Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

joi, 26 martie 2015

Cel mai puternic antibiotic si remediu anti-cancer!

                               

In acest articol vom prezenta o reteta destul de interesanta pe care o veti putea pregati cu usurinta. Vorbim despre asa-numitul "amestec de aur" – un remediu natural, care prin aspectul si proprietatile sale ne aminteste de pretiosul aur. 

Acest amestec este recomandat in cazul in care aveti de-a face cu probleme bacteriene si virale. Este, de asemenea un mare ajutor pentru intarirea sistemului imunitar si pentru prevenirea aparitiei bolilor canceroase. Remediul are aceste proprietati datorita ingredientelor super-puternice, cum ar fi mierea si curcuma(turmericul). Amestecul a primit numele "de aur", pentru ca aceste doua ingrediente ii dau o culoare asemanatoare cu aurul. 

Mierea este bine cunoscuta a fi unul dintre cele mai bune remedii naturale. Acelasi lucru poate fi spus si despre turmeric. Insa atunci cand sunt combinate, aceste doua ingrediente au un puternic efect anti-inflamator, antibacterian si anti-cancerigen. 

Spre deosebire de medicamentele chimice achizitionate din farmacii, amestecul de aur nu produce efecte secundare. De asemenea, aceasta combinatie are capacitatea de a imbunatati atat flora intestinala cat si intregul proces de digestie.

Ingrediente:

1 lingura de curcuma (turmeric) 
100 de grame de miere 
2 linguri de otet din cidru de mere 
1 lingurita de coaja de lamaie rasa 
Un varf de cutit de piper negru

Metoda de preparare:

 Puneti curcuma, piperul negru si otetul de mere intr-un castron si amestecati bine. Adaugati coaja de lamaie rasa si apoi la final, mierea. Amestecati bine pana cand veti obtine un preparat omogen. 

Se transfera amestecul rezultat intr-un borcan de sticla cu capac si se pastreaza la frigider. 

Mod de consum:

 In cazul in care sunteti raciti sau aveti o alta infectie in organism, in primele doua zile trebuie sa consumati o jumatate de lingurita din ora in ora. A treia si a patra zi trebuie sa consumati o jumatate de lingurita la fiecare doua ore. Dupa cea de-a patra zi, consumati jumatate de lingurita de trei ori pe zi. Continuati cu acest tratament pana cand veti scapa de simptomele care va supara. 

Pentru actiunea impotriva cancerului, consolidarea imunitatii si imbunatatirea starii generale de sanatate, sa ia cate o lingura din amestecul de aur in fiecare zi. Consuma remediul dimineata pentru ca in acest fel veti beneficia din plin de efectele lui miraculoase. 

Este crucial pentru dumneavoastra sa consumati amestecul de aur in mod corespunzator. Puneti remediul in gura si asteptati pana cand aceasta se topeste complet. Dupa ce ati inghitit, asteptati cateva minute inainte de a bea orice fel de bautura. 

De asemenea, puteti raspandi amestecul de aur pe o bucata de paine si o puteti manca la micul dejun. Puteti sa-l adaugati in ceai, dar asigurati-va ca ceaiul sa nu fie fierbinte, deoarece amestecul va pierde din proprietati.
Un articol de Cristian Iacov
SURSA:http://www.secretele.com/


Un avion spaţial MISTERIOS va ajunge în curând pe Terra.



În ultimele 20 de luni, un avion spaţial misterios a orbitat în jurul Pământului şi urmează să ajungă pe Terra în această săptămână, au anunţat reprezentanţii NASA.
"Mini naveta spaţială" aparţine Forţelor Aeriene Americane, se numeşte X-37B şi a fost lansată pentru prima dată pe orbita Pământului în aprilie 2010. După o misiune care a durat 21 de luni, naveta este aşteptată să aterizeze la baza aeriană Vandenberg, din California.
Jurnaliştii de la CNN susţin că nu există informaţii clare cu privire la misiunea acestei aeronave, existând multiple teorii cu privire la motivul pentru care a fost trimis în spaţiu. Cele mai plauzibile teorii afirmă că avionul testează o armă secretă spaţială sau are misiuni de spionaj.
SURSA: http://a1.ro/news/

Șapte minuni ale României: locuri spectaculoase şi puţin cunoscute

Cascada Bigăr

România este, din multe puncte de vedere, o ţară frumoasă.
România are Sighişoara, Sibiu, Castelul Peleş, Cetatea Alba Iulia şi o mulţime de peisaje spectaculoase. Dar are şi locuri de o frumuseţe răpitoare, despre care nu ştie multă lume.
Noi îţi vom spune de şapte dintre ele, pe celelalte te lăsăm să le descoperi.
1. "Tunelul Iubirii", situat pe calea ferată Caransebeş - Băuţar, între localităţile Obreja şi Glimboca, a fost descoperit întâmplător de doi fotografi amatori.
2. Biserica de sub lac se află la Beliş, în judeţul Cluj şi poate fi văzută doar în perioadele de secetă din timpul verilor foarte calde.
3. Cascada Bigăr se află pe teritoriul comunei Bozovici din judeţul Caraş-Severin, chiar la marginea Drumului Naţional 57B.
4. Lacul Ochiul Beiului se află în Parcul Naţional Cheile Nerei, în Munţii Aninei.
                                     
5. Canionul 7 scări din munţii Piatra Mare are o lungime de 160 de metri şi o diferenţă de niveş de 58 de metri.
6. Insula Ovidiu este amplasată pe lacul Siutghiol, la 500 de metri de oraşul Ovidiu.


7. Lacul Albastru se află în apropierea localităţii Baia Sprie şi îşi schimbă culoarea în funcţie de lumină.
                                           

Nu exista tumoare pe lumea asta care sa fie tratata cu chimioterapie si sa dispara


Un medic clujean spune ca tratamentele oncologice clasice nu sunt decat o afacere iar o mare parte dintre medici fac jocurile industriei. Doctorul Teofil Lung ii roaga sa renunte la aceste practici si sa se concentreze pe chirurgia care a dat rezultate certe.
„Eu vad medicina altfel. Obligatia mea e sa prelungesc viata tuturor celor care vin spre mine, cat pot. Sigur exista deasupra Dumnezeu. Scopul medicinei este sa incerce sa prelungeasca macar cu o zi viata aproapelui, daca se poate cu mai mult e si mai bine… Inteligenta trebuie sa fie dublata de caracter si de morala. Daca nu este asa, se fac lucruri ce nu sint onorabile pentru un medic”.
„Am un mesaj catre colegii medici, pentru ca fenomenul este, deja, unul cronic, sunt sute de cazuri. Medicii la care se prezinta pacientii au invatat in scoala si au imprimat in mintea lor de medici ideea ca in secolul XXI cancerul se rezolva cu chimioterapie si cobaltoterapie. Fac o mica biopsie pacientului si il trimit spre aceste terapii. Sunt sute de cazuri care au trecut prin aceste faze si nu au niciun rezultat. Mesajul meu vine spre acesti colegi medici, ca acest cancer de cap si gat nu reactioneaza nici la chimioterapie, nici la cobaltoterapie, indiferent cat sunt de performante”, a declarat Lung.



El a spus ca sunt „pacienti iradiati cu aparatura ultramoderna, care au ajuns la clinica avand tumora in extensie”.
„Sa stie pacientii ca foarte multe forme de cancer noi le putem vindeca in proportie de suta la suta. Sunt situatii in care aceste cancere, prin terapie chirurgicala bine dirijata, se vindeca in totalitate, fara chimioterapie sau cobaltoterapie. Ii rog pe colegii mei medici sa renunte la aceste idei de a face terapiile acestea”, a afirmat Lung.
Potrivit acestuia, medicii respectivi nu ar trebui sa lase pacientul „in forme depasite de boala”, cu invazie oculara, nazala sau cerebrala a tumorii, care puteau fi tratate, cu succes, in faze incipiente.
„Sunt sute de cazuri purtate prin clinici din tara sau strainatate, cazuri de tumoare avansata si ne pun in situatia de a face lucruri imposibile. Noi putem sa ii ajutam pe acesti oameni, dar vin prea tarziu. Tratamentele de chimio sau cobaltoterapie nu numai ca nu sunt eficiente, dar au efecte secundare catastrofale asupra sistemului de aparare a organismului”, sustine fostul sef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Faciala Cluj-Napoca.
Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug maduva hematoformatoare, iar organismul este pus in situatia de a nu se mai putea apara.
Teofil Lung a adaugat ca citostaticele sunt medicamente din care se castiga „foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piata, iar unii medici „din asta traiesc”.
„Unii din asta traiesc, ii trimit pe pacienti sa faca sedinte de chimioterapie, chiar daca nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu exista tumoare pe lumea asta, si este dovedit histopatologic, care sa fie tratata cu chimioterapie si sa dispara. Nu am vazut asta in 40 de ani de cariera”, a afirmat Teofil Lung.
El a dat exemplul unui pacient in varsta de 65 de ani din Buftea, care a urmat zeci de sedinte de chimio si cobaltoterapie, a suferit cinci operatii si a ajuns la clinica din Cluj-Napoca, sperand ca se mai poate face ceva.
                                                             
A fost operat la Spitalul Coltea din Bucuresti de un profesor universitar care a intrat un pic si a zis ca mai mult nu poate si l-a trimis la iradiere, la cobalto si chimioterapie. Este o invazie formidabila a tumorii care a trecut din partea stanga a fetei in partea dreapta, a atins ochiul stang, nasul si maxilarele. A mai suferit alte patru operatii si a avut zeci de sedinte de chimio si cobaltoterapie. Si a venit la noi sa il operam. Putea fi rezolvat in prima faza, fara sa ii scoatem ochiul, dar acum tumora a ajuns la baza craniului si ajunge in creier. Noi va trebui sa ii scoatem ochiul, sa scoatem nasul si maxilarul, va trebui transplant de fata”, a declarat chirurgul clujean.
Pacientul respectiv, Radu Gheorghe, a declarat, la randul sau, ca in urma sedintelor de chimio si cobaltoterapie tumora la sinusuri de care sufera s-a extins.
„Am facut din 2011 un numar de 31 de sedinte de radioterapie si 12 de sedinte de citostatice si cinci operatii. Cred ca a fost vorba de o greseala profesionala in cazul meu, specialistii trebuie sa sesizeze aceste situatii. Am avut incredere in medici si am mers pe mana lor. Mi-au spus ca citostaticele si radioterapia vor micsora tumora, dar nu a fost adevarat, din contra, a crescut”, a spus pacientul.

Un alt pacient din Bucuresti, in varsta de 68 de ani, a fost diagnosticat cu un cancer viscerocranios si a fost trimis la chimioterapie si cobaltoterapie, iar sub aceste terapii tumora a crescut si a invadat hemifata stanga, maxilarul si mandibula.
„A fost operat la Clinica de Chirurgie Maxilo – Faciala din Cluj-Napoca, dar problema este cu tegumentul dupa iradiere, astfel incat nu se inchide zona, nu se unesc plagile. Nu putem face nici microchirurgie. Mergem pe o solutie sa inchidem cat putem”, a explicat medicul Teofil Lung.
Pacientul, Dumitru Raducanu, a declarat, la randul sau, ca sedintele de chimioterapie si cobaltoterapie urmate i-au facut „mult rau”

Zic si eu : de ce nu se insista pe dieta anticancer, de exemplu -dieta Budwig , care a avut 95% reusite in tratarea cazurilor de cancer?
SURSA: http://caplimpede.ro/

Legatura directa intre cancer si alimentatie

                      

Studiul China

Desi foarte putin cunoscuta de publicul larg, cartea "Studiul China" este apreciata drept cea mai completa cercetare medicala intreprinsa pana acum in lume, ce demonstreaza legatura directa intre cancer si alimentatie. Studiul reuneste zeci de cercetari desfasurate, timp de mai bine de 27 de ani, sub patronajul Institutului National pentru Sanatate din SUA si al Institutului American pentru Cercetarea Cancerului, care l-au finantat. Au fost antrenate universitati si laboratoare de prestigiu si o armata de savanti din intreaga lume, rezultand sute de comunicari stiintifice publicate in literatura de specialitate.
Problema e stiuta de mult: alimentele pe care le mancam sunt cele ce afecteaza in principal dezvoltarea tumorilor canceroase. Noutatea o reprezinta faptul ca "magistrul" acestor descoperiri epocale nu este oarecine, ci un om de stiinta de reputatie internationala, dr. Colin Campbell, profesor la catedra de biochimie si nutritie a Universitatii din Virginia. Detinator a numeroase premii medicale, este considerat unanim un Einstein al nutritiei, iar cartea sa influenteaza azi decisiv dezvoltarea politicilor nutritionale pe plan interna- tional.

Copiii malnutriti din Filipine

La inceputul carierei sale stiintifice, cu mai mult de 40 de ani in urma, profesorului Colin Campbell nici nu-i trecea prin cap ca alimentatia este atat de strans legata de sanatate. "Mancam si eu, ca toata lumea, ceea ce mi se spunea ca e mancare buna. Micul dejun era alcatuit din oua, slanina, carnati, cartofi prajiti, sunca, alaturi de doua cani zdravene de lapte de vaca. Noi toti mancam ceea ce e gustos, ceea ce este convenabil sau ceea ce ne-au invatat parintii sa ne placa... Limitele culturale ne definesc preferintele si obiceiurile alimentare".
Fiind unul din savantii care au contribuit la descoperirea dioxinei (o substanta foarte toxica, utilizata la productia de erbicide), in 1967 a fost cooptat in Filipine, in echipa profesorului Charlie Engel, pentru a investiga cauzele incidentei neobisnuit de mari a cancerului de ficat la copiii filipinezi. Proiectul finantat de Agentia de Dezvoltare a Statelor Unite urmarea sa amelioreze alimentatia copiilor malnutriti din randul saracilor. Initial, s-a crezut ca vietile atator copii erau curmate de o deficienta in proteine. La acea vreme, guvernele occidentale isi uneau eforturile pentru a ameliora "lipsa de proteine" din tarile in curs de dezvoltare. Ulterior, s-a descoperit ca untul de arahide folosit in alimentatia copiilor era contaminat cu aflatoxina, cel mai puternic carcinogen chimic cunoscut la acea data (asa cum sunt si nitritii din industria carnii, sau indulcitorii artificiali - zaharina) si problema parea rezolvata. Dupa 10 ani de observatii atente, s-a adus la lumina o realitate medicala stupefianta, nu doar aflatoxina era cauzatoare de moarte, ci numarul mare de proteine care le erau date copiilor suplimentar. "Copiii care primeau suplimentar in dieta cele mai multe proteine (de origine animala) erau cei la care rata cancerului de ficat era mai mare".

27 de ani de... studii pe animale

Descoperirea parea foarte ciudata, dar un experiment independent, facut in India, pe animale de laborator, a clarificat pe deplin contradictia.
Unui grup de sobolani i s-a administrat aflatoxina (producatoare de cancer) si au fost hraniti cu o dieta ce continea 20% proteina animala (un procent apropiat de cel pe care majoritatea oamenilor il consuma in vest). Unui alt grup de sobolani i s-a administrat aceeasi cantitate de aflatoxina, dar au fost hraniti cu o dieta compusa doar din 5% proteine. Incredibil, sobolanii din primul grup au facut toti cancer de ficat, iar ceilalti, care au consumat putine proteine, nu au facut deloc cancer, desi au primit aceeasi cantitate de carcinogen. Cum nimic nu pare a fi intamplator, exact in acea perioada, mama sotiei dr. Campbell a murit de cancer de colon, la varsta tanara de 51 de ani. Cazul ei l-a determinat pe savantul american sa ia hotararea decisiva a carierei sale: "Voi intreprinde tot ce va fi necesar pentru a intelege mai bine aceasta boala ingrozitoare... cancerul". Si s-a tinut de cuvant.
                               
Intr-un nou experiment pe doua colonii de soareci transgenici (infectati cu virusul hepatitei B, HBV, care determina aparitia cancerului la ficat) s-au obtinut exact aceleasi rezultate. Dar dupa ce au facut cancer, animalele din prima colonie, hranite cu proteine animale, au fost trecute, si ele, la o dieta cu mai putine proteine - 5%, si acestea de origine vegetala. Rezultatul a fost uimitor: o incetinire a cresterii focarelor tumorale la doar 35%, comparativ cu animalele care primeau in continuare aport ridicat de proteine (animale).
In acel moment, pentru prima data, oamenii de stiinta au ajuns in faza cand stiau ca pot tine sub control cancerul prin... alimentatie. Dar oare acest fenomen miraculos era valabil si pentru oameni? Pentru a obtine un raspuns era nevoie de dovezi directe, de cercetari facute pe oameni.

Harta cancerului in China


Zhou EnLai, primul ministru al Republicii Populare Chineze, a fost spitalizat in 1974, pentru un cancer al vezicii urinare, o boala cumplita, care i-a produs multa suferinta. Inainte de a muri, premierul Chinei a ordonat sa se faca un studiu national despre cancer, boala care inca nu era bine inteleasa. Au fost investigate cele mai comune 12 tipuri de cancer, la peste 880 milioane de oameni, din peste 24.000 de districte din China. La acest studiu urias au muncit 650.000 de lucratori sanitari, iar ceea ce a rezultat a fost un grandios atlas color, ce arata diferentiat zonele in care cancerul era frecvent intalnit, de zonele unde era aproape inexistent. In anii '80, cand "atlasul" respectiv a fost descoperit intamplator de cercetatorii americani, acestia si-au dat seama ca au in fata cea mai ampla cercetare biomedicala intreprinsa vreodata in lume, o veritabila comoara medicala a umanitatii. Ceea ce i-a surprins, inca de la inceput, pe savanti au fost variatiile geografice foarte mari ale ratei cancerului. Adica, in unele regiuni, incidenta cancerului de ficat, de exemplu, era de 7 cazuri (la 100 de mii de persoane), iar in altele de 248 (la 100 de mii de persoane); la esofag la fel: 1-2 cazuri intr-o regiune si 435 cazuri in alta. De ce erau diferente atat de mari intre districtele rurale din China? Oare conditiile de mediu si modul de viata pot influenta atat de mult aparitia cancerului?

Cand stiinta, politica si finantele coopereaza

Cancerul si alimentatia -
Autorii cartii: Dr. T. Colin Campbell si fiul sau, Thomas M. Campbell
Devenise interesant de stiut ce se petrecea in casele oamenilor din China rurala, ce mananca, cum traiesc, ce este in sangele si urina lor. La inceputul anilor '80, in epoca lui Deng Xiaoping, de maxima deschidere a Chinei catre Occident, lucrul acesta a devenit posibil. O actiune comuna a Universitatii Cornell (SUA), Universitatii Oxford (Anglia) si a Academiei Chineze de Medicina Preventiva a reunit o echipa de savanti de talie mondiala care a realizat cel mai cuprinzator instantaneu de viata din cate s-au facut vreodata cu subiecti umani. Pornind de la Harta chinezeasca a Cancerului, 24 de laboratoare mobile au plecat pentru inregistrari in diverse districte ale Chinei. S-au luat analize de sange si urina de la adulti, probe de hrana si mostre de alimente din piete. Concluziile la care s-a ajuns au zguduit din temelii cercetarea medicala din domeniul nutritiei. In zonele in care cancerul era cel mai putin intalnit, se consumau foarte putine alimente de origine animala (mai mult fibre, cereale si proteine vegetale) in comparatie cu zonele unde incidenta cancerului era ridicata si unde consumul de grasimi era, si el, debordant. Concluzia a fost clara: dezvoltarea tumorilor canceroase este milimetric legata de cantitatea de alimente de origine animala pe care le consumam.

Boli ale bogatiei si boli ale saraciei

Si mai exista o corelatie importanta: de la sfarsitul secolului al XIX-lea, din zorii revolutiei industriale, omenirea a inceput sa consume mai multa carne si produse lactate (35-40% din aportul caloric). Limita de 30% grasimi a devenit cota de nivel, in recomandarile internationale, iar majoritatea oamenilor din Occident mor din cauza ei. Din nefericire, fenomenul se repeta identic si in tarile in curs de dezvoltare.
Prin urmare, cancerul ar putea fi controlat prin reducerea aportului de proteine animale (carne, lapte, oua, grasimi), care il fac sa avanseze, si crescand aportul de alimente anti-promotoare ale cancerului (legume si fructe). "Institutul American pentru Studierea Cancerului promoveaza o dieta predominant vegetariana, pentru vindecarea si reducerea riscului de cancer, datorita activitatii extraordinare pe care dr. Campbell a inceput-o cu 25 de ani in urma", declara Marilyn Gentry, presedintele acestui institut.



Rezultatele "Studiului China", impreuna cu muntele de dovezi din cercetare "l-au trezit" chiar pe dr. Campbell, determinandu-l sa-si schimbe stilul de viata. "Cu 15 ani in urma am incetat sa mai mananc carne si aproape orice fel de aliment de origine animala, inclusiv (cu rare ocazii), produse lactate. Colesterolul meu a scazut si, chiar daca am imbatranit, sunt foarte bine fizic si am cu 20 kg mai putin ca la 30 de ani. De la un baietandru care bea 2 l de lapte pe zi, iar apoi un tanar intelectual care isi batea joc de vegetarieni, am facut o cotitura decisiva in viata mea. Azi mananc doar legume si fructe."

P. S. Multi dintre dvs. se vor intreba, pe buna dreptate: cum de nu am aflat pana acum despre aceste cercetari fundamentale legate de cancer si alimentatie? De ce aceste noutati nu au fost prezentate la televizor? Si de ce nu sunt incluse aceste cercetari in recomandarile care se fac bolnavilor in spital? Raspunsuri la aceste intrebari, precum si ghidul unei alimentatii corecte, elaborat de dr. Campbell, in numerele viitoare ale revistei.
"Studiul China" a fost tradusa si publicata in Romania de Casa de Editura "Advent" din Ramnicu-Valcea.

SURSA :  http://www.formula-as.ro/