corturi

corturile.ro

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

luni, 7 decembrie 2015

Byxpress - business for home

                       Byxpress
Byxpress is online portal, where you can do all the things you normally do online with just one click on one site and you get rewarded.
1) Extindere

Byxpress s-a lansat pe 23 mai 2015 in Ljubljana Slovenia. Este activa in 18 tari in UE, Turcia si recent in China. C.E:O.-ul firmei Byxpress, este Havard Michelsen care are experienta in mediul afacerilor de peste 30 de ani si a alocat birourile firmei in Londra, Gibraltar, Nicosia, Istambul si Hong Kong.
Unul din cele mai puternice site-uri din lume in industria vanzarilor directe si a mlm-urilor, www.businessforhome.org, a publicat un articol despre lansarea ByXpress pe 23 mai, vezi articolul aici…

2) Domenii de activitate

Trendurile in care lucreaza sunt urmatoarele: Publicitate online, Telefonie mobila si Afilieri.

3) Ce este ByXpress?

Imbinand aceste 3 trenduri (publicitate, afilieri si telefonia mobila) , ByXpress s-a lansat ca si o pagina de start (home page) cu motor propriu de cautare unde obiectivul este ca utilizatorii gratuiti sa economiseasca timp si bani in navigarile pe internet. Byxpress foloseste puterea afilierilor pe internet pentru a aduce cele mai puternice site-uri de vanzari online impreuna pentru a oferi cel mai bun pret posibil. Pagina de pornire Byxpress a integrat la fel si partea de entertainment unde utilizatorii pot accesa diferite sfere precum video, e-learning, radio, pagina de socializare si multe altele. byxpress.com este un startup cu un mare potential, dar care este bine de stiut ca inca nu este complect functional, urmand ca la inceputul anului 2016 sa se lanseze o noua versiune. Planul companiei este ca incepand din luna mai 2016 sa recompenseze utilizatorii gratuiti pentru activitatea lor pe internet. Asadar, fiecare utilizator al internetului care foloseste pagina de start byxpress.com va fi recompensat pentru activitatea sa online indiferent de cate ore petrece pe internet
.
4) Cum pot castiga cu Byxpress?

Firma a hotarat sa imparta pana la 65% din veniturile obtinute din publicitatea online, telefonia mobila si cumparaturile pe internet Reprezentantilor Independenti de Vanzari care sunt dispusi sa promoveze Byxpress.

Recompensarea reprezentantilor este sub urmatoarele forme: comisioane de 30% pentru veniturile obtinute din activitatea membrilor gratuiti adusi in ByXpress; 20% comision direct pentru veniturile aduse de firmele care folosesc servicille de publicitate online ByXpress; restul de comision pana la 65% in ambele cazuri se imparte intr-un sistem network marketing binar in baza volumului total generat de echipa personala de reprezentanti, firme si utilizatorii gratuiti.

5) Cum pot deveni membru gratuit sau Reprezentant independent de vanzari

Inregistrarile gratuite se pot face doar in urma unei invitatii private pe mail de la un membru existent al comunitatii.
Utilizatorul gratuit devine R.I.V. (Reprezentat independent de vanzari) printr-o cumparare a produselor proprii ByXpress din sectiunea Shop a platformei. Cele mai cumparate produse sunt smartphonurile ByXpress, cardurile de debit visa, programele de publicitate online si cele de dezvoltare personala X-Academy. Cumparaturile pot varia intre 230 euro si 1700 euro inclus TVA in functie de alegerea utilizatorului.

6) De ce Moneda Virtuala

Puterea Byxpress este data de comunitatea de oameni care se mareste zilnic. Formata din cumparatori, firme si promotori, aceasta comunitate foloseste deja, pentru tranzactiile financiare intre ei, o noua valuta criptata asemanatoare cu Bitcoin. Motivele acestei alegeri au fost simple si logice. In ritm cu noile tehnologii o cripto moneda sustinuta de o comunitate de oameni si de cifra de afaceri a companiei Byxpress are un potential de realizare si de crestere impresionant. Moneda este limitata in emisie, iar comunitatea creste. Cand creste comunitatea creste cererea. Cererea fiind din ce in ce mai mare, moneda fiind limitata in emisie, creste valoarea monezii.

7) Mobilecoin ( Mcoin )

Mobilecoin, cu prescurtarea Mcoin, a luat fiinta in 01.01.2015 si la momentul actual este o moneda criptata privata folosita intre membrii Byxpress.

Prima tranzactie la nivel global a fost realizata in premiera in Romania. O casa intr-un nou cartier rezidential din Arad a fost tranzactionata cu o cantitate de 55 000 de Mcoin. Din acel moment in Romania si in lume s-au desfasurat numeroase tranzactii in Mobilecoin urmand ca la finalul lunii ianuarie 2016 sa fie acceptat si de comercianti.

Deja astazi in Romania se pot cumpara cu Mobilecoin produse de larg consum, de la smartphene-uri la imobiliare existand un marketplace in care membrii fac schimburi intre ei.
Mobilecoin se poate obtine doar in comunitatea Byxpress prin activitate sau inchiriera aparatelor de mining.

NOUTATI DE ULTIMA ORA LEGATE DE MOBILECOIN:

BMW, YAMAHA, OPEL 
In tari precum Slovenia si Cehia, firme ca si reprezentanta BMW, Yamaha, Opel si altele accepta plata in Mobilecoin.
AUR, ARGINT, PLATINA, DIAMANTE
Svet Zlata accepta plata in Mobilecoin e.
Presedintele acestei firme EVGEN AGRON TOFANI CEO Tofani Group LTD
prezent la evenimentul de leadership din Antalya din luna octombrie, a anuntat ca toti detinatorii de Mobilecoin pot cumpara aur cu aceasta noua moneda digitala.
Pe scurt sustinerea Mobilecoin este data de Comunitate, Cifra de afaceri Byxpress si Aur.
ByXpress & Coinsrace sponsori oficiali ai  CoinCongress ,


Congresul international al criptomonedelor va avea loc la Amsterdam incepand in 17-18 Februarie 2016. Vor participa peste 90 de specialisti in domeniu de aceea Coin Congress este locul in care toti antreprenorii digitali si pasionatii de tehnologie se aduna.
ByXpress a intrat pe  lista DSA ( direct selling asociacion)


Suntem mandrii de faptul ca ByXpress este in curs de a deveni membru DSA, calitate care se obtine in urma unui audit DSA, care atesta ca se indeplinesc legile UK si codul de conduita DSA.

 In continuare puteti vedea :

Primul atasament este prezentarea generala a companiei ByXpress. 

Al doilea atasament este viziunea celor 2 It-sti co-fondatori

Al treilea atasament este prezentarea Mcoin - facuta de mine personal. 

Al patrulea atasament este o prezentare scurta despre membrii gratuiti si licenta comerciantilor

Al cincilea atasament este prezentarea plaformei Coinsrace (bursa interna de schimb) - avantejele cripto-monezilor si viziunea CoinsRace


Mai jos aveti cateva linkuri extrem de utile care va pot ajuta in a intelege mai bine ce este ByXpress, ce este Mcoin etc. 


https://www.youtube.com/watch?v=LWPugpLIni4 (video cumpararea casei in Arad

https://www.youtube.com/watch?v=8IKhOliFkw4 (prezentare generala byxpress - engleza

https://www.youtube.com/watch?v=YWrQhH8bxyU (prezentare byxpress - updatata - englezaINSCRIERILE SE FAC DOAR PRIN INVITATIE PE EMAIL :
Pentru inscriere si materiale suplimentare  contact : valicolea@yahoo.com

PS : Au prioritate cei care vor sa investeasca in unul din cele doua pachete din prezentare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu