Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 19 martie 2017

Super Soya Lecitin


Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.
Super Soya Lecithin reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Consumul regulat de Super Soya Lecithin permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite.
Un flacon de Super Soya Lecithin contine 100 de capsule. Se administreaza 1-3 caspule zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor. 
Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Super Soya Lecithin


Mod administrare Super Soya Lecitin
Dimineata-Pranz-Seara
Absorbirea si arderea grasimilor
Activitate fizica - stimulare
Adolescent 14-18 ani - prev.
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afect. articulare degenerative
Alopecie
Ameteala
Antiinflamator
Aparat respirator
Aparat urinar
Artrita
Artroza
Atentie
Ateroscleroza
Balonare
Batranete
Bioritm (armonizare)
Calculi biliari
Calculi renali
Celulita
Colecistita
Colesterol (scadere)
Colica biliara
Colica renala
Colita, colon iritabil
Contuzie
Convulsii
Coxartrza
Dischinezie biliara
Discopaii
Entorsa
Epistaxis
Fibron uterin
Fracturi
Greata
Hernie de disc
Indigestie
Insuficienta renala
Incaruntirea parului
Litiaza biliara
Litiaza renala
Lumbago
Matreata
Memorie (imbunatatire)
Menstruatii dureroase
Meteo-sensibilitate
Mialgii
Nevralgii
Oboseala
Par sanatos
Persoana in varsta - preventiv
Reumatism
Sciatica
Scleroza (amiotrofica, in placi)
Sindrom premenstrual
Spondiloza
Steatoza hepatica
1-0-1
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-1
2-1-0 10 zile, apoi 1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-1
2-1-0
1-0-1
1-1-0
1-1-0
1-0-1
1-1-0
1-1-0 6 luni
1-1-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-1
1-1-1
1-1-0
1-1-1
1-0-1
2-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-1
1-1-1
2-1-0
1-1-1
1-0-1
2-1-0
1-1-1 20 de zile, apoi 1-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-1
1-1-1
2-1-0 10 zile apoi 1-1-0
2 in criza
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-1
1-1-1
1-1-0
1-1-0

CUMPARA -
Super Soya Lecithin 100 capsule
Super Soya Lecithin 250 capsule
Triple Potency Lecithin 

Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare si se intalneste sub forma combinata cu diverse vitamine. Inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului. Atat inozitolul, cat si colina contribuie la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat.
Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteo-sensibile. Este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ.
Lecitina administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumul de Super Soya Lecithin timp mai indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice. Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi.
Sursa cea mai buna de lecitina este uleiul de soia. Se cunoaste de multa vreme rolul lecitinei in activitatea nervoasa; de altfel 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina. In acest sens este recomandat un consum suplimentar de lecitina persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare, suplimentul de lecitina stimuland metabolismul neuronului si accelerand transmiterea impulsului nervos.
Lecitina asigura o culoare sanatoasa a pielii, combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme. In cazul persoanelor in varsta, fara pofta de mancare, constituie un excelent roborant, tonifiant. In plus, din colina - una dintre principalele ingrediente ale uleiului de lecitina - se formeaza in creier ace-til-colina, o substanta neuro-transmitatoare. Cea de-a doua componenta a lecitinei - inozitolul se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei. Administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale.
Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca o persoana care consuma lecitina simpla de 3 ori pe zi pentru ameliorarea diverselor probleme de sanatate, va putea consuma doar o capsula pe zi din acest preparat (de trei ori mai puternic). Efectul va fi mai intens, dar tot continuu, ca in cazul lecitinei obisnuite.
De retinut
In cazul unor dureri articulare deosebit de intense, datorate schimbarilor atmosferice, de exemplu, se poate utiliza o cantitate mai mare decat cea obisnuita. Dozele crescute nu prezinta riscuri si nu se cunosc efecte secundare. Consumul sistematic de Super Soya Lecithin poate incetini sau opri cresterea sau formarea litiazelor colesterolice din colecist. Lecitina este absorbita cel mai bine in timpul meselor.
Mod de administrare Super Soya Lecithin 
Un flacon de Super Soya Lecithin contine 100 de capsule. Se administreaza 1-3 caspule zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor.
O capsula Super Soya Lecithin contine:
Lecitina din extract de soia.......... 1200 mg, care contine
Fosfatidilcolina............................. 180 mg
Fosfatidiletanolamina.................... 156 mg
Fosfatidilinozitol........................... 120 mg

joi, 16 martie 2017

Vitamine, produse naturale și suplimente nutritive


                             
                                 
