei incalzit la 37C. Pentru a se putea inghiti intreaga cantitate de ulei, se va bea pe nerasuflate. Apoi, se bea imediat zeama de lamaie (obligatoriu de la cel putin o lamaie).

Ora 12.45: Se bea a doua ceasca cu 100 ml ulei, urmata de zeama de lamaie.

Ora 13.00: Se bea a treia ceasca cu 100 ml ulei, urmata de zeama de lamaie.

Ora 13.15: Se pune pe ficat a doua mamaliga fierbinte, invelita in prosop si se va tine o ora. Pentru eliminarea usoara si rapida a pietelor se sta la pat, cu partea dreapta acoperita (evitandu-se astfel racirea organului).

Ora 17.00: Obligatoriu se bea o ceasca de cafea neagra.

A doua zi:

Se bea lapte si ceai de musetel pentru a neutraliza excesul de bila;

Se elimina pietrele verzi de consistenta tare, se spala, se numara, se fotografiaza color.

Observatie Importanta: Acest tratament se poate repeta la circa trei ani, in caz ca apar dureri in partea dreapta. Aceste dureri de ficat semnaleaza existenta pietrelor (chiar daca nu rezulta de la raze, sau prin fotografiere, ele pot exista, caci pietrele - fiind din colesterol - nu sunt evidentiate de razele X decat daca au calciu) si de aceea trebuie eliminate prin aceasta metoda.
SURSA: http://www.formula-as.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu