Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 20 septembrie 2015

Craciun, Halloween , carnaval -tot ce cautati

                                     carnaval24.ro
  • HALLOWEEN

  • COSTUME CARNAVAL
  • ACCESORII CARNAVAL

  • CRACIUN
  • CADOURI SI FARSE
  •  CUM PLATESC ?

  •            carnaval24.ro 

    Foarte simplu, ai 3 variante la dispozitie - Mai mult, nici nu ai nevoie sa iti faci cont pe site!
    1. Direct pe site cu Cardul Bancar (credit/debit).
    2. Ramburs, cash la primirea coletului.
    3. Plata in avans, prin transfer bancar/ordin de plata.
    *De restul ne ocupam noi!

    Card bancar
    Plata se face prin mobilPay.ro, cel mai mare procesator de plati online din Romania. 
    Ramburs
    Ii platiti curierului sau operatoarei de la Oficiul postal atunci cand primiti coletul. Se poate plati doar cash.

    Transfer bancar 
    Puteti plati prin transfer bancar din contul Dvs. in contul nostru:
    Titular cont : SC Inside Technologies Srl
    IBAN : RO 82 BTRL 0170 1202 4850 27XX
    Banca : Banca Transilvania, Suc. Craiova
    ***Foarte important: Nu efectuati plata pana cand nu sunteti contactat de operator pentru confirmarea comenzii. Este important sa se verifice stocurile inaintea platii pentru evitarea eventualelor probleme (ex. comandati 4 buc. si in stoc mai sunt decat 2).
carnaval24.ro



carnaval24.ro

Ananasul in dieta de slabire

Ananas Extra Forte

Datorita unei noi tehnologii de fabricare, brevetata si exclusiva, noile comprimate Ananas Extra Forte reprezinta puterea de slabire din kilograme de ananas. Aceasta tehnica revolutionara permite extragerea din ananas a enzimei care arde grasimile si concentrarea ei in comprimate eficiente.

Aceasta mare concentratie de enzime va va permite sa ardeti grasimea si sa o expulzati din corpul dumneavoastra. Datorita acestei hiper-concentratii, rezultatele sunt foarte rapide (e normal, stiind ca 2 comprimate de Ananas Extra Forte au puterea devoratoare de grasime a mai multor kilograme de ananas).

Ananas Extra Forte

Datorita bromelinei (sau bromelaina), uimitoarea enzima din ananas, cele 2 comprimate de Ananas Extra Forte devoreaza pana la 900 g de grasime (de 900 ori greutatea lor).

Da, este chiar atat de simplu. Ananasul este ceea ce se numeste „calorie negativa”. De cate ori mancati, cele 2 comprimate vor arde echivalentul a de 900 ori greutatea lor in grasime.

Ananas Extra Forte

Ananas Extra Forte nu este un produs farmaceutic si nu se elibereaza cu 

reteta.

Este un supliment alimentar notificat de catre Institutul National de

Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare. 

joi, 17 septembrie 2015

Catina cu miere leac universal


Catina cu miere de albine este un adevărat leac universal. Conține de 10 ori mai multă Vitamina C decât fructele citrice și de 2 ori mai multă decât faimoasele măceșe. Conține de asemenea și alte vitamine și elemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, O, beta caroten, celuloză, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu.
Cercetatori de prestigiu au stabilit ca nicaieri in lume catina nu contine atat de multe principii active, vitamine, minerale, microelemente, flavonoizi si aminoacizi ca cea din Romania.
Datorita concentratiei foarte mari de vitamina C, catina te fereste de raceli si, cum in aceasta perioada de trecere de la iarna la primavara pericolul este mare, nu ezita, gandeste-te la efectele benefice ale bobitelor care inoata in miere.
Cunoscuta si sub denumirea de ginseng romanesc, catina este un tonic excelent, marind rezistenta atat la efort intelectual, cat si cel fizic. Se recomanda impotriva asteniei de primavara, dar si elevilor si studentilor, mai ales in perioadele de varf, teze si examene.
Proprietățile antioxidante de la catina cu miere de albine sunt recomandate pentru întărirea sistemului imunitar (poate vindeca orice viroză respiratorie sau răceala). De asemenea este recunoscută și pentru beneficiile sănătății ochilor după un consum zilnic de catina cu miere de albine.
Reglează sistemul endocrin și previne atacurile de cord (practic asigură o bine funcționare a întregului organism și previne rateurile inimii în urma unei vieți toxice de oraș).
Catina cu miere de albine are un conținut de microelemente similare cu sângele uman. Este ușor asimilată de organism pentru că vine cu efectul său antibacterian, bacteriostatic, vindecător și reparator. Mierea aduce alături succesul în tratarea bolilor hepatice, digestive, bolile ficatului și a sângelui.

Mod de preparare al catinei cu miere de albine

Intr-un borcan de 800 ml, se zdrobesc 500 g boabe de catina, peste care se adauga 500 g miere.
Se consuma zilnic cate o lingurita din acest preparat si astfel organismul este fortificat in perioadele cand raceala si gripa incearca sa ne razbeasca.
3 saptamani se lasa la macerat in borcan inchis si in frigider.
Proportia ideala este doua parti miere si o parte catina. Daca se pune prea putina miere se va subtia foarte mult iar catina fiind destul de zemoasa va incepe sa fermenteze. Este bine ca boabele de catina sa fie zdrobite si cojile aruncate altfel boabele se vor lipi de limba si unii nu suporta senzatia.
Catina cu miere de albine este un produs magnific dar poate fi folosita la medicament si mai puternic. Se amesteca într-un litru de compozitie, 500ml catina cu miere de albine, 100ml gel de aloe vera, 50ml pasta de usturoi, macerat de afine si 5-6 linguri de polen (crud sau pulbere). Acest produs este mai mult decât poate avea nevoie orice boală ca să dispara din corpul tau.
Excelenta in caz de arsuri, dar si anemie sau alcoolism
Atat catina, folosita ca atare sau uscata, cat si preparatele din catina au darul de a regla tranzitul intestinal. Daca suferi de constipatie, siropul de catina ti-ar putea fi de leac.
Specialistii spun ca uleiul de catina, bogat in acizi grasi esentiali, licopen, tocoferoli si fitosteroli, este de un real folos in tratarea arsurilor, termice si chimice, chiar extrem de grave.
Uleiul de catina este, de asemenea, folosit cu bune rezultate si in tratamentul ulcerului gastric si duodenal, a diareei, urticariei si starilor alergice, a reumatismului, alcoolismului, anemiei, asteniei si stresului.
http://www.frunza-verde.ro/

miercuri, 16 septembrie 2015

Ce proprietati uimitoare are fasolea neagra

Specialistul in nutritie Gheorghe Mencinicopschi afirma despre fasolea neagra ca „detine toti nutrientii din carne, cereale integrale si fructe”.
Fasolea negra este considerata unul dintre sortimentele de fasole care provoaca cele mai putine gaze, ceea ce o califica pentru introducerea in alimentatia copiilor cu varsta de peste 1 an. Pentru a evita orice fel de probleme in cazul acestora, se recomanda punerea la inmuiat cu o seara inainte, clatirea boabelor de fasole in mai multe ape, apoi punerea la fiert in apa rece, schimband apa de 2-3 ori.
In cazul adultilor, se recomanda ca fasolea neagra sa se consume gatita cat mai simplu, preferabil preparata la aburi, pentru a-si pastra continutul bogat in nutrienti si fenoli, aducand astfel maximum de beneficii pentru sanatate.
Sanatatea creierului
Toate tipurile de fasole boabe sunt bune pentru inima, dar niciuna nu are si puteri asupra sanatatii creierului asa cum are fasolea neagra.
Celebra nutritionista americana Rovenia M. Brock, cunoscuta mai ales ca Dr. Ro, afirma ca fasolea neagra este un adevarat combustibil pentru creier, pentru ca este extrem de bogata in antocianozide.
Antocianozidele sunt antioxidanti foarte puternici care contribuie la imbunatatirea circulatiei capilare si a functiilor creierului.
In plus antocianozidele ajuta la imbunatatirea structurii colagenului, actioneaza impotriva inflamatiilor, confera imunitate bacteriana si virala si contribuie la adaptarea sistemului imunitar si reglarea regimului cardiovascular.
Fasolea neagra este, de asemenea, o sursa buna de tiamina (vitamina B1) care este esentiala pentru a mentine celulele creierului sanatoase si pentru a conserva functia cognitiva, deoarece faciliteaza sinteza de acetilcolina, un neurotransmitator foarte important pentru memorie. Mai multe studii clinice au corelat scaderea nivelului acetilcolinei cu declinul mental legat de varsta si de boala Alzheimer.
Dusmanul impotentei
Fasolea neagra este una dintre cele mai bune surse de molibden, mineral ce contribuie la metabolizarea glucidelor si a grasimilor. Mai mult decat atat, distruge sulful din alimente, ceea ce il face un aliat de nadejde pentru cei care au o sensibilitate la sulf. Mai multe studii au aratat ca lipsa din organism a molibdenului duce la impotenta in cazul barbatilor in varsta.
Te protejeaza de bolile inimii
Fasolea neagra contine cantitati importante de folati, dar si de vitamina B6, ceea ce o face foarte importanta in special pentru femeile insarcinate. Deficienta de acid folic la o gravida poate duce la o dezvoltare anormala a creierului si a coloanei vertebrale a fatului. De asemenea, o dieta bogata in folati ajuta organismul sa se protejeze de bolile cardiace.
Fasolea neagra este si o sursa excelenta de magneziu, substanta ce ajuta la mentinerea unei tensiuni arteriale echilibrate, dar si la stabilizarea fierului in organism, ceea ce asigura sanatatea globulelor rosii.
Antioxidant
Boabele negre, ca si afinele, contin Antocianina. Studiile arata ca pe masura ce boabele de fasole prezinta o nuanta mai inchisa, cu atat este mai accentuat efectul antioxidantului.  Antocianina reduce frecventa tuturor cancerelor, indiferent unde sunt localizate, atat prin actiune directa, de distrugere tumorala, cat si prin reciclarea glutationului (cel mai puternic si mai important dintre antioxidantii produsi de organsim).
Cum se prepara?
Datorita dimensiunilor boabelor, nu mai mari de 7-8 mm, dar si din cauza invelisului mai subtire si usor penetrabil al boabelor, sunt suficiente 2-4 ore de inmuiere in apa rece sau numai 1 ora in apa fierbinte, in vas acoperit, dupa ce apa a clocotit pentru 1-3 minute. Dar cum invelisul boabelor negre este mai usor permeabil, cea de-a doua metoda are dezavantajul pierderii de substante nutritive, o parte din cei continuti in miez trecand in apa fierbinte.
Rehidratata, fasolea neagra fierbe in 2 ore, la foc mic. Daca le fierbem in oala sub presiune, timpul de preparare se reduce mult. Pentru a evita disconfortul digestiv, la fierbere putem adauga chimen, ghimbir, marar, dafin, alge marine. Adaugati sare la sfarsit.
Fasolea neagra se combina foarte bine in meniurile care contin orez si porumb. Usturoiul, frunzele proaspete de coriandru sunt condimentele care acompaniaza cel mai bine fasolea neagra. Ati putea incerca, de asemenea, combinarea fasolei negre cu piure de morcovi, mazare, mere sau banane pentru a adauga arome, vitamine si minerale, transformand-o in gustari savuroase ori intr-un preparat adecvat pranzului.
Fasolea neagra poate fi gasita in orice plafar sau magazin comercial.
SURSA : http://caplimpede.ro/

Cum sa scapi de colesterolul rau


Atunci când colesterolul LDL, numit şi colesterol rău, este în cantitate prea mare, se poate depune pe artere. Că urmare, arterele se vor îngustă, iar fluxul sanguin către inima va scădea, ceea ce creşte riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral.
Consumul excesiv de grăsimi, dulciuri rafinate şi alimente bogate în colesterol reprezintă principala cauza a blocării arterelor. Din fericire puteţi preveni bolile ce inima curatându-va arterele, iar cel mai la îndemână este mixul format din usturoi şi lămâie. Iată două metode de preparare a acestui mixt, care nu doar curată arterele coronare ci şi reglează nivelul de grasmi în sânge.
Metodă 1
Ingrediente:
4 căpăţâni mari de usturoi
4 lămâi cu coajă
rădăcina de ghimbir (3-4 cm) tăiat felii
2 litri de apă curată
Mod de preparare:
Spălaţi lămâile, tăiaţi-le felii, curăţaţi usturoiul. Acestea, împreună cu ghimbirul, le mixati cu un blender. Aşezaţi amestecul într-un vas cu 2 litri de apă, şi puneţi-l pe foc până se fierbe. Se amestecă ocazional, iar după primul clocot, stingeţi focul.
Acoperiţi vasul şi lăsaţi-l să se răcească. Păstraţi amestecul într-un vas de sticlă, la rece.
Mod de administrare: bea zilnic o cană, cu cel puţin 2 ore înainte de a mânca, timp de trei săptămâni.
Metodă 2
Ingrediente:
6 lămâi decojite, tăiate în bucăţi mici
30 căţei de usturoi, tocat în bucăţi mici
Mixati ingredientele, iar amestecul obţinut îl turnaţi într-o oală şi adăugaţi 2 litri de apă. Lăsaţi-l să fiarbă 5 minute, apoi răciţi-l. Se strecoară, iar lichidul se păstrează într-o sticlă, la frigider.
Mod de administrare:
Beţi zilnic 50 de ml, timp de trei săptămâni, faceţi pauză o săptămâna, apoi continuaţi cu încă 50 de ml, timp de trei săptămâni.

SURSA : http://ampress.ro/