CaliVita International este o companie de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică
Intreaba specialistul

CATEGORII PRODUSE




  • Antioxidanti
  • Filtre de apa
  • Pentru barbati
  • Pentru digestie
  • Igiena si cosmetice
  • Minerale
  • Pentru batrini
  • Pentru femeiSuplimente alimentareDispozitive Calivita Multivitamine Pentru bebelusi Pentru gravide Pentru femei la menopauza Extracte din planteVitamine Pentru copii Pentru slabit Produse de curatat Bio CalivitaCosmetice organice Promotii Pachete pentru afectiuni
  •                                          
                                           

                                                 

    duminică, 1 ianuarie 2017

    Uleiul de canepa-beneficii



    Uleiul de canepa, obtinut din semintele de canepa prin presare la rece, este o sursa vegetala de acizi grasi Omega 3, Omega 6 intr-un raport optim echilibrat de 1:3, net superior uleiului de peste, contribuie la imbunatatirea si normalizarea functiilor organismului uman.

    Aliment natural valoros, bogat in fitonutrienti, care sustine sanatatea creierului, buna functionare a sistemului nervos, restabilirea echilibrului emotional.

    Ajuta la dezvoltarea creierului la copii, stimuleaza activitatea functionala a sistemului nervos central.

    Favorizeaza imbunatatirea capacitatii de concentrare si memorare, contribuie la intretinerea memoriei la toate varstele.

    Intervine favorabil in normalizarea valorilor colesterolului si ale trigliceridelor din sange, ajuta la reechilibrarea raportului de colesterol rau LDL si colesterol bun HDL, normalizeaza tensiunea arteriala.

    Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange prin reducerea riscului de formare a cheagurilor de sange la nivelul arterelor coronare, descreste tendinta de coagulare a sangelui si ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine.

    Optimizeaza functiile sistemului imunitar.

    Are efect benefic  in dieta complexa a persoanelor cu hiperglicemie, ajuta la ameliorarea unor tulburari functionale care depind de dezechilibrele metabolice.

    Protejeaza sanatatea organismului in conditii de stres, stari de oboseala si depresie, in activitati intelectuale intense si favorizeaza redobandirea bunei dispozitii si a starilor de bine.

    Ajuta la regenerarea tesuturilor si reepitelizarea mucoaselor.

    Hraneste si regenereaza stratul subdermic, obtinandu-se o piele sanatoasa si catifelata.
    Produse din cinepa: 

    Ulei De Canepa 1000mg 40cps Moi

    Ulei de canepa BIO 500ml CANAH

    Pulbere Proteica De Canepa Ecologica/Bio 300g NATURYA

    Lotiune cu ulei de canepa - Omega 3 & 6 - 200ml CANAH 

     

    sâmbătă, 31 decembrie 2016

    Sarea roz de Himalaya cu miere-Pentru un somn odihnitor



    Ştim cu toţii cât de important este să te odihneşti bine noaptea, însă în ultimii ani durata medie de somn continuă să scadă. Atât la femei, cât şi la bărbaţi, durata de somn a scăzut de la 7-8 ore la 6-7 ore.
    Această reţetă simplă cu doar două ingrediente este cheia unui somn linistit, potrivit specialiştilor. Acest amestec va ajuta organismul să se relaxeze după o zi dificilă şi să se pregătească pentru o nouă zi. Specialistii spun că daca iei câte o linguriţă din acest amestec în fiecare seară, vei dormi ca un bebeluş şi nu te vei mai trezi niciodată obosit.

    Ingredientele necesare:
    - 5 linguriţe de miere;
    - o linguriţă de sare roz de Himalaya.


    Cele două ingrediente se amestecă şi se pun într-un borcan de sticla, iar seara, inainte de a merge la culcare, luaţi o lingurita din amestec şi puneţi-o sub limbă. Lăsaţi ingredientele să se dizolve în mod natural, scrie healthy-holistic-living.com.
    Sarea de Himalaya contine peste 80 de minerale şi elemente de care organismul nostru are nevoie, ajutând corpul nostru să se regenereze după o zi dificilă. Mierea conţine glucoză, furnizând energie celulelor din corp. Combinaţia de sare şi miere creşte şi nivelul de serotonină, ajutându-ne să ne relaxăm.
    SURSA :  Gindul info

    luni, 26 decembrie 2016

    Sarea de himalaya-proprietati si beneficii



    Ai auzit de uimitorul cristal de sare ce provine direct din muntii Himalaya? Este plin de beneficii uluitoare si si ar trebui sa fie unul din alimentele de nelipsit din bucataria ta fiind o alternativa absolut minunata la sarea de bucatarie rafinata.

    Istoria

    Mai inainte de toate, ce face cristalul de sare de Himalaya asa de uimitor? Cu circa 200 de milioane de ani in urma, erau straturi de sare de mare cristalizata acoperite de lava. Fiind pastrate in acest mediu curat, neatins care a fost inconjurat de zapada si gheata pentru atat de multi ani, inseamna ca sarea a fost protejata de poluarea din zilele de astazi. Multi oameni cred ca aceasta sare roza din Himalaya este cea mai pura sare ce poate fi gasita pe planeta.

    Minerale si energie

    Sarea Himalayana contine aceleasi 84 de minerale si oligoelemente care sunt gasite in corpul uman, si doar asta ar fi impresionant! Cateva dintre aceste elemente includ: clorura de sodiu, sulfatul de sodiu, calciu, potasiu si magneziu. Cand utilizezi aceasta sare,  primesti de fapt mai putin sodiu pe portie, datorita faptului ca aceste cristale sau sfaramaturi ocupa mai putin loc per volum decat varietatea de sare de masa puternic procesata.
    Un alt lucru interesant despre aceasta sare este ca datorita structurii ei celulare inmagazineaza energie vibratorie. Mineralele din aceasta sare exista sub forma coloidala, ceea ce inseamna ca ele sunt destul de mici pentru a fi absorbite cu usurinta de celulele noastre.

    Care sunt beneficiile, cu exactitate?

    Unele dintre beneficiile la care te poti astepta prin consumarea acestei sari in locul sarii de masa obisnuite includ:
    • Ajutor pentru sanatatea vasculara
    • Sprijin pentru plamani sanatosi si o buna functie respiratorie
    • Favorizarea unui echilibru stabil al pH-ul ui intracelular
    • Reducerea semnelor de imbatranire
    • Favorizarea unor modele sanatoase de somn
    • Sporirea libidoului
    • Prevenirea crampelor musculare
    • Sporeste hidratarea
    • Intareste oasele
    • Micsoreaza presiunea sanguina
    • Imbunatateste circulatia sanguina
    • Detoxifiaza corpul de metalele grele

    Sarea de Himalaya in comparatie cu alte saruri

    Sarea de mare
    Desi o alegere mai buna decat sarea de masa rafinata, sursa de extragere a acesteia - oceanele si marile - devine an de an tot mai poluata. Datorita conditiilor de puritate in care a fost mentinuta sarea roz, se spune ca este cea mai pura sare disponibila astazi.
    Sarea de mina
    Sarea de mina romaneasca, autohtona, ramane o varianta foarte buna pentru bucataria noastra.
    Sarea de masa
    Sarea de masa obisnuita, comerciala, este complet lipsita de majoritatea elementelor ei, cu exceptia sodiului si clorului. Acest dezachilibru de minerale precum magneziul o face in primul rand periculoasa pentru cei ce au probleme cu tensiunea. Este apoi albita, curatata chimic si incalzita la temperaturi extrem de inalte. Iodul care este adaugat sarii de masa este aproape intotdeauna sintetic si acest tip de iod este dificil de metabolizat de catre corp. Dupa toate astea este tratata cu agenti de antiaglomerare, ceea ce impiedica sarea sa se dizolve in apa si sa se bolovaneasca in recipientul ce o contine.

    Acesti agenti impiedica apoi sarea sa fie metabolizata in corp, ceea ce duce la o acumulare si depozitare a ei in organism. Acest lucuru poate cauza severe probleme de sanatate. Studiile au aratat ca pentru fiecare gram de sare de masa consumat si pe care corpul nu il poate procesa, corpul tau va utiliza de 20 DE ORI cantitatea de apa celulara pentru a neutraliza cantitatea de clorura de sodiu prezenta in aceasta sare tratata chimic.

    Asa se intampla ca in ultimii ani sarea a capatat o faima asa proasta. Pe langa consumul de sare, multi dintre noi consuma prea multa mancare procesata. Aceste alimente contin la randul lor cantitati mari de sare - nu de cea mai buna calitate. Nu este vorba despre limitarea cantitatii de sare, ci de consumarea de alimente mai naturale,integrale sau facute in casa. In acest fel putem adauga sare de calitate atunci cand gatim sau sa o presaram pe unele dintre felurile noastre de mancare.
    SURSA : https://viataverdeviu.ro/sarea-de-himalaya-uimitoarele-beneficii-pentru-sanatate