Polen de pin

polendepin.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

joi, 15 februarie 2018

Curs conducere defensiva Titi Aur


                                    curs.titiaur.ro/

Platforma cursATA conține partea teoretică a cursului de conducere defensivă. Este transpusă online prin 67 de video cu Titi Aur care explică toate capitolele în detaliu cu video și animații specifice. Cursanți care parcurg on-line acest curs, pot ulterior să se înscrie și la proba practică din cadrul autodromului Academia Titi Aur.
Se adresează celor care nu au timp să ajungă la ATA, dar și-ar dori să facă un astfel de curs din motive de siguranță la volan sau celor care doresc să facă cadou în familie/prieteni tot din motive de siguranță la volan.

Daca  preferati să aprofundati partea teoretică într-un ritm propriu, am dezvoltat această platformă online, unde Titi Aur explică, capitol cu capitol, cum poți ajunge să creezi o legătură șofer-mașină, indiferent de vechimea pe care o ai sau de prezența/lipsa unor incidente neplăcute.

Cel mai performant mediu pentru conducătorii auto de toate vârstele în conducerea defensivă. Dispune de autodrom ce se întinde pe 12.5 hectare și cuprinde opt zone diferite de teste auto. Titi Aur este cel care pentru prima dată a inițiat și dezvoltat în România cursul de conducere defensivă.
Aplicația cursATA este disponibilă acum și pe tabletă sau mobil.Descarc-o acum pentru Android sau iOS!

                                                CUMPARA : Curs online de conducere defensivă
                                                           curs.titiaur.ro/