Polen de pin

polendepin.com

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

sâmbătă, 1 august 2015

Ochelari de soare

konvayo.com                                   

Ochelarii de soare sunt printre ultimele accesorii de modă care îţi pot exprima individualitatea şi, de asemenea, coeficientul de glamour. Aceştia pot îmbunătăţi aspectul oricărei ţinute şi pot fi purtaţi la locul de muncă, în timpul liber, în timpul activităţilor sportive sau pentru a fi în tendinţe. Cu toate acestea, ochelarii de soare nu sunt doar accesorii elegante; Sunt proiectaţi ştiinţific cu sisteme de protecţie a ochilor, care oferă o vedere clară şi fără efort la soare şi, de asemenea, îţi apară ochii de razele UV nocive, permiţându-ţi astfel să te bucuri de ceea ce faci, fără nicio grijă. Fie că vă plimbaţi, conduceţi sau mergeţi cu bicicleta, mergeţi în drumeţii, pe plajă, schiaţi sau desfăşuraţi orice alt sport, ochii voştri sunt expuşi continuu la strălucirea orbitoare şi radiaţiile UV de la soare. Fie că este vorba în timpul iernii sau verii, expunerea prelungită la lumina puternică a soarelui poate să rănească ochii în grade diferite. Astfel, ochelarii de soare sunt un must-have pentru păstrarea ochilor sănătoşi, în condiţii de siguranţă.
                                       konvayo.com
Odată cu noua modă şi introducerea noilor modele pe piaţă în fiecare sezon, cei fără experienţă sunt mai degrabă influenţaţi de designuri atractive în detrimentul performanţei. O situaţie de câştig este atunci când vizezi o pereche de ochelari care este şic şi elegantă, dar în acelaşi timp oferă şi o protecţie superioară.
Ochelarii de soare pot fi clasificaţi: pentru modă, ochelari sport, pentru copii, polarizaţi sau după tipul de prescripţie. Disponibile într-o gamă extinsă de forme, ramele sunt realizate din acetat, sau o varietate de metale. Concepute pentru a oferi o acuitate vizuală mare, durabilitate şi protecţie a ochilor, lentilele din policarbonat sau cristal au un tratament anti-zgâriere, anti-reflexie, rezistent la impact şi oferă, de asemenea, protecţie împotriva razelor UV de 100%.
O gamă largă de ochelari de soare realizaţi de designer sunt disponibili online pe www.konvayo.com, care te ajută să rămâi în tendinţe cu ochelari de soare de designer de înaltă performanţă.
Fie că este vorba de ochelari de soare sau ochelari de vedere, la Konvayo.com puteţi fi sigur că aţi cumpărat un produs original, extrem de uşor în buzunar.
Memento: Ochii tăi trebuie verificaţi anual de către un profesionist. Dacă observi orice modificare în vedere sau sănătatea ochilor, va trebui să consulţi profesionistul în cel mai scurt timp.
OCHELARI DE SOARE -categorii: 
                                    konvayo.com
                                    konvayo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu