Polen de pin

polendepin.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

sâmbătă, 1 august 2015

Vedere clara cu lentile de contact


                                           konvayo.com                                        

LENTILE DE CONTACT -
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL

În jurul vârstei de 40 de ani, ochii noștri își pierd abilitatea din trecut de a se concentra asupra obiectelor apropiate.  Această condiție, numită prezbiopie, nu poate fi evitată, dar poate fi corectată prin lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA Multifocal. 

     Prin designul unic “Precision Profile”  al AIR OPTIX® AQUA Multifocal, lentilele de contact funcționează împreună cu funcția naturală binoculară a ochiului pentru o vedere clară, neîntreruptă, atât de aproape, cât și la distanță.Aproape:

Permite o vedere clară pentru cele mai mari provocări -  citirea formatelor mici, astfel încât să reveniți la acuitatea vizuală din trecut,fără a mai fi nevoie să vă luptați cu lecturarea.

                               

Intermediară:
Permite ochilor tai să facă tranziții netede remarcabile , de la vederea de aproape, la cea de la distanță.  Acest design valabil pentru toate distanțele, face ca distingerea obiectelor aflate la un nivel mediu, de exemplu,  a calculatoarelor, să fie ușoara din nou.

La distanță:
Permite o vedere la distanță clară, fără estompare sau denaturare, chiar și atunci când conduci. Lentilele de contact sunt calibrate cu atenție , astfel încat și cei care nu necesită asistență în ceea ce privește vederea la distanță  îi pot purta în siguranță.


 
                               konvayo.com
                                                 
                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